anna.k 02.04.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 http://img407.imageshack.us/img407/1502/14qn.jpghttp://img156.imageshack.us/img156/9573/29bj3.jpg http://img157.imageshack.us/img157/7930/dfregfre3ga.jpg co byscie dodali a co zostawili prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 02.04.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 mimo, że bardzo realistyczny, to jak dla mnie, mało czytelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 03.04.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Bardzo ładny projekt. Jednak o ile nie będziesz miała super designerskiego mieszkania zrezygnuj z czarnych płytek. Zestawienie czarno-czerwone zamień na inne równie kontrastowe ( bo w końcu o to chodzi) ale pozbądz się czerni. Na przykład beżowo- czerwone, szaro-czerwone, zielono czerwone. Czerń w łazience wygląda okropnie. Mówi to ktoś kto miał taką łazienkę i kto bardzo lubi nasycone kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 03.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a mnie się ta czerń podoba. Wygląda super w połączeniu z tą czerwienia i chłodnym klimatem Chociaż jak zapewne wiesz będzie na niej widać każdą kroplę wody - bo ciemna i gładka. Projekt okej, wygodny i w ogóle - też planuję w tym klimacie. A gdzie znalazłaś dokładnie taki kolor mozaiki, bo sama szukam właśnie czegoś takiego i szczerze mówiąc jeszcze nie natrafiłam. Jeżeli uda Ci sie odwzorować to co w projekcie to będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 03.04.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Mi też się ta czerń podoba Tylko miałam ją w "użytkowaniu" i stanowczo odradzam. Wiesz jak się wygląda w takiej czarnej łazieneczce w lustrze nawet prosto od fryzjera i kosmetyczki? A nie zawsze jest się prosto od... Poza tym każdy ale to każdy ( i nawet pomysłodawca) ma jedno skojarzenie (trudno, taka tradycja) - gustowna, super wypasiona kaplica cementarna. No i ostatni aspekt - nie ma gorszej powierzni do utrzymania w czystości. Ale o tym już Daria wspomniałaś. Nie proponuję rezygnacji z kontrastu i nasyconych barw zaproponowanych przez projekt - tylko zamianę czerni na inny równie skontrastowany kolor. Jeżeli na te wszystkie uwagi powyżej przyszła właścicielka odpowie sobie, że jej to nie przeszkadza - to niech robi taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.k 03.04.2006 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 to ma być raczej łazienka dla kawalera, a moze macie racje co do tej czerni.a co do mozaiki to widzialem bardzo zblizona chyba Aparici.dzieki za porady.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts