ja14 03.04.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Pytanie jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 07.04.2006 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Zupełnie nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 10.04.2006 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 podciągnę - może jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiksacja 11.07.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 moje cyklameny budują się od czerwca - fundamenty już zrobione - w tym tygodniu mury zaczną piąć się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkaluz 30.07.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 WitamWłaśnie rozpoczynam budowę tego bliźniaka. Jestem bardzo ciekawy jak on wygląda w real-u. Jak macie jakieś fotki proszę o załączenie lub przesłanie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiksacja 30.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 za chwilę będzie zalany strop - zdjęcie stanu obecnego poszło mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 25.05.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Jak sprawują się "cyklameny"? Czy robiliście jakieś zmiany w strefie wejścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiksacja 25.05.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Realizuję Cyklameny w wersji z garażem. Projekt zmieniłam w kilku miejscach. Między innymi wysunęłam wejście do domu. Cofnięty pozostał jedynie wjazd do garażu. I dzięki temu wyszedł całkiem fajny przedpokój:) z miejscem na wieszaki na ubrania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 22.06.2007 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 O rany - ktoś odpowiedział a ja nie otrzymałem powiadomienia. Fiksacja Twój domek chyba znacznie różni się od mojego? A może ktoś buduje wersję bez garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiksacja 22.06.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Salon mamy identyczny, i powtarza się część rozwiązań na poddaszu tj, łazienka i pokój na wprost schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 22.06.2007 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A propos salonu. Czy macie ten wielki podciąg obok schodów (wsparty na słupie) wystający na 35 cm, czy coś przeprojektowywaliście? A jeśli macie to czy bardzo przytłacza?Może masz jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiksacja 23.06.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Podciąg mam. Nie rzuca się on jednak w oczy ponieważ cały sufit jest zróżnicowany: inaczej wygląda w jadalni, zupełnie inaczej w salonie a jeszcze inaczej nad schodami. Jak tylko będę miała zdjęcie to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg.iwona 26.03.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Witam, zakupiłam niedawno dom w cyklamenach 2r2 w stanie deweloperskim i bardzo ciekawią mnie wszystkie pomysły na aranżacje górnej łazienki. Według mnie wykonanie łazienki zgodnie z oryginalnym projektem jest niefunkcjonalne (szczególnie się to tyczy toalety umieszczonej pod skosem). Czy ktoś może zdecydował się na jakieś "drastyczne" zmiany?? Lub nie dokonał żadnych, a teraz żałuje? Tak jak pisałam - zależy mi na każdej opinii:)) Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich forumowiczów jako, że dopiero dołączyłam i rozpoczynam zmagania z wykańczaniem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts