Salonik 03.04.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Mam do sprzedania: przyłącze elektryczne budowlane. Do czasu wykonania przyłącza stałego wykorzystywane było je jeszcze przez 2 lata po zakończeniu budowy.Lokalizacja przyłącza: Warszawa, Praga Północ W skład przyłącza wchodzi: 1) kabel: niestety nie znam parametrów ale zgodny z warunkami przyłącza ustalonymi przez zakład energetyczny - 250 metrów + cały osprzęt instalacyjny i podpięciowy 2) słupy metalowe zaaceptowane przez zakład energetyczny, z możliwością ew regulacji po odspawaniu 9 szt 3) szafka na licznik + licznik 4) rozdzielnia elektryczna budowlana Przyłącze jest w tej chwili odłączone od prądu, ale nie jest zdemontowane. Sprawne na 100%, używałem to przyłacze przez 3 lata i nie było żadnego problemu. Demontażem i transportem zajmuje się kupujący. Możliwość demontażu w każdej chwili. Ewentualnie mogę sprzedać na części - osobno kabel z osprzetem, osobno słupy i osobno rozdzielnia. Więcej informacji: mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts