EWA-S 03.04.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Na polowie trawnika mam mech ale też od wczoraj mam małą sunie 6 tyg czy mozna czyms innym posypać trawnik niż wapno bo ona biega po trawniku i boję się że od wapna może jej się cos stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 03.04.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Na polowie trawnika mam mech ale też od wczoraj mam małą sunie 6 tyg czy mozna czyms innym posypać trawnik niż wapno bo ona biega po trawniku i boję się że od wapna może jej się cos stac. Z "ekologicznych mechobójczych" środków mówiono tu szeroko o skuteczności popiołu z kominka. Psiakowi nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 03.04.2006 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzieki bardzo.Jutro zacznę dzwonic po znajomych posiadaczach kominków,a cy z grila może byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 04.04.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Ważne żeby był z drewna. Nie ma znaczenia gdzie było spalane. Może być i z ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts