rafałek 06.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 A o jaki model dokładnie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 06.04.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam@eRaf nie wiem czy wiesz co piszesz ,ale te tanie fergusony nie maja wejcia na kartę więc jak chcesz włożyc do niego "kartę klienta" ?A te co juz maja kieszenie to sa drogie.Tak więc jak pisałem lepsze sš Philipsy i troche droższe Pionierki.PozdrawiamPrzepiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 06.04.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam @eRaf nie wiem czy wiesz co piszesz ,ale te tanie fergusony nie maja wej�cia na kartę więc jak chcesz włożyc do niego "kartę klienta" ? A te co juz maja kieszenie to sa drogie. Tak więc jak pisałem lepsze sš Philipsy i troche droższe Pionierki. Pozdrawiam Przepiura Ferguson AF7318UCI kosztuje ok. 360zł - nowy, z modułem dostępu, na gwarancji, natomiast Philips 150-300zł i raczej trudno znaleźć nowy na gwarancji, więc nie wiem w czym ten Philips lub Pionek jest lepszy? Sam mam Pionka, ale gdybym teraz kupował nowy odbiornik wybrałbym Fergusona nr jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 06.04.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 WitamJak sam wspomniałe różnica mišdzy tunerami jest 200 zł .Dla mnie to jest jakis pienišdz .Chcšc teraz założy sobie siec na 3 telewizory to jest 600 zł .A gwarancja -na co ? Jeli się samemu tunera nie uszkodzi to on na pewno się nie zepsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 06.04.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam Jak sam wspomniałe� różnica mišdzy tunerami jest 200 zł . Dla mnie to jest jakis pienišdz . Chcšc teraz założy� sobie siec na 3 telewizory to jest 600 zł . A gwarancja -na co ? Je�li się samemu tunera nie uszkodzi to on na pewno się nie zepsuje. Dla mnie 200zł to też różnica, ale po Philipsie za 150zł widać, że był mocno używany, a różnica 100zł już taka duża nie jest, poza tym Ferdek ma parę rzeczy których tunery cyfry nie mają, natomiast co do gwarancji to na pewno jest "Lenin wiecznie żywy" . PS. Swoją drogą to co "wyduszono" z Philipsów, Pionierów i Kenwoodów to mistrzostwo. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts