DLA 03.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, Poszukuję osoby , która podjęła się wybudowania bliźniaka według projektu LBML09 z pracowni Lipińscy.Chętnie usłyszę opinię na jego temat lub zbiorę cenne doświadczenia z realizacji budowy.Proszę również o również o cenne uwagi co do projektu inne osoby.Jestem jeszcze przed jego wyborem i mam szanse uniknąć ewentualnego błedu. http://www.lipinscy.pl/14301.xml?keys=3&page=1 Jeszcze Optymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
worekgdynia 06.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam. Podjeliśmy się ze szwagrem wybudowanie LMBL09 Lipińskich. Zaczynamy za ok 1 m-c w Bojanie k/Gdyni. Jeżeli będą jakieś pytania odnośnie budowy chętnię służę pomocą. Kontakt najlepiej e-mail, telefon. Pozdrawiam Tomek z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLA 15.05.2007 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam. Podjeliśmy się ze szwagrem wybudowanie LMBL09 Lipińskich. Zaczynamy za ok 1 m-c w Bojanie k/Gdyni. Jeżeli będą jakieś pytania odnośnie budowy chętnię służę pomocą. Kontakt najlepiej e-mail, telefon. Pozdrawiam Tomek z rodzinką. Tomek, Dzięki za info i szkoda,że tak daleko. My planujemy rozpocząć w sierpniu.Pytania na pewno będą a właściwie, to już są. Z czego budujesz ? Pozdr, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
worekgdynia 24.05.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale nie było mnie troszkę w kraju, a potem silnie byłem zajęty (no i niedostałem powiadomienia o odpowiedzi na email). A więc po pierwsze:Zdecydowaliśmy sie na Porotherm Winerberger'a 24 cm. Kupiłem go w Niemczech (wyszło mnie ok 9 zł za sztukę już z transportem i co najważniejsze są do ręki). Po drugie:Jutro pierwsza łopata w ziemię. Więc jak na razie za dużo nie pomogę, ale jak to mówią po mału do przodu. Po trzecie:W projekcie zrezygnowaliśmy z wykuszy kuchennych (wielkość działki nas zmusiła do tego), ale w zamian ciut ciut powiększyliśmy garaż, zmieniliśmy schody z prostych na kształt U oraz zrezygnowaliśmy z WC na dole (powiększyliśmy ciut łazienkę i wiatrołap, stropy raczej lane z betonu zbrojonego (niechcemy Terivy), robimy piwnice pod garażami (ewentualna kotłownia) i pozostałe to takie tam kosmetyki.Fotki postaram się sukcesywnie zamieszczać na http://www.galerie-worka.prv.plNa przyszłość serdecznie służę pomocą.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts