asiulkaa 03.04.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 ratunku!!! wycofał się nasz umówiony kafelkarz , bo robi jakąś wielką szkołę. potrzebny pilnie kafelkarz do 120 m2 -nowo wybudowany dom + osadzenie wanien, umywalki itp. musiałby zacząć ma końcu IV. poratujcie niedrogimi, sprawdzonymi namiarami. ręce mi już opadją, jak znajdę parkieciarza to kafelkarz wypada itd. czy my nigdy nie zakończymy tej budoowy????ps. ekipa może tam spać, gdyby była spoza poznaniajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 mozesz się podzielic namiarem na parkieciarza ja trafiam na jakiś ........... dziwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkaa 05.04.2006 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 rezi jeszcze szukam niestety.dam znaćjk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.04.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ja testuje jednego po rozmawach dam ci znac , zreszta gośc polecany z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 21.04.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Jeżeli jeszcze nie znalazłaś polecam: Waldemar Nawrot tel: 604869932 W życiu nie widziałem, żeby ktoś tak układał płytki Cudo, w dodatku całkiem niedrogo. Nam robił całą łazienkę, łącznie z zaudowami GK Układał tez u mojej mamy, wyszło dokładnie tak samo W dodatku u nas przypilnował jeszcze gości od okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts