Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie nowe auto za niewielkie pieniądze?

pattaya

Które z poniższych aut możesz z czystym sumieniem polecić?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które z poniższych aut możesz z czystym sumieniem polecić?

• Opel Astra II 1,6 kombi
    • Citroen Berlingo Multispace plus
    • Peugeot Partner Oxygene
    • Citroen Xsara Picasso SX

Recommended Posts

Aż tak źle z tymi amerykańcami?

Szkoda,bo taki Liberty jest niedrogi,duży i 4x4.

Miałem kiedyś Stratusa i był OK.

Samochody amerykanskie w Ameryce , nie maja najlepszych notowan .

Najlepsze samochody w USA to : Mercedes , BMW . Najlepsze : cena / trwalosc - Toyota , Honda . Francuskie samochody byly w USA i sie nie sprawdzily . Od kilku lat ich nie kupisz .

Z tego co wymieniles , polecam Opla Astre .

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do odsniezania ja kupie jakies toczydelko z plugiem zamontowanym na stale . Moze bedzie to UAZ . W razie zakopania sie w blocie - tez da rade wyciagnac . Tylko VW , Audi , Mercedes , Ford , Opel mozna tanio naprawic , kupic czesci . Samochody pozostale , maja drogie czesci zamienne . Jezeli tobie to nie przeszkadza , to kupuj co chcesz .

uscislij do jakich celow ma słuzyc Ci ten naped 4x4

bo wiekszosc terenowek ma rozłaczny naped i napedzane sa koła tylne

masz do wyboru suv , terenowke , osobowke

ostatnio chciałem kupic cos do lekkiego terenu , tak w sam raz na wypad z kolegami w Karpaty ...zrobilem przeglad samochodow do 30 tys. (wieciej bym nie dał zeby topić go w błocie) to wybor padł na Opla Monterey ....w całosci produkowany w fabryce Isuzu , dobre silniki , sporadycznie to katowali w terenie itd...tylko mała uwaga - nie kupilbym tego jako jedynego auta :wink: za bardzo trzesie i sie wygina na zakretach

Teraz chwilowo jezdze sobie Range Roverem 4.6 HSE - wpierdziela 26l. :lol: ...ale na szczescie gazu 8) - gdybym mial stacje gazową to kto wie ....

ps. z terenowki wyszedł mi T4 -w wersji osobowej :lol:

Cen w Polsce nie znam . Nie wiem co kradna . Wiem , ze psuja sie wszystkie samochody . Istotne jest wiec , ile kosztuja czesci zamienne . Do niemieckich samochodow , mozesz kupic u dealera w podobnej cenie jak do wszyskich samochodow , mozesz kupic podrobki , w cenie ponizej service i jeszcze masz czesci uzywane . Wiekszosc samochodow sprowadzanych do Polski , to niemieckie . Mechanicy wiec , poza service , potrafia je naprawic . Z pozostalymi markami bywa roznie . Amerykanskie samochody w Polsce sa kosztowne w naprawach . Bo czesci trzeba sprowadzic z USA . Plus koszty diagnozowania i wymiany czesci . Mialem w Polsce Chevy . Pamietam , ze byl kilka razy drozszy w utrzymaniu niz niemiecki .

Jak ja bylem posiadaczem Chevi w Polsce , to wydawalo mi sie , ze jest tani w utrzymaniu . Jak go sprzedalem , to baba zrobila mi awanture , ze za przeglad zaplacila 670PLN , a mialo byc tanio .

Pattaya . Ty masz wymagania i musisz za nie zaplacic . Kup co ci sie z urody podoba i bedzie git . Zobaczysz .