selimm 10.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 kiedys kupowalem łozysko znajomemu do Vana -1200zł zaplacilem nastepne zalatwilem mu z Kanady - nie pamietam ale ani 100 $ nie kosztowało ...taka to roznica teraz wyobraz sobie ze pada Ci np. silniczek krokowy w amerykancu ile zaplacisz ??? i jak długo bedziesz czekał ???..a tym-czasem co czerwony autobus po ulicy z Pattaya mknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Pattaya .4x4 osobowe w stosunku do jednej osi , to jest co najmniej 2 l / 100km wiecej . Wszelakie SUV pala nie mniej niz 15l/100 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.04.2006 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dzień dobry.Z podwyższonym spalaniem mogę się pogodzić.Czy przy normalnej eksploatacji w mieście,bez wygłupów off-roadowych,te dżipy będą tak padały?To maluch jest wytrzymalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.04.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ja chce subaru Niepozorne, malo kradną, a jedzie jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.04.2006 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Citroena chyba sobie podaruję.Czekam już 1,5 tygodnia na ofertę cenową.Jak teraz ,kiedy chcą mi ożenić brykę,są takie jaja to co będzie później?Strach pomyśleć.Subaru jest fajne.I ponoć się nie psują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.04.2006 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 SelimmmTy masz Range Rovera.One i Landy to dopiero słyną z wysokiej awaryjności i drogich części.A jak tam realia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.04.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie mam ..pisałem-chwilowo ze mam czasami sobie moge pojezdzic cudzym .... ale jak wroce do tematu terenowki to wezne to pod uwage Disco zrobiłem kiedys bez najmniejszych problemow 120 tys. pokaz mi dzipka ktory pali 7-9 litrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 11.04.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 kieruj sie zasada 3F nigdy forda francuza i fiata wiem co mowie a amerykance tez nie sa najlepsze skrzynie automatyczne sie mocno sypia na twoim miejscu kupil bym niemieckie albo japonskie zyjesz stereotypami ...jak jezdzisz jak Bozia przykazała to co Ci sie w automatach psuje ...??? ...jak chcesz jezdzic po 160km/h to trza co nie co przerobić wcale nie zyje stareotypami tylko tak jest ze w amerykancach czesto sie sypie automat a naprawa to juz droga imprezka ja moze zaproponuje ze swojej strony bmw 3 turing 3.0 xd ma naped na 4 kola a z takich normalniejszych to moze toyota avensis kombi jest przestronna no i bezawaryjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 o tym mówisz? http://www.sweb.cz/studiomacon/xara.jpg mój piesek do bagaznika nie włazi, a w Berlingo ma luksusy i to na siedząco ten jest zdecydowanie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 12.04.2006 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ja moze zaproponuje ze swojej strony bmw 3 turing 3.0 xd ma naped na 4 kola A jaka jest szansa kupić coś takiego w jednym kawałku? ten jest zdecydowanie ok Tylko,że ma strasznie krótkie siedziska z tyłu. Uda ledwo podparte. Selimm,z tym 7-9 litrów to chyba przegiąłeś. Może na holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.04.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 http://www.lr.pl/grafiki/akcesoria/cars/disco/disco.jpg dokładnie taki model miałem ...silnik 2.5 113ps...problemy były z silnikami VM (wloskie dziadostwo -montowane w amerykancach i Alfach też ) zero problemow to silniki z lat 92-95 ..chyba najlepsze jakie Rover miał nigdy mi to auto nie spaliło wiecej niz 10 litrow ...sam byłem w szoku mondeo diesel mi pali 8.5-9.5 ...a Vw T4 2.5 tdi ..7.5-9.0 przy normalnej jezdzie ...i gdzie tu logika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.04.2006 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Poszperałem i mam nowe propozycje:-Nissan X-Trail 2002-2003-Misiupisi Outlander 2002-2003-Hyundai Santa Fe albo Tucson.No Panowie, do roboty!Co o tym powiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 bulwar ...czyli nie wiadomo do czego to wlasciwie jest jak bedziesz mial szczescie to jeszcze trafisz na Santa Fe z napedem na jedną oś ... Nissan X-Trail - za bardzo Renowką pachnie... ani to na drogi ani do terenu ...ale na ryby dojedziesz kup co Ci sie bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.04.2006 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dobra Selimm.Masz 55tys.Co byś za to kupił z 4x4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 szczerze to normalne auto 2 napedowe i łańcuchy bo nie lubie połsrodkow ... Subaru fajna trakcja ...ale ten wyglad i ceny czesci powalają ..załosne serwisy tez robią swoje ( jakosc tez juz nie ta co kiedys ) http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=95934419 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C984466 coprawda nie 4x4 ale podobnego mozna dostac z napedami jezdzi sie tym przyzwoicie ...kopa to w miare ma ...spalanie w normie na wakacje jak znalazł (mozna nawet sie przespac -rozkladana kanapa) przy budowie to jest nieocenione - auto z takim bagaznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.04.2006 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Czyli najlepiej nową Astrę III NJoy 1,6 kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 mysle ze tak...co nowe to nowe przez pierwsze pare lat wydatki zainwestujesz w dom a nie w auto jak jezdzisz mało to opel moze byc .....wprawdzie elektronika i korozja to zmora kazdego opla ...ale te pare lat spokoju bedziesz mieć ps. czym wczesniej jezdziles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.04.2006 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Teraz jeżdżę Vectrą C GTS. Wcześniej,licząc od początku,Cienko-cienko,Ford Sierra 2,0 DOHC ze wzmocnionym silnikiem,Hyundai Scoupe Turbo po profesjonalnym tuningu silnika,zawieszenia i optycznym(wtedy byłem młody ),Alfa 156,Chrysler Stratus i przez chwilę Sebringiem i Omegą 3,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 to ciezko bedziesz miał kolego za kolkiem takiego "zdechlaka" 1. 6 to nie 3.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 15.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Słyszałem, że mają produkować Pandę w wersji 4x4. Hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts