pattaya 18.04.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Pandę 4x4 produkują od dawna.Fajne autko,ale małe.Nawet włoskie wojsko i pogranicznicy je kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.04.2006 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Czyli chyba wybiorę nową Astrę III 1,6 NJoy kombi.Wychodzi 53-54 tys.Taniej niż Partner diesel.Nie lubię diesli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 25.04.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 WitamJa posiadam Citroena Xsare Picasso 1.8 benzyna 06.2003 I ja jestem zachwycony. Jak na razie bezawaryjny, dynamiczny, duży, ładna sylwetka. Na nowy z salonu jest w tej chiwli 30 000 tys upustu. Bardzo profesjonalny serwis i raczej nie drogi. Wady hmmm w końcu musi mieć jakieś wady ..czasem przy ostrych zakrętach przeszkadza słupek w przedniej szybie. I z ciekawostek to że akumulator jest pod siedzeniem kierowcy. Bardzo dobrze działa klimatyzacja. Ogrzewanie w zimie działa bez zarzutów. W trasie pali mi od 5-6,5 7 do max w mieście potrafił i 12 litrów Ale warszawa i pół dnia stania w korkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.04.2006 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Z czerwca 2006?Dziwne.Poza tym na wersje benzynowe jest 21 tys upustu a nie 30tys.Za wielki to on też nie jest.Nie mogę znaleźć miejsca za kierownicą.Zawsze uderzam kolanem o tą idiotycznie wystającą stacyjkę.A z tyłu siedziska króciutkie,oj króciutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 25.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Może masz za długie nogi. A wystająca stacyjka? Najwyraźniej znasz innego pikusia niż ja. U mnie stacyjka nie wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.04.2006 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie ma innej Xsary Picasso.Oglądałem w salonie.Stacyjka wystaje w dół poza obrys kolumny kierownicy.Fakt,że jestem dosyć wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Kiedys kupilem sobie Renault Scenic -byłem zachwycony .......jak go sprzedałem ...to była ostatnia przygoda z autem francuskim robili go chyba pomiedzy przerwami na zzeranie zabich udek , slimakow i innych glizd ....z kolegami to jak w tym kawale -witalem sie rano w serwisie a nie na ulicy wole juz byc przyczyną likwidacji bezrobocia niemieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 26.04.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dla mnie nie ma większego znaczenia w jakim kraju samochód jest produkowany. Zarówno można trafić na dobry egzemplarz jak i zły. Dopóki sam nie kupiłem francuskiego auta miał zdanie takie jak wszyscy mówili czyli że największy syf ale po kupnie zdanie szybko zmieniłem. Picasso Francuskie ale nie wadliwe przez tyle lat przechodziło tylko lifting. Scenic w tym czasie było już modernizowane 3 razy. Renault megane scenic, scenic, scenic II i kazda zmiana mu wychodziła na gorsze, a tez się do niego przymierzałem i dzięki Bogu zrezygnowałem. Co do stacyjki. Ja akurat problemu że jest wystająca nie zauważyłem mam 181 cm wzrostu więc raczej wielkoludem nie jestem za to jestem dość szeroki i nie odczuwam żadnego dyskomfortu. Ogólnie samochody stają się coraz bardziej wadliwe i to tak w sumie nie za sprawą złych silników tylko fatalnej elektroniki od której działanie jakiekolwiek funkcji już chyba niebawem będzie zależne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.06.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Temat jak widzę trochę nieaktualny, choć może Pattaya nic jeszcze nie kupił Ja polecałbym Skodę Octavię 4x4 z silniczniem 1.8T. Jak za te pieniądze najlepsze autko, a i serwis w Radomiu więcej niż przyzwoity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.06.2006 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Tyle ,że to małe paskudztwo.Z tyłu miejsca wystarczy dla krasnali.Za każdym razem jak wsiadam i wysiadam z Octavii walę głową w karoserię.Strasznie dziwnie ukształtowane drzwi.A o serwisie szczerze mówiąc słyszałem raczej negatywne oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.06.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ja mam 199-200cm wzrostu i jeszcze nigdy nie panąłem głową w karoseryjkę. Miejsca z tyłu może być faktycznie mało, ale dwie osoby będą podróżowały raczej komfortowo. No i bagażnik - w wersji sedan jest prawie tak duży jak w kombi więc siłą rzeczy musiano jakoś to miejsce wygospodarować - w Octavii kosztem miejsca na tylnych kanapach. Serwis jest OK - sprawdzone osobiście. PS: Octavia II to nie paskudztwo, to całkiem ładny samochodzik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.06.2006 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Tyle,że kosztuje 80tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.06.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Jest teraz jakaś promocja, jeśli marka Ci pasuje to ich odwiedź. Ja znam te samochody z ich dobrej strony a i wśród moich znajomych nikt się na nie nie skarży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 01.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Kiedys kupilem sobie Renault Scenic -byłem zachwycony .......jak go sprzedałem ...to była ostatnia przygoda z autem francuskim robili go chyba pomiedzy przerwami na zzeranie zabich udek , slimakow i innych glizd ....z kolegami to jak w tym kawale -witalem sie rano w serwisie a nie na ulicy wole juz byc przyczyną likwidacji bezrobocia niemieckiego Napiszę tylko jedno Selim: Cieszę się, że większośc Polaków uważa, że francuskie auto są do d...y. Dzięki temu mam zniżke na AC Jeżdżę 4 rok Renault. To jest bardzo dobry samochód (jak dla mnie) i poza pierdołami nic się w nim nie zepsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts