heela 03.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 WitamMoze ktos poradzi mi jak naprawic (polatac) pekniecia w chodniku przed domem. To dosc stary juz chodnik i po zimie pokazalay sie pekniecia, czy zalac je rzadkim cementem lub zaprawa? Skuc stary chodnik i wylac nowy to troche droga sprawa obecnie dla mnie, moze "prowizorka" choc na jakis czas pomoze.Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz waligóra 05.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Zalewanie szczelin - to rozwiązanie tylko doraźne. Przy kolejnej zimie znowu popęka. Możesz wylać nowy "dywanik", ale musi mieć po mojemu min. 6-7 cm. Przy tym trzeba jeszcze dzielić na kawałki, bo jak będzie jeden długi dywanik - to znowu popęka. Zastanów się jednak nad skuciem obecnego i wykorzystaniem jako utwardzenie pod np. kostkę betonową. Ja widziałem ostatnio kostkę po 26,00 zł brutto za 1 m kw.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heela 05.04.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Bardzo dziękuję za odpowiedź. będę działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts