Luśka 17.02.2003 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Tak sobie myślę, że skoro jest już aż 77 stron tych doświadczeń, to może warto je jakoś podzielić tematycznie? Wiem, że czasami wątki ewoluują w różne strony, ale chociaż zostaje zasygnalizowany główny temat. Np. wątków o rekuperatorach i kotłach cwu jest chyba po kilkanaście albo i więcej. To samo o oknach i Feng-shui. Pamiętam, że gdzieś z pół roku temu była dyskusja o kuchniach. I dziś spędziłam z godzinę szukając, bezskutecznie zresztą (ta funkcja "szukaj" jest upiorna, bo nie pozwala wrócić ). Oczywiście, nie każdy wątek ma wyraźny tytuł, ale zawsze można stworzyć sekcję "Różne" albo coś w tym stylu. Co na to Forumowicze i Redakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 17.02.2003 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Oczywiście, że ułatwiłoby to szukanie - funkcja "szukaj" działa ułomnie.Jednocześnie zdaję sobie sprawę, że zadawane będą kolejne pytaniai nie zawsze trafią do właściwego działu.Bywało, że dyskusja zbaczała z tematu i tytuł nie odzwierciedlał dyskusji.Jest to syzyfowa praca bo każdy dzień przynosi kolejne tematy niemniej szukanie konkretów staje się niezmiernie czasochłonne- i doskwiera najbardziej nowym forumowiczom.Myślę, że warto podjąć próbę uprządkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.02.2003 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Luśka - było o tym w innym wątku. Używaj adresu nie http://www.forum.murator.com.pl tylko http://www.fabrika.pl/bb - tam można wracać Faktem jest, że wyszukiwarka jest nędzna. Redakcja obiecywała jakieś zmiany na stronie, ale choć miesiąc minął - tyle rezerwowała sobie na wprowadzenie usprawnień - nic nowego się nie pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts