tyberian 03.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Słuchajcie, jest dom dla kota Bolero. Strasznie sympatyczna osoba i cudowny dom dla kota, który był praktycznie bez szans. Teraz jest tylko problem z dowiezieniem kota do domu. Właścicielka mieszka we Wrocławiu a Bolero w schronisku w Chojnicach (koło Bydgoszczy). Czy wiecie coś na temat tego czy ktoś będzie jechał zbliżoną trasą? Ta Pani pokryje wydatek na paliwo. Proszę Was bardzo, popytajcie czy ktoś jedzie tamtędy? To jedyna szansa dla tego kota. Dotychczas nikt go nie chciał. Tyle czasu szukaliśmy domu i nic a tu jest dom ale odległość jest spora. Czy uda się załatwić sprawę ? POMÓŻCIE BOLERO, proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flexy 03.04.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Tyberian poszukaj na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15621na pewno coś się znajdzie!!Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Przez Chojnice jeździ autobus PKS znad morza do Zakopca. Może udałoby się wysłać kota "przesyłką kurierską"? W sobotę mogłabym odebrać kota z autobusu w Krakowie, ale musiałabym wiedzieć o terminie wcześniej. Co dalej? Być może udałoby mi się załatwić transport do Gliwic, ale to jest możliwe tylko w piątki, więc jakoś trzeba by go było przechować przez tydzień. Ja mam kotkę i dużą psicę - nie wiem, czy kot dobrze czułby się w ich towarzystwie. Poza tym dom jest "otwarty", więc bałabym się, że ucieknie. Może ktoś inny by kota przechował? A może ktoś inny odebrałby go z autobusu w piątek? Może uda mi się kogoś takiego znaleźć (autobus przejeżdża wcześnie rano).Po Wielkanocy (22 - 23.04) być może mogłabym wyprawić kota do Opola.Strasznie dużo tych "może" ale piszę na gorąco, bez ustalania z kimkolwiek, a sama jestem dobrze zakotwiczona i niewiele mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 04.04.2006 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Dzięki Agduś, szukamy. Tylko czy zgodzą się wziąć kota przesyłką kurierską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 04.04.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 We Wrocławiu mogę go odebrać o dowolnej godzinie i zawieźć pod wskazany adres... Zastanawiałam się czy pociągiem nie było by lepiej.. Zadzwoniłam na inf. PKP zwierzów się nie da przesłać... , chyba że z kierownikiem pociągu pogadać ale musiał by być bezpośredni, a ja takiego nie znalazłam... Pozdrawiam martadela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 04.04.2006 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Jest nowa wersja sprawy transportu. Dziewczyna prawdopodobnie przywiezie kota do Warszawy w święta. Gdyby był transport Warszawa-Wrocław w okresie święta lub tuż po, to było lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 No i co? Dotarł do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 24.04.2006 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Tak, dotarł już jest w domu. Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts