Zalekawasaki 03.04.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam budujących w Białymstoku i okolicy ! Zachęcam się do wymiany doświadczeniami w zakresie wynajmu fachowców i wymiany informacji na temat cen za ich usługi. Aktualnie poszukuję: speców od wylewania podłóg (jaka jest cena za usługi: robocizna, materiał), specjalistę od kominków fachowca od schodów drewnianych. Piszcie wymieniajmy się doświadczeniami. Jeśli ktoś szuka - mogę polecić niezłych tynkarzy, elektryków, speca od wod-kan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 04.04.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 W Białym ceny takie same jak w Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zalekawasaki 04.04.2006 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 W Białym ceny takie same jak w Wawie. W Poznaniu też pewnie podobne Dużo mi to nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 05.04.2006 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jakie ceny Cie interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zalekawasaki 05.04.2006 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jakie ceny Cie interesują? Wylanie podłóg powierzchnia netto - około 190 m kw. kominek z rozprowadzeniem schody drewniane - dąb lub buk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zalekawasaki 05.04.2006 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jakie ceny Cie interesują? Wylanie podłóg powierzchnia netto - około 190 m kw. kominek z rozprowadzeniem schody drewniane - dąb lub buk Dodam, że jeśli idzie o schody to stropian 8-10 cm na dole, na górze 5 cm (te 190 m powierchni miej więcej trzeba podzielić po pół - połowa na dole, połowa na górze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.05.2006 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 za posadzki 12-15zł/m2Schody drewniane około 150zł za stopień,materiał cena za dąb to 120zł mb stopnia,80 zł / mb za podstopień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 27.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Posadzki w Białymstoku dobrze leje Domin Krzysztof; cena 8 zł/m2 bez materiałów, leje miksokretem. Jedyna wada tego fachowca to długie terminy - ok. 30 dni. Jak jesteś zainteresowany to mogę podać namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 28.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Panowie, a ja szukam inspektora nadzoru, może macie namiary na jakiegos sprawdzonego?Odpowiedzi na Wasze pytania poszukajcie też w Grupie Podlaskiej.Pozdrawiam! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 11.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 poszukuję dobrego fachowcy do remontu mieszkania tzn szpachlowanie (ewentualnie tynkowanie bo są głębokie bruzdy po wymianie elektryki), glazura terakota. Czy ktoś wie ile muszę zapłacić za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_zaj 23.10.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Poszukuje solidnych wykonawcow do zrobienia lazienek i polozenia terakoty na ok.100 m podlog.Dotychczasowy moj wykonawca wypial sie stwierdzajac,ze nie ma ludzi do pracy.Rece opadaja,a mialo byc tak pieknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 14.06.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A moze ktos dobry od polbruku lub kostki granitowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharan1 15.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam,potwierdzam p. Krzysztof Domin i jego ekipy to mistrzowie:) godni polecenia. Pozdrawiam,T.O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharan1 15.06.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam,wczoraj słyszałem ciekawostkę, miejsce zbrodni Oliszki: ocieplenie dachu dwie warstwy wełny z pustką powietrzną, stelaż, płyty g/k, przygotowanie podłoża pod malowanie + malowanie 100 zł/m2( słownie: sto plenów) mało się nie przewróciłem. Pop....liło im się zupełnie. Dla przykładu: pierwszą warstwę wełny 18 cm/200 m2( dach trochę dziwaczny) układałem z bratem niecałe dwie dniówki - ile ci ludzie zarabiają? Pozdrawiam,T.O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 15.06.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 sharan1 PostWysłany: Pią, 15 Czerwiec 2007 08:18 Temat postu: Witam, wczoraj słyszałem ciekawostkę, miejsce zbrodni Oliszki: ocieplenie dachu dwie warstwy wełny z pustką powietrzną, stelaż, płyty g/k, przygotowanie podłoża pod malowanie + malowanie 100 zł/m2 Czyli to trzeba rozumieć ze te 100zl/m2 to jest za sama robociznę bez materiałów? jesli to jest tak (jak rozumiem)makabrycznie drogo to ile bedzie tak srednio? zeby ani za drogo ani za tanio, bo tu to juz jest ujeta robota od strychu surowego do na gotowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharan1 15.06.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam,oczywiście robocizna, dla mnie to niepoważne. Nie znam cen w Białym, ale się dowiem jutro imprezka u " dachowca". Pozdrawiam,T. O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.09.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A kto w Białymstoku dobrze wykona schody drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Może tak odświeżymy stronę Kogo polecicie odnośnie wylewania posadzek i tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 26.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 U mnie będzie robił tynk pan Zaniewski.Brygada pięciu chłopa,solidna ekipa 15 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatalabedz1975 06.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Witam budujących w Białymstoku i okolicy ! Zachęcam się do wymiany doświadczeniami w zakresie wynajmu fachowców i wymiany informacji na temat cen za ich usługi. Aktualnie poszukuję: speców od wylewania podłóg (jaka jest cena za usługi: robocizna, materiał), specjalistę od kominków fachowca od schodów drewnianych. Piszcie wymieniajmy się doświadczeniami. Jeśli ktoś szuka - mogę polecić niezłych tynkarzy, elektryków, speca od wod-kan. W temacie schodów mogę polecić firmę z okolic Białegostoku (dokładnie Choroszcz) - Schody Chudziński (Producent schodów Białystok). Mój mąż co prawda dogrywał wszystkie kwestie, więc nie znam wszystkich szczegółów ale otrzymaliśmy bardzo dobrą cenę oraz szybko się z tym uwineli. Także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts