Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Białystok - fachowcy i ceny

Zalekawasaki

Recommended Posts

Witam budujących w Białymstoku i okolicy !

Zachęcam się do wymiany doświadczeniami w zakresie wynajmu fachowców i wymiany informacji na temat cen za ich usługi.

Aktualnie poszukuję:

speców od wylewania podłóg (jaka jest cena za usługi: robocizna, materiał), specjalistę od kominków

fachowca od schodów drewnianych.

Piszcie wymieniajmy się doświadczeniami.

Jeśli ktoś szuka - mogę polecić niezłych tynkarzy, elektryków, speca od wod-kan.

:)

Jakie ceny Cie interesują?

Wylanie podłóg powierzchnia netto - około 190 m kw.

kominek z rozprowadzeniem

schody drewniane - dąb lub buk :)

Dodam, że jeśli idzie o schody to stropian 8-10 cm na dole, na górze 5 cm

(te 190 m powierchni miej więcej trzeba podzielić po pół - połowa na dole, połowa na górze)

• 1 month później...
  • 4 months później...
  • 2 weeks później...
  • 7 months później...

Witam,

wczoraj słyszałem ciekawostkę, miejsce zbrodni Oliszki: ocieplenie dachu dwie warstwy wełny z pustką powietrzną, stelaż, płyty g/k, przygotowanie podłoża pod malowanie + malowanie 100 zł/m2( słownie: sto plenów) mało się nie przewróciłem. Pop....liło im się zupełnie. Dla przykładu: pierwszą warstwę wełny 18 cm/200 m2( dach trochę dziwaczny) układałem z bratem niecałe dwie dniówki - ile ci ludzie zarabiają?

Pozdrawiam,

T.O.

sharan1

PostWysłany: Pią, 15 Czerwiec 2007 08:18 Temat postu:

Witam,

wczoraj słyszałem ciekawostkę, miejsce zbrodni Oliszki: ocieplenie dachu dwie warstwy wełny z pustką powietrzną, stelaż, płyty g/k, przygotowanie podłoża pod malowanie + malowanie 100 zł/m2

Czyli to trzeba rozumieć ze te 100zl/m2 to jest za sama robociznę bez materiałów?

jesli to jest tak (jak rozumiem)makabrycznie drogo

to ile bedzie tak srednio?

zeby ani za drogo ani za tanio,

bo tu to juz jest ujeta robota od strychu surowego do na gotowo?

• 1 year później...
  • 7 months później...
  • 2 months później...
  • 3 years później...
Witam budujących w Białymstoku i okolicy !

Zachęcam się do wymiany doświadczeniami w zakresie wynajmu fachowców i wymiany informacji na temat cen za ich usługi.

Aktualnie poszukuję:

speców od wylewania podłóg (jaka jest cena za usługi: robocizna, materiał), specjalistę od kominków

fachowca od schodów drewnianych.

Piszcie wymieniajmy się doświadczeniami.

Jeśli ktoś szuka - mogę polecić niezłych tynkarzy, elektryków, speca od wod-kan.

:)

W temacie schodów mogę polecić firmę z okolic Białegostoku (dokładnie Choroszcz) - Schody Chudziński (Producent schodów Białystok). Mój mąż co prawda dogrywał wszystkie kwestie, więc nie znam wszystkich szczegółów ale otrzymaliśmy bardzo dobrą cenę oraz szybko się z tym uwineli. Także polecam