Rachela 02.04.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 A ja poszukuję namiarów na dobrych wykonawców łazienek (płytki, zabudowa wanny, zabudowa sanitariatów). Może ktoś polecić (oczywiście z białegostoku lub okolic)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenaBlue 20.06.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Jestem z Sopotu i mimo odległości nie było problemów z montażem schodów przez firmę Pana Chudzińskiego. Wszytko odbyło się sprawnie i bez komplikacji... no i mam piękne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinoldzio 07.01.2015 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam budujących w Białymstoku i okolicy ! Zachęcam się do wymiany doświadczeniami w zakresie wynajmu fachowców i wymiany informacji na temat cen za ich usługi. Aktualnie poszukuję: speców od wylewania podłóg (jaka jest cena za usługi: robocizna, materiał), specjalistę od kominków fachowca od schodów drewnianych. Piszcie wymieniajmy się doświadczeniami. Jeśli ktoś szuka - mogę polecić niezłych tynkarzy, elektryków, speca od wod-kan. Bardzo prosze o polecenie ekip z Bialegostoku lub okolic. Interesuje mnie wykonanie posadzek maszynowych ok 200 m2 (gora i dol ), tynki cementowo - wapienne ok 500m2 (sciany i sufity), ocieplenie piana PUR 15 cm (powierzchnia dachu 190 m2), szukam kogos solidnego do wykonania elewacji. Elewacja jest dla mnie priorytetem, musi wygladac bardzo ladnie, bede chciala obejrzec poprzednie inwestycje elewacji. Bardzo porsze o namiary na dobrych fachowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszkec2 17.05.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Witam,poszukuję solidnej i sprawdzonej ekipy budowlanej do wykonania stanu surowego domku jednorodzinnego w Białymstoku.Może ktoś ma jakieś sprawdzone, godne polecenia ekipy w okolicach Białegostoku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinoldzio 23.01.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Witam,Bardzo prosze o polecenie firmy badz firm z doswiadczeniem, ktore sa zainteresowane wykonaniem nastepnych uslug: 1. Ocieplenia poddasza ( ok 180 m2 ) w budynku mieszkalnym, piana o grubosci 18cm oraz 20 cm,2. Polozenie siatki Stucanet na poddaszu ( ok 180 m2) oraz narzucenie tynku cementowo - wapiennego pod malowanie agregatem,3. Narzucenie tynku cementowo - wapiennego na sciany i sufit w calym domu ( ok 600 m2 ) pod malowanie agregatem,4. Wylanie posadzek agregatem i zatarcie( ok 200 m2 ).Lokalizacja: wojewodzto podlaskie,okolice Bialegostoku.Termin realizacji powyzej wymienionych uslug: od marca 2016 ( jak najszybciej ).Kolejnym krokiem jest wykonanie elewacji budynku:1. Styropian 20 cm, siatka klej, tynk cienko warstwowy,2. Mocowanie dwoch balustrad,3. Oklejenie plytka klinkierowa czesci budynku jako elementu dekoracyjnego, 4. Instalacja parapetow5. Wykonanie podbitki na plycie OSB + styropian 5 cm + klej + siatka+ tynk cienkowarstwowy. jezeli ktos posiada informacje o dobrym fachowcu rowniez prosze o namiary!Termin realizacji konec marca - poczatek kwietnia 2016 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marshi 15.09.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Witam! Poszukuję dobrego elektryka do położenia instalacji elektrycznej w domku jednorodzinnym w Jurowcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paneth 16.05.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Czy możemy pisać, kogo nie polecamy? W kwestii remontów zdecydowanie nie polecam ekipy z tynkiozdobne.pl (Piotr Tarnowski). Nie jest tani, a nie umie układać glazury, nie chce robić poprawek, wykorzystuje brak wiedzy klienta. Cwaniaczek. Trzymajcie się z daleka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts