Basiaw 26.07.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 czy ma ktoś kostkę betonową z posypką żwirową? Interesuje mnie czy ta posypka jest trwała (czy się nie ściera) oraz czy bardzo zachodzi brudem - i jak to czyścić. Nie wiem jak szybko kostka z posypką brudzi się przy domach, ale układana w miejscach publicznych juz po kilku miesiącach wygląda paskudnie, zwłaszcza, gdy pierwotnie była jasna. W miejscach zacienionych znacznie szybciej zachodzi mchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 29.07.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 """Na ostatnich targach budowlanych widziałem chyba coś, co może Ci pomóc: http://nidagravel.pl/Nawierzchnia faktycznie jest bardzo stabilna, buty ani koła się nie zapadają """szukam na allegro coś podobnego ale w niższej cenie - pomożecie znależć ??? nie wiem za bardzo jaki artykuł wpisać w wyszukiwarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 31.07.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 zastanawiam się też co zamiast żwiru można w takie plastry miodu wsypać ( może coś ładniejszego - białego ) i czy zamiast tych mat ( trochę drogich ) można użyć np. takich czarnych siatek plastikowych do umacniania skarp ? jak myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts