marylka 04.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 WITAM. MAM POLO Z 95 ROKU. OSTATNIO ODMAWIA MI POSŁUSZEŃSTWA. PRZEKRĘCAM KLUCZYK W STACYJCE SAMOCHÓD NORMALNIE ZAPALA PO CZYM ZA CHWILE GAŚNIE - OK 3 SEK. CO SIĘ DZIEJE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 będę strzelać /kompletnie się nie znam/ - nie trzyma obrotów - świece do wymiany kto da co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 04.04.2006 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 dzięki ale rady kogoś kto się na tym kompletnie nie zna nie są mi potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 04.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 marylka Ci co się znają nie mogą odpowiedzieć na twoje pytanie bo nie podałaś podstawowych danych: jaki silnik, benzyna, benzyna z gazem, na gaźniku, jednopunktowym wtrysku, wielopunktowym wtrysku, a może dieselCzy taka sytuacja zdaża się zawsze tj. na zimnym silniku, na ciepłym.Co się dzieje z obrotami? Czy jak przytrzymasz gaz to też gaśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 04.04.2006 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 1995, 1,4, benzyna + gaz, nie ma reguły czy na zimnym czy na ciepłym ( chociaż częściej na zimnym), nawet jak przygazujemy w czasie kiedy silnik chodzi to i tak samochód zgaśnie. jednopunktowy wtrysk. zapalam na benzynie dopiero jak silnik osiągnie pożądaną temp przełącza się na gaz.kiedyś miałam juz ten problem wtedy elektryk sam. ocenił że to coś z kostką w stacyjce. ale od tamtej pory auto jeździło bez zarzutu. auto nie zdąży wejść na obroty bo zaraz gaśnie (2-3 sek)dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 04.04.2006 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 po kilkakrotnym uderzeniu w stacyjkę samochód zapala i pracuje bez problemu. właśnie mi zapalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 04.04.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 problem leży w stacyjcetrzeba wymienić taką sprężynkę, bo Ci zapłon wyłącza opadając lub też wymienić całą stacyjkę pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Wystarczy najprawdopodobniej wymienić samą kostkę, czyli część stacyjki w której są styki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 dzięki ale rady kogoś kto się na tym kompletnie nie zna nie są mi potrzebne kurna...miła jestes ze hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 moze byc kostka - czesc elektryczna ale i tez czesc mechaniczna - taki bolec ktory wchodzi do stacyjki jest lekko wykrzywiony ...mozna go spr.delikatnie do poziomu sprowadzić nie chce byc złym prorokiem ale wyglada mi to na cewke z modułem ....troche wiekszy koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 dzięki ale rady kogoś kto się na tym kompletnie nie zna nie są mi potrzebne kurna...miła jestes ze hej stawiam jednak na cewke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Moze to byc kostka przy stacyjce lub tez immo , jezeli jest zamontowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 09.04.2006 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 dziękuje wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 WITAM. MAM POLO Z 95 ROKU. OSTATNIO ODMAWIA MI POSŁUSZEŃSTWA. PRZEKRĘCAM KLUCZYK W STACYJCE SAMOCHÓD NORMALNIE ZAPALA PO CZYM ZA CHWILE GAŚNIE - OK 3 SEK. CO SIĘ DZIEJE? jesli gasnie na jalowym to moze byc walnieta pompka ( ja mialam dokladnie tak...zapalalam odpalal, i na wolnym biegu gasl...po czym bez problemu zapalal znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 dzięki ale rady kogoś kto się na tym kompletnie nie zna nie są mi potrzebne jesli potzrebujesz rad osob ktore sie znaja.....to napewno jest to warsztat samochodowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 dzięki ale rady kogoś kto się na tym kompletnie nie zna nie są mi potrzebne kurna...miła jestes ze hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 10.04.2006 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 własnie w warsztacie nie zawsze się znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 własnie w warsztacie nie zawsze się znają A gdzie sie na samochodach znaja ? Skoro ty sie nie znasz , to jak potrafisz ocenic umiejetnosci warsztatowcow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ciekawe jak tam sie polo ma ..?? ...a swoją drogą naprawa auta w necie to jak korespondencyjny kurs karate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 24.04.2006 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 na razie wszystko dobrze. kostka wymieniona mam nadzieję, że to było to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts