boszczak 31.12.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Jak wcześniej pisałem na wiosnę 2007 r. zaczynam budowę, jestem na etapie liczenia ilości potrzebnych materiałów budowlanych, zamówioną mam już więźbę dachową i drewno na schody, czekam na wycenę położenia dachu będzie z dachówki ceramicznej lub blachodachówki, jeszcze nie wiem, zależy od ceny (jak widać zaczynam od góry, bo dach będą robili mi znajomi i z nimi się dogadałem, drewno na więźbe będzie od znajomego z tartaku) . Mam tylko prośbę, jak możesz i pamiętasz to poproszę o ilości zużytych materiałów budowlanych, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 13.03.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Bardzo, bardzo ładnie Na pewno podjadę z prawie-mężem i pooglądamy z auta, nie przestraszcie się, to nie złodzieje Wydaje mi się, że widziałam zdjęcia w jakiejś gazecie albo stronie internetowej... nie mylę się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Juz kiedyś oglądałam zdjęcia Waszego domku. Nie komentowałam ale teraz kiedy jeszcze raz je oglądnełam - to już muszę. PIĘKNIE !!! Z DUSZĄ, Z CHARAKTEREM z TYM CZYMŚ CZEGO ZAWSZE SZUKAM WE WNĘTRZACH. A z zewnątrz - no cóż, też mi sie bardzo podoba. Taki mój jest. Myślałam o nim jak wybieraliśmy projekt ale jakieś "ale" się znalazło i jest Kasia. Gratuluję. Dla mnie BOMBA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 16.03.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 pierwszy dom na tym forum, ktory moge z czystym sumieniem pochwalic, choc to nie bylby dom, ktory zbudowalabym dla siebie... jest lekko, dokladnie , niebanalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yossariany 24.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 czy opłaca sie podnosić scankę kolankową ? myślę że tak ale najlepiej sobie to policzyć na planie. NIe możan zapominać o tym że trzeba jeszcze pociągnąć niżej dach żeby nie stracić bryły witajcie, jestem tu świeżak, podoba mi się wasz dom i nawet widziałem go w realu. o budowie narazie snuję wielkie plany które mnie trochę przerażająbardzo mnie interesuje to podnoszenie ściany kolankowej żeby zwiększyć metraż, czy możecie mi wyjaśnić takim prostym językiem, co to za ściana i w jaki sposób przybywa metrów w domku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts