siua 09.04.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Jak w bajce!!!! CUDOWNIE aż miło popatrzeć. Oglądałam ten projekt tysiące razy i nigdy nie przypuszczałam że można go wykonać z takim smakiem. GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 09.04.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Woprz GRATULUJE super domek,fajny bo "bez złotych klamek"ciekawe rozwiazania np.drzwi do wiatrołapu,schody" dywanik" z parkietu przemysłowego- dobrze kojarze?piec chlebowy super zewnetrznie wraz z ogrodem duzy "smak"jedyny dla mnie minus to widok z kuchni,ale na to nie masz wpływu,napewno zielenią uda ci się upiększyć jeszcze raz gratuluje pięknego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 woprz widziałam Twoj dom in real, bardzo ładny, właściwie podoba mi sie wszystko! najbardziej trąbkowe światło, a jaki to kolor okien i bejcy/badz czegos innego na drewno na zewnatrz?? chyba bardzo ciemny dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 10.04.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Czad. Bardzo mi się podoba.Jeden z moich faworytów Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 10.04.2006 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 dzieki za dobre słowo aha ten brąz to palisander co do widoku za oknem to liczy się ten z salonu - na las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 11.04.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 No Kolego.... zamurowało mnie Biegnę po Pietrka - i teraz to na pewno póki nie zawiesimy ostatniej lampy, i nie zakupimy ostatniego mebla nie ośmielę sie niczego pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.04.2006 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 mmarysia bez sensu - pokazuj jak leci ja najpierw czekałem na drzwi później na Frania a jak przybył (nomen omen) Franiu to na chwilę żeby opublikować zdjęcia i tak od listopada. najwyżej później pokażesz zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipw 12.04.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Wasz domek jest bardzo ładny. Powiedzcie mi, proszę jaki kolor dachówki macie. Taki właśnie bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.04.2006 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 to jest grafitowy brass podwójne s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 13.04.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 to jest grafitowy brass podwójne s Śliczny ten Twoj domek ostatnio bylismy na archipelagu na spacerku ))), i podziwialismy wszystkie domki no i ja oczywiscie troszku zaluje, ze nie tam sie budujemy ale i tak sie ciesze troche brak lasu ale na szczescie do lWaszego lasu to tylko 1 km mamy) a nasze zdjatka bede powoli dodawac : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62479 teraz czekamy az woda zejdzie zupełnie... no i ekipa poprawia scianke no i mam nadzieje ze nic juz nie pokrzyzuje planów))) pozdrawiam flowercia PS My tez bedziemy mieli grafitowego Braassa ale romańska))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 13.04.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 woprz fajny klimat domu stworzyliście. Bardzo przyjemny domek. Te drzwi szklane są superanckie. Gdzie je zamawiałeś?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 14.04.2006 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 generalnie drzwi te drzwi szklane produkuje firma http://www.gipsykings.pl/index1.htmlktóra ma swoich przedstawicieli i więcej widać na ich stronach np. http://www.decoartel.pl/modules/news/article.php?storyid=61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Piekny macie dom, bardzo mi sie podoba. Ten kominek to trzeba konecznie pokazac tez w watku "kominki nasze". Takie rozwiazanie jeszcze nie widzialam, bardzo ladne i ciekawe...Konecznie pokazcie to w kominkach...Reszta tez widac przemyslana i wszystko tworzy calosc... Gratulacje! No i Wesolych Swiat! http://www.trojmiasto.pl/kartki/wielkanoc/img/swieta.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 no i ja tu też doczłapałam gratulavje ! świetny domek ! klimaty które bardzo mi pasują ! szczególnie podobają mi się meble kuchenne.....jak jest zrobiony dół szafek? zabudowa z czego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.04.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Bardzo ładny domek i ładne wnętrza w moim guscie. Będzie się Wam fajnie mieszkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.04.2006 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 no i ja tu też doczłapałam gratulavje ! świetny domek ! klimaty które bardzo mi pasują ! szczególnie podobają mi się meble kuchenne.....jak jest zrobiony dół szafek? zabudowa z czego? pozdrawiam cokoły są wybudowane z BK i onbłozone płytką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 19.09.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Zdjecia sa niewidoczne.Dlaczego?????Tak chcialam ten domek zobaczyc.Projekt jest b.interesujacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.09.2006 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 niestety nie wiem co zrobić najlepszy pomysł jaki mam i to mam sprawdzony to kliknąc prawym przyciskiem myszy na miejsce gdzie powinno być zdjęcie, wybrać własciwości i .... skopiować link, następnie wkleić go w pole adresu przeglądarki .... sorry popytam jak ten problem roziwązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 20.09.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 taaa trochę na nie czekałem... czekałam ..... ala w końcu są http://photos1.blogger.com/blogger/1351/2335/320/012A.0.jpg Ale EKSTRA!!!!! Gdzie mozna zamówić takie drzwi? Ile kosztowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 20.09.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Udalo sie!!!! (ale Twoim sposobem) Sliczny domek wogole z zewnatrz po prostu PIEKNIE sie prezentuje, a w srodku ma swoj klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts