Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Basia na Archipelagu czyli dom Iwonki Wojtka i Franusia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Woprz GRATULUJE super domek,fajny bo "bez złotych klamek"ciekawe rozwiazania np.drzwi do wiatrołapu,schody" dywanik" z parkietu przemysłowego- dobrze kojarze?piec chlebowy super

zewnetrznie wraz z ogrodem duzy "smak"jedyny dla mnie minus to widok z kuchni,ale na to nie masz wpływu,napewno zielenią uda ci się upiększyć jeszcze raz gratuluje pięknego domu

to jest grafitowy brass podwójne s

Śliczny ten Twoj domek ostatnio bylismy na archipelagu na spacerku ))), i podziwialismy wszystkie domki no i ja oczywiscie troszku zaluje, ze nie tam sie budujemy ale i tak sie ciesze :-) troche brak lasu ale na szczescie do lWaszego lasu to tylko 1 km mamy) a nasze zdjatka bede powoli dodawac :

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62479

teraz czekamy az woda zejdzie zupełnie... no i ekipa poprawia scianke no i mam nadzieje ze nic juz nie pokrzyzuje planów)))

pozdrawiam flowercia

PS My tez bedziemy mieli grafitowego Braassa ale romańska)))

Piekny macie dom, bardzo mi sie podoba. Ten kominek to trzeba konecznie pokazac tez w watku "kominki nasze". Takie rozwiazanie jeszcze nie widzialam, bardzo ladne i ciekawe...Konecznie pokazcie to w kominkach...Reszta tez widac przemyslana i wszystko tworzy calosc...

Gratulacje!

:p No i Wesolych Swiat!

http://www.trojmiasto.pl/kartki/wielkanoc/img/swieta.gif

• 4 months później...