Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

EDZIA MAKSIU CZAS JUZ CZAS ZMIENIC

holusio

Recommended Posts

NIE WIEM O CO CI CHODZI SA MODERATORAMI WIEC WIDZA CO SIE DZIEJE ... CHYBA... :wink:

spóźniłeś się, od 3 tygodnii nie jestem już moderatorem, więc prosze sobie mną gęby nie wycierać, jakoś większość forumowiczów umiała sobie poradzic, albo przynajmniej znaleźć rozwiązanie zmiany czasu, tylko jeden biedny holusio jest nieporadny jak dziecko...

smutne

U mnie......chyba też dobry :lol: :lol: :lol: A Maksiu nerwowy taki....

NO NIE !!!! NIEDOBRY!!! (ale mam nadzieję, ze na mnie Maksiu nie nakrzyczy?!bo też nie umiem zmienić :oops: :oops: )

A JEDNAK teraz dobry!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: (zdolna jestem po prostu :oops: :lol: )

Dzięki Majka! :D

Nie krzycze na kogos ze czegos nie potrafi, a jedynie zeby przestał sie mnie czepiać, nic więcej

pozdrawiam

m.

moze jestes wszechmocny ale nie musisz sie zaraz tak podniecac

jak sie komus nie chce to niech sie na sile nie udziela-no ale kazdemu moze sie zdarzyc

wywalili cie z tego stolka ze tak placzesz? ,z takim podejsciem nie dziwie sie

a poza tym to gdzie to jest napisane? :o

nigdy nie zmienialem czasu

wiec rzucilem temat i jak sie okazuje nie tylko ja jestem taki ulomny...(przepraszam ale to zartobliwy opis :wink: )

zycze bardziej asertywnej postawy...

wywalili cie z tego stolka ze tak placzesz? ,z takim podejsciem nie dziwie sie

a poza tym to gdzie to jest napisane? :o

ano tam:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1103892#1103892

o zmianie czasu też było pisane w paru miejscach (zwłaszcza do tego przeznaczonych), więc po co się wydzierasz.

http://emots.wizja.net/emoty/tititi.gif

...zycze bardziej asertywnej postawy...

:D Postawa asertywna:

Prawa- realizowanie i poszanowanie praw, prawo do bycia sobą, do własnego ja, do wyrażania własnych poglądów, do dysponowania własnym czasem, prawo do ubierania się jak lubię, do własnych przekonań, do wyznania, do odpoczynku, szacunku, rozrywki. Asertywność jest sztuką nabytą, zależy od doświadczeń. Dobre stosunki mam gdy szanuję innych.