RAGRA 04.04.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Serdecznie witam.Zapraszam do pisania komentarzy tego co robię w DZIENNIKU BUDOWY , pt. "TO BĘDZIE PIĘKNY DOM - BO MÓJ"Obiecuję, że odpowiem na wszystkie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Cześć RAGRA Chętnie poczytam Twój dziennik. Pisz i wklejaj jak najwięcej.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Będzie pięknie... jak możesz pokaż co zamierzasz budować (jakieś rzuciki?) POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Pisz, pisz. Jestem maniaczką czytania cudzych dzienników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.04.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 pisz ....pisz.....a ja będę z zapartym tchem czytać Proszę tylko wstaw jakiś link do swojego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.04.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Fajnie że prace ruszyły i ida dalej....Na upartego można by już "zamieszkać" coprawda na kolankach, ale pierwsze "wysokie" mury są!!! Widoki okoliczne śliczniusie!!! Zdajesz sobie jednak sprawę , że jesteście narażeni na ciągły śpiew ptaków??? Ich poranne trele?? A zimą odwiedziny zwierzyny leśnej??/ Rewelacja!! Co do energii......ja już byłam na interwencji u dyrektora GENERALNEGO!!! A prądu dalej NIET!!! Chociaż prawny termin ( w/g prawa energetycznego) powinnam mieć cosik około 2004r! Chyba jakieś granatniki i kałacha zakupię???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAGRA 09.04.2006 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich. Bardzo się ciesze, ze zadaliscie sobie trud przeczytania tego co napisałem. Jak tylko czas i żona (bo już do mnie mówi, że więcej czasu poświęcam pisaniu o budowie, niż budowaniu- cha, cha, cha) pozwoli będę opisywał swoją "przygodę" z budowaniem swojego domu. aha26, nefer poniżej przedstawiam Wam mój projekt. Dom, który buduję będzie miał trochę zmian, ale mam nadzieję, że będzie podobny.Jak Was zaciekawi, to napiszę o swoich zmianach, z resztą niedługo (mam taką nadzieję) zobaczycie to na zdjęciach w rzeczywistości. To Jest Moj Projekt "JULITKA" alfreda z tą zwierzyną leśną to całkiem fajnie jakby podchodziła pod płot -przecież czasy mamy nie najlepsze(cha, cha, cha), zajżałem do Twojego dzienniczka - i muszę z zazdrością powiedzieć, że moja działeczka to jest "nieco" mniej zalesiona. Znalazłaś piękną działkę. Ja również, bo alfreda już ma, zamierzam położyć dachówkę robena "miedziana", zastanawiamy się z zona, jakie okna wybrać, czy drewnione w kolorze mahoniu, czy plastikowe w kolorze Orzech lub złoty dąb. Co Wy o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Bardzo fajny, przytulny domek. Jak znajdziesz chwilkę wklej aminy - ciekawa jestem okrutnie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.04.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 RAGRO domek suuuuper NA pewno nie będzie drogi. Ja już praktycznie zdecydowałem się też na miedzianego Robena. No chyba żeby nastąpił jakiś wstrząs cenowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1388.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.04.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://e-kartki.net/kartki/big/111174446523.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAGRA 17.04.2006 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ZYCZĘ WSZYSTKIM ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH http://kartki.onet.pl/_i/m/smigus.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.04.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Fajny projekt - taki w moim typie i zasobnosci kieszeni Fundamnty tez wam ida niczego sobie Bede czekac na jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.05.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 RAGRA mam pytanie. Czy te nadproże widoczne na zdjęciu jest położone bezpośrednio na betonie komórkowym????? Na zdjęciu nie jest to widoczne, ale tak to wygląda. Z tego co się orientuję pod nadproże powinna być położona cegła gdyż jest mocniejsza od betonu komórkowego, który pod nadprożem może sie trochę wykruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAGRA 20.05.2006 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Rom. Oczywiście, że nadproża są ułożone na cegiełkach, ale dzięki za informacje. Na załączonym zdjęciu trochę lepiej to widać. Niech Cię nie zmyli okno bez nadproża, bo ono będzie miło nadproże zalewane z wieńcem.http://i37.photobucket.com/albums/e88/Grara/DOMEK36.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.05.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 No teraz wszystko jasne. Na kolejnych zdjęciach wszystko już widać. Zdjęcia są super. Wiem, że się czepiam ale myślę, że taka wymiana myśli może tylko wyść na dobre Kolejne czepianie sie będzie dotyczyło ścian szczytowych. Nie znam się na ścianach szczytowych (robię dach kopertowy) więc moje pytanie będzie jako kompletnego laika : czy na tych ściankach nie daje się słupków żelbetowych wzmacniających konstrukcję?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 05.07.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam! Noooo... JULITKA... Napisz proszę jakie zmiany naniosłeś do projektu. Ja już Ci napisałem (jakieś dwa lata temu ) http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=49354 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.07.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Halo RAGRA Jak tam na budowie?? Dawno nie było żadnych nowych wpisów w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAGRA 08.07.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 WITAM Nie pisałem dawno, bo buduję dom (cha, cha, cha).Dużo się dzieje w moim domu. Dzisiaj właśnie skończyłem zakładać instalację elektryczną. Teraz zostało mi rozprpowadzić kable do alarmu i oczekiwać na okna i tynki. W moim Dzienniku wklejam fotki sprzed kilku - kilkunastu dni, a nawet kilkudziesięciu dni (faktycznie dawno nie pisałem i nie wklejałem zdjęć...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts