CGRZAD 04.04.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 HALO I WITAM SERDECZNIE, SZUKAM PILNIE KIEROWNIKA BUDOWY. BUDOWE ROZPOCZYNAM POD KONIEC KWIETNIA W CHYBACH K/POZNANIA. MAM JEDNA PROPOZYCJE NA KIEROWNIKA BUDOWY ZA SUME 10 TYSIECY ZLOTYCH. CZY TO JEST DUZO? CZESLAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac7 12.04.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Mogę podjąć się obowiązków kierownika budowy za kwotą na pewno dużo niższą niż poprzednia propozycja. W celu uzgodniania szczegułów proszę o kontakt telo. 0604-955-577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 HALO I WITAM SERDECZNIE, SZUKAM PILNIE KIEROWNIKA BUDOWY. BUDOWE ROZPOCZYNAM POD KONIEC KWIETNIA W CHYBACH K/POZNANIA. MAM JEDNA PROPOZYCJE NA KIEROWNIKA BUDOWY ZA SUME 10 TYSIECY ZLOTYCH. CZY TO JEST DUZO? CZESLAW hahahah to co to za kierownik i co za budowa....?????? 10 tys to kosmos....u mnie bylo 3 tys, a u innych byli kierownicy i od 1 tys zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 HALO I WITAM SERDECZNIE, SZUKAM PILNIE KIEROWNIKA BUDOWY. BUDOWE ROZPOCZYNAM POD KONIEC KWIETNIA W CHYBACH K/POZNANIA. MAM JEDNA PROPOZYCJE NA KIEROWNIKA BUDOWY ZA SUME 10 TYSIECY ZLOTYCH. CZY TO JEST DUZO? CZESLAW idz do grupki wielkopolskiej napewano ci pomoga... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=975&start=5100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korba 12.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Ja mieszkam w Śremie pod Poznaniem i mam kierownika za 800 zl. To 10 tysięcy to chyba z postawieniem przez kierasa stanu zero hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 12.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Wiele zależy od zakresu obowiązków kierbuda i od wartości/wielkości inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts