zaba_gonia 04.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Do napisania tego postu sprowokował mnie mój mąż...dziś wieczorem Leżymy sobie...on smyra moje plecki.... On niespodziewanie mówi: "Szkoda, że nie jestem kobietą....Wam to dobrze"- myślę sobie.... o co mu chodzi???? On ciągnie dalej..."......macie tyle możliwości, zeby manipulować mężczyznami. Biorąc pod uwagę fakt, że facet średnio co pół godziny myśli o seksie, dokładnie wiedziałbym co robić, żeby jedli mi z ręki....." Ożywiłam sie i z błyskiem w oku pytam go " ZDRADŹ MI TE SPOSOBY!!!!!" W życiu- odpowiedział- jeszcze zrobisz z tego pożytek! Pomyślałam sobie, że może Wy drodzy panowie zechcecie zdradzić Co Was najbardziej kręci w kobietach???????? Będę wdzięczna za szczere odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 najbardziej mnie kreci naga kobieta ...pozniej dwie nagie kobiety pozniej trzy nagie kobiety ... a na sam koniec to kobieta z respiratorem hmm...pomyslmy - znalezienie magicznego punktu G ...niektorych pewnie chodzenie do sklepu po baterie do wibratora ...ale tak naprawde to najwazniejszy jest wynik meczu i zimne piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.04.2006 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 najbardziej mnie kreci naga kobieta ...pozniej dwie nagie kobiety pozniej trzy nagie kobiety ... a na sam koniec to kobieta z respiratorem hmm...pomyslmy - znalezienie magicznego punktu G ...niektorych pewnie chodzenie do sklepu po baterie do wibratora ...ale tak naprawde to najwazniejszy jest wynik meczu i zimne piwo oj, Selimm Ja przecież facetów prosiłam o poradę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Selim - co Ty o jakichś wymyślonych punktach G mówisz. Toż to czysta fikcja literacka jest A co mnie najbardziej kręci w kobietach? Intelekt i takie tam Nie napiszę prawdy bo mnie zaraz babska redakcja zabanuje na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.04.2006 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Selim - co Ty o jakichś wymyślonych punktach G mówisz. Toż to czysta fikcja literacka jest A co mnie najbardziej kręci w kobietach? Intelekt i takie tam Nie napiszę prawdy bo mnie zaraz babska redakcja zabanuje na amen Poproszę o rozwinięcie......takie tam.... O redakcję sie nie martw. Sama chetnie skorzysta z tych porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Co mnie kręci?Tego się nie da wprost powiedzieć.Ale spróbuję.Zmysłowość, niepowtarzalność, pewien urok osobisty niemożliwy do opisania słowami a odczuwany gdzieś w głębi duszy.Wesołe usposobienie z nutką tajemniczości, intrygujące spojrzenie od którego nogi się uginają...Kręci mnie szczupła sylwetka bez sadełka, zgrabne pośladki i średni, jędrny biust, naturalne piękno niezniekształcone nadmiarem kosmetyków...Ach długo by jeszcze pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 fajnie by było gdyby jeszcze przy tych pośladkach, jędrnym biuście i wszystkich innych zaletach - paniom pracowała czaszeczka sorry, że się wypowiadam, bo mimo wielu syndromów nie jestem jeszcze facetem, ale zobaczyłam wątek i... tak mi się przypomniało, że nie lubię głupich kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.04.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 A mnie kręcą najbardziej kobiety aktywne.............. http://erotyka.hoomor.pl/albums/e/rude1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Kręci mnie u kobiet ich poczucie dobrego smaku..... http://erotyka.hoomor.pl/albums/e/normal_lipton1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.04.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ...........zamilowanie do sportów zimowych..... http://erotyka.hoomor.pl/albums/fot1/normal_IMG53.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 .....zdolność szybkiego podejmowania decyzji..............http://erotyka.hoomor.pl/albums/ero2/normal_diesesbildsagtalles.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.04.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 e tam. Długi, takie kobiety to tylko w erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.04.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ...................... ich nieprzewidywalność...........http://erotyka.hoomor.pl/albums/ero/%2870%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.04.2006 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 długi, myślę, że ta nieprzywidywalność najbardziej Cię w kobietach intryguje.... Muszę się tego nauczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Widzę, ze tu się nie dowiem co ci faceci myślą...ciężko będzie cos z nich wytrząsnąć... Żabo podziwiam Cię za optymizm... Zaczynam podejrzewać (tak bardzo nie chciałam użyć tego „myśleć” tutaj w męskim wątku).., że chodzi tutaj o jakąś chemie, która tak na prawdę oni sami tez nie rozpracowali... No, ale zerknę sobie tutaj od czasu do czasu z czystej babskiej ciekawości... A no, nóź widelec, może jakiemuś się cos omsknie i się czegoś dowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.04.2006 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Widzę, ze tu się nie dowiem co ci faceci myślą...ciężko będzie cos z nich wytrząsnąć... Żabo podziwiam Cię za optymizm... Zaczynam podejrzewać (tak bardzo nie chciałam użyć tego „myśleć” tutaj w męskim wątku).., że chodzi tutaj o jakąś chemie, która tak na prawdę oni sami tez nie rozpracowali... No, ale zerknę sobie tutaj od czasu do czasu z czystej babskiej ciekawości... A no, nóź widelec, może jakiemuś się cos omsknie i się czegoś dowiem... Też na to liczę....Myslałam ups...podejrzewałam, że dowiem się co ich rusza, jakie zachowanie kobiety ich najbardziej podnieca.....co powoduje, że dreszcz emocji przeszywa ich męskie członki... No cóż....poczekajmy..może jakiś prawdziwy mężczyzna nam to powie.. Zeljko, ale przynajmniej wiemy, że trzeba potrenować ....sikanie na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 05.04.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Każdego faceta rzecz jasnakręci żona......nie własna.Kiedy taką żonkę chwycisz w swoje łapkiznikną ci katary, bronchity i sapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Ja trenowalam, ale gdzie do dwoch lat, potem juz mi przeszlo... No i teraz stawiam na wygode.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.04.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No i nie zapominajcie ,że mażeniem każdego faceta jest sex z dwoma kobietami jednocześnie..... http://erotyka.hoomor.pl/albums/ero/normal_%2843%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.04.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 tam jest tylko jeden facet i 2 kobiety Długi, nie wolałbys raczej ręcznej roboty?, bo takie panie to moga żebra połamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts