Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

co was kręci w kobietach???

zaba_gonia

Recommended Posts

Do napisania tego postu sprowokował mnie mój mąż...dziś wieczorem

Leżymy sobie...on smyra moje plecki.... 8)

On niespodziewanie mówi: "Szkoda, że nie jestem kobietą....Wam to dobrze"- myślę sobie.... o co mu chodzi???? :roll: :roll:

On ciągnie dalej..."......macie tyle możliwości, zeby manipulować mężczyznami. Biorąc pod uwagę fakt, że facet średnio co pół godziny myśli o seksie, dokładnie wiedziałbym co robić, żeby jedli mi z ręki....." :o :o :o

Ożywiłam sie i z błyskiem w oku pytam go " ZDRADŹ MI TE SPOSOBY!!!!!"

W życiu- odpowiedział- jeszcze zrobisz z tego pożytek! :wink:

Pomyślałam sobie, że może Wy drodzy panowie zechcecie zdradzić

Co Was najbardziej kręci w kobietach????????

Będę wdzięczna za szczere odpowiedzi :D :D :D

• Odpowiedzi 299
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

najbardziej mnie kreci naga kobieta ...pozniej dwie nagie kobiety 8)

pozniej trzy nagie kobiety ... a na sam koniec to kobieta z respiratorem

hmm...pomyslmy - znalezienie magicznego punktu G ...niektorych pewnie chodzenie do sklepu po baterie do wibratora ...ale tak naprawde to najwazniejszy jest wynik meczu i zimne piwo 8)

najbardziej mnie kreci naga kobieta ...pozniej dwie nagie kobiety 8)

pozniej trzy nagie kobiety ... a na sam koniec to kobieta z respiratorem

hmm...pomyslmy - znalezienie magicznego punktu G ...niektorych pewnie chodzenie do sklepu po baterie do wibratora ...ale tak naprawde to najwazniejszy jest wynik meczu i zimne piwo 8)

oj, Selimm :lol: :lol: :lol:

Ja przecież facetów prosiłam o poradę.... :wink:

Gość M@riusz_Radom

Selim - co Ty o jakichś wymyślonych punktach G mówisz. Toż to czysta fikcja literacka jest ;)

A co mnie najbardziej kręci w kobietach? Intelekt i takie tam ;) Nie napiszę prawdy bo mnie zaraz babska redakcja zabanuje na amen ;)

Selim - co Ty o jakichś wymyślonych punktach G mówisz. Toż to czysta fikcja literacka jest ;)

A co mnie najbardziej kręci w kobietach? Intelekt i takie tam ;) Nie napiszę prawdy bo mnie zaraz babska redakcja zabanuje na amen ;)

Poproszę o rozwinięcie......takie tam.... :wink: :wink:

O redakcję sie nie martw. Sama chetnie skorzysta z tych porad 8)

Co mnie kręci?

Tego się nie da wprost powiedzieć.

Ale spróbuję.

Zmysłowość, niepowtarzalność, pewien urok osobisty niemożliwy do opisania słowami a odczuwany gdzieś w głębi duszy.

Wesołe usposobienie z nutką tajemniczości, intrygujące spojrzenie od którego nogi się uginają...

Kręci mnie szczupła sylwetka bez sadełka, zgrabne pośladki i średni, jędrny biust, naturalne piękno niezniekształcone nadmiarem kosmetyków...

Ach długo by jeszcze pisać...

fajnie by było gdyby jeszcze przy tych pośladkach, jędrnym biuście i wszystkich innych zaletach - paniom pracowała czaszeczka :wink:

sorry, że się wypowiadam, bo mimo wielu syndromów nie jestem jeszcze facetem, ale zobaczyłam wątek i... tak mi się przypomniało, że nie lubię głupich kobiet :wink:

Widzę, ze tu się nie dowiem co ci faceci myślą...ciężko będzie cos z nich wytrząsnąć... Żabo podziwiam Cię za optymizm... :wink:

Zaczynam podejrzewać (tak bardzo nie chciałam użyć tego „myśleć” tutaj w męskim wątku).., że chodzi tutaj o jakąś chemie, która tak na prawdę oni sami tez nie rozpracowali... 8)

No, ale zerknę sobie tutaj od czasu do czasu z czystej babskiej ciekawości... A no, nóź widelec, może jakiemuś się cos omsknie i się czegoś dowiem...

:lol: :wink:

Widzę, ze tu się nie dowiem co ci faceci myślą...ciężko będzie cos z nich wytrząsnąć... Żabo podziwiam Cię za optymizm... :wink:

Zaczynam podejrzewać (tak bardzo nie chciałam użyć tego „myśleć” tutaj w męskim wątku).., że chodzi tutaj o jakąś chemie, która tak na prawdę oni sami tez nie rozpracowali... 8)

No, ale zerknę sobie tutaj od czasu do czasu z czystej babskiej ciekawości... A no, nóź widelec, może jakiemuś się cos omsknie i się czegoś dowiem...

:lol: :wink:

Też na to liczę....Myslałam ups...podejrzewałam, że dowiem się co ich rusza, jakie zachowanie kobiety ich najbardziej podnieca.....co powoduje, że dreszcz emocji przeszywa ich męskie członki...

No cóż....poczekajmy..może jakiś prawdziwy mężczyzna nam to powie.. :wink:

Zeljko, ale przynajmniej wiemy, że trzeba potrenować ....sikanie na stojąco

:lol: