długi 06.04.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ......Na roweraaaaaaaaaach...................................... http://erotyka.hoomor.pl/albums/ero/normal_00020865.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.04.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Mój znajomy zawsze mawiał: - Jędrek, najlepsze to są te zdrowe czterdziestki. Ma rację. kręcą mnie dziewczyny około czterdziestu lat o młodym wyglądzie, pełne życia i otwarte. Dziewczyny dbajcie o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.04.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 nie sadze ze kazdy facet mysli o seksie co 30 min ... moze co 35 albo nawet 40 min to tak ... ale co 30ci to przesada ... co do krecenia ... hmmmmmmmmmm .... a co wam bede zadanie ułatwiał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.04.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 (...) Długi, chyba prześlę twoją kobietkę na rowerze koledze kolarzowi A pro po kolegi kolarza - to na mężczyzn akurat intensywne uprawianie kolarstwa ma wpływ nieszczególny - podobnie jak trzymanie laptopa na kolanach za wysoko (brzmi jak żart ale prawdą jest więc dbajcie o swoich facetów dziewczyny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 06.04.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 (brzmi jak żart ale prawdą jest więc dbajcie o swoich facetów dziewczyny) jak faceci będą dbać o swoje kobiety, to i kobiety się zrewanżują zacznijcie panowie-dawać-a nie tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 06.04.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 jak faceci będą dbać o swoje kobiety, to i kobiety się zrewanżują zacznijcie panowie-dawać-a nie tylko brać ŚWIĘTE SŁOWA .......... fajnie byłoby odwrócić to pytanie ...!! A wy panowie co robicie by przypodobac sie WASZYM kobietom....... aby ta chemia w kobiecie zagrała ....... potrzebnych jest dwoje .....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.04.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ale dyć ja mówię o dbaniu w takim zakresie jaki leży w interesie kobiet . No chyba żeby nie korzystać z wymówki pt. permanentny ból głowy - to faceta na rower, niech codziennie 4 godziny jeździ a później rozgrzany laptop na kolana i niech pracuje ... I bólem głowy nie trzeba się będzie zasłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.04.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ale dyć ja mówię o dbaniu w takim zakresie jaki leży w interesie kobiet Czyli dbanie o męski interes leży [leży ] w interesie kobiet, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 No dobra, dam sie trochę sprowokować. Kobieta nie może być zbyt uległa. To po jakimś czasie przestaje kręcić, gdy wszystko co powiesz przyjmowane jest bezkrytycznie. Na szczęście mnie to nie dotyczy, bo mój związek należy raczej do tych mniej nudnych, ale w chwilach gdy potrzebuję wsparcia, zazwyczaj je znajduje. O innych cechach,które mnie kręcą trochę później, bo muszę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.04.2006 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ......Na roweraaaaaaaaaach...................................... http://erotyka.hoomor.pl/albums/ero/normal_00020865.jpg Tak jeszcze nie próbowałam ....Niech tylko zrobi sie cieplej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Musisz Żabciu spytać mojego męża. Dziś jest nasza 15-ta rocznica ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.04.2006 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Musisz Żabciu spytać mojego męża. Dziś jest nasza 15-ta rocznica ślubu No to możesz go zawołać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Zdecydowanie nie kręcą mnie kobiety "wysuszone", bo tak je sobie nazywam, czyli kanon "piękności" kreowany przez projektantów mody.W nich nie ma czegokolwiek, co uważałbym za seksowne. Oczywiście co do krągłości, przegięcie w drugą stronę też nie wskazane.Ważne też, żeby kobieta miała świadomość swej atrakcyjności. Lubię, gdy z premedytacją(do pewnego stopnia oczywiście) próbują to wykorzystać, aby osiągnąć cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Musisz Żabciu spytać mojego męża. Dziś jest nasza 15-ta rocznica ślubu No to możesz go zawołać???? Nie bardzo - szczególnie daje do myślenia fakt, że mamy rocznicę a on w Finlandii po 18 na dobę zasuwa.... daje do myślenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.04.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Kręci mnie jedna dziewczyna na rowerze Wogóle lubię patrzeć na wysportowane ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.04.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 zaba_gonia jesli Cie to zastanawia, a robisz to dla meza... to chyba jestes juz na wlasciwej drodze i wiecej wskazowek nie potrzebujesz. Chyba, ze chcesz pisac poradnik albo prace dyplomowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.04.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ......Na roweraaaaaaaaaach...................................... http://erotyka.hoomor.pl/albums/ero/normal_00020865.jpg Tak jeszcze nie próbowałam ....Niech tylko zrobi sie cieplej.. Z niecierpliwością oczekuję na zmianę awatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.04.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Na ten najjaśniejszy punkt na tym zdjęciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 1/ Inteligencja 2/ Cała reszta o! zaskoczona (b. pozytywnie) jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.04.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ..........a mnie cały czas rowery w głowie.......... http://www.jok.pl/uploads/galery/10/36/minis/norm_1258.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts