Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

co was kręci w kobietach???

zaba_gonia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 299
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

(...) Długi, chyba prześlę twoją kobietkę na rowerze koledze kolarzowi 8)

A pro po kolegi kolarza - to na mężczyzn akurat intensywne uprawianie kolarstwa ma wpływ nieszczególny - podobnie jak trzymanie laptopa na kolanach za wysoko ;-) (brzmi jak żart ale prawdą jest więc dbajcie o swoich facetów dziewczyny)

jak faceci będą dbać o swoje kobiety, to i kobiety się zrewanżują :lol: :wink: zacznijcie panowie-dawać-a nie tylko brać :wink:

ŚWIĘTE SŁOWA .......... fajnie byłoby odwrócić to pytanie ...!!

A wy panowie co robicie by przypodobac sie WASZYM kobietom.......

aby ta chemia w kobiecie zagrała ....... potrzebnych jest dwoje .....!!!!

Ale dyć ja mówię o dbaniu w takim zakresie jaki leży w interesie kobiet :-).

No chyba żeby nie korzystać z wymówki pt. permanentny ból głowy - to faceta na rower, niech codziennie 4 godziny jeździ a później rozgrzany laptop na kolana i niech pracuje ... I bólem głowy nie trzeba się będzie zasłaniać ;-)

No dobra, dam sie trochę sprowokować.

Kobieta nie może być zbyt uległa. To po jakimś czasie przestaje kręcić, gdy wszystko co powiesz przyjmowane jest bezkrytycznie. Na szczęście mnie to nie dotyczy, bo mój związek należy raczej do tych mniej nudnych, ale w chwilach gdy potrzebuję wsparcia, zazwyczaj je znajduje.

O innych cechach,które mnie kręcą trochę później, bo muszę popracować :wink:

Zdecydowanie nie kręcą mnie kobiety "wysuszone", bo tak je sobie nazywam, czyli kanon "piękności" kreowany przez projektantów mody.

W nich nie ma czegokolwiek, co uważałbym za seksowne. Oczywiście co do krągłości, przegięcie w drugą stronę też nie wskazane.

Ważne też, żeby kobieta miała świadomość swej atrakcyjności. Lubię, gdy z premedytacją(do pewnego stopnia oczywiście) próbują to wykorzystać, aby osiągnąć cel.

Musisz Żabciu spytać mojego męża.

Dziś jest nasza 15-ta rocznica ślubu :)

No to możesz go zawołać???? :D

Nie bardzo - szczególnie daje do myślenia fakt, że mamy rocznicę a on w Finlandii po 18 na dobę zasuwa.... daje do myślenia :):)