długi 12.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Żeby się tylko z łóżka nie wylewało......................... Mi sie nic nie wylewa ani z lozka ani z ciuchow wypraszam sobie http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/anger.gif ps. juz nigdy w zyciu nie napisze ze dosyc przystojny facet z ciebie http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif Ja też Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 : Tak szczerze to trzeba tu popatrzec , tzn w stanach , mozna sie wyleczyc z kompleksow aaa tu masz racje...to jest nacja ktora w prehistorii chyba przezyla wielki glod i wielkie pragnienie non stop maja cos w lapie i albo jedza albo sirobia a tak grubych osob to w zyciu nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ani z lozka ani z ciuchow ... ps. juz nigdy w zyciu nie napisze ze dosyc przystojny facet z ciebie http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif Szczesciara , mi sie wylewa Nie gadaj chlopu , ze przystojny , bo puchnie wtedy , po co bylo... Zreszta jaki tam z dlugiego przystojniak , he Tyle , ze dlugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Żeby się tylko z łóżka nie wylewało......................... Przyjemnosc moze byc w lapaniu tego wylewanego Tak szczerze to trzeba tu popatrzec , tzn w stanach , mozna sie wyleczyc z kompleksow To może zabierz więcej ciuchów....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Żeby się tylko z łóżka nie wylewało......................... Mi sie nic nie wylewa ani z lozka ani z ciuchow wypraszam sobie http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/anger.gif ps. juz nigdy w zyciu nie napisze ze dosyc przystojny facet z ciebie http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif Ja też Cię lubię zauwaz ze po namysle zmienilam post i wykasowalam "dosyc" ja cie nie lubie jestes dran lachudra i meska szowinistyczna swinka!!!! co nie zmienia faktu ze ...przystojna http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Nie gadaj chlopu , ze przystojny , bo puchnie wtedy , po co bylo... Zreszta jaki tam z dlugiego przystojniak , he Tyle , ze dlugi Rrmi problem w tym ze on to wie za duzo bab chyba mu to powtarzalo i juz za pozno zeby zmienic cos nie jestem msciwa ...niech tam ma cos z zycia i sie cieszy a pozatym... jestem happy bo znalazalm taka kuchnie jaka chce miec! po 3 miesiacach szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 e...zielonooka nie desperuj .. w koncu charakter tez sie liczy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 e...zielonooka nie desperuj .. w koncu charakter tez sie liczy .. serio? dobrze wiedziec ale...charakter tez mam pasqudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 e...zielonooka nie desperuj .. w koncu charakter tez sie liczy .. a moze rozmiar stopy tez sie liczy ? Zyciowej oczywiscie Z rozmiarem 47 niezle sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 a pozatym... jestem happy bo znalazalm taka kuchnie jaka chce miec! po 3 miesiacach szukania Kobiecie to niewiele do szczęścia potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 no tak od BMI powyzej 25 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.04.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 a pozatym... jestem happy bo znalazalm taka kuchnie jaka chce miec! po 3 miesiacach szukania Kobiecie to niewiele do szczęścia potrzeba Ty sie ciesz po niniejszym puszczam w niepamiec te zniewage do jakiej sie dopusciles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.04.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a pozatym... jestem happy bo znalazalm taka kuchnie jaka chce miec! po 3 miesiacach szukania Kobiecie to niewiele do szczęścia potrzeba Ty sie ciesz po niniejszym puszczam w niepamiec te zniewage do jakiej sie dopusciles Jak już tę kuchnię będziesz miała to ja dorzucę ....taki mały ...biały ......fartuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Długi przystojny hmmmm na zdjęciu wyglądał dość normalnie, tyle, że wysoki. Może przy bezpośrednim spotkaniu jakos sie przemienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.04.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Długi przystojny hmmmm na zdjęciu wyglądał dość normalnie, tyle, że wysoki. to znaczy że "przystojność" jest nienormalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Długi przystojny hmmmm na zdjęciu wyglądał dość normalnie, tyle, że wysoki. to znaczy że "przystojność" jest nienormalna? powiedziałabym, że rzadziej spotykana. Chcialam być delikatna, a wyszlo jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 zołzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.04.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 miotły i na zlot (sabat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.04.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 zołzy po arabsku żona to zołza a kochanie to habibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.04.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 miotły i na zlot (sabat) a figę będziemy się tutaj socjalizować do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts