Majka 18.04.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 No W pięty mu poszło. Teraz się od mojego zwieracza odpinkoli P.S. Reumatyzm na stawy szkodzi, a tam żadnego ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 na polityka się nadajesz z PiSu oczywiscie /ciekawe, czy to była straszna zniewaga / ło matko musi Majce bardzo w nerw poszlo trudno sie dzwignac po czyms takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 na polityka się nadajesz z PiSu oczywiscie /ciekawe, czy to była straszna zniewaga / ło matko musi Majce bardzo w nerw poszlo trudno sie dzwignac po czyms takim Nie w nerw tylko najpierw w ................. a dopiero później w nerw. I co?????????????????? jak zwykle wszystko na mnie I w dodatku wszystko jej się z piss kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.04.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A mnie w kobietach kręci komunikatywność:http://www.joemonster.org/mg/albums/fotki/t-shirty/a/shirt.jpg(po polsku: w ten week-end mojego chłopaka nie ma w mieście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.04.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 na polityka się nadajesz z PiSu oczywiscie /ciekawe, czy to była straszna zniewaga / ło matko musi Majce bardzo w nerw poszlo trudno sie dzwignac po czyms takim Nie w nerw tylko najpierw w ................. a dopiero później w nerw. I co?????????????????? jak zwykle wszystko na mnie I w dodatku wszystko jej się z piss kojarzy ty nie bądż takie niewiniątko bo jeszcze kto zapłacze nad twym nędznym losem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.04.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 mógłby ktoś zapłakać ..... przytulić ...... cycusia dać.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 mógłby ktoś zapłakać ..... przytulić ...... cycusia dać.......... pierwsze dwa da się załatwić, ale skąd teraz mamkę wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.04.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Majka cycusia!!!!!! może być bezmlecznybyle w mairę jędrnykształtny................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.04.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Łomatko Toż Ty masz wielkie zapotrzebowanie............ zona Cię ekskomunikowała? Ile dni trwa już odstawienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.04.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A co to teraz tylko z żoną można????? Dobrze chociaż ,że są cudze ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 19.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmmmm, 3 x c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A co to teraz tylko z żoną można????? Dobrze chociaż ,że są cudze ...... niektórzy na wszelki wypadek mają żonę na podorędziu. Ty musisz sie posiłkować cudzymi biedaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 O O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A co to teraz tylko z żoną można????? Dobrze chociaż ,że są cudze ...... czy mnie się zdaje, czy też już ktoś w tym wątku prezentował podoby pogląd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A co to teraz tylko z żoną można????? Dobrze chociaż ,że są cudze ...... niektórzy na wszelki wypadek mają żonę na podorędziu. Ty musisz sie posiłkować cudzymi biedaczysko Bo moja malutka ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A co to teraz tylko z żoną można????? Dobrze chociaż ,że są cudze ...... czy mnie się zdaje, czy też już ktoś w tym wątku prezentował podoby pogląd ? Noooo ale chyba w drugie strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.04.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A co to teraz tylko z żoną można????? Dobrze chociaż ,że są cudze ...... niektórzy na wszelki wypadek mają żonę na podorędziu. Ty musisz sie posiłkować cudzymi biedaczysko A ty nigdy????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.04.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A co to teraz tylko z żoną można????? Dobrze chociaż ,że są cudze ...... niektórzy na wszelki wypadek mają żonę na podorędziu. Ty musisz sie posiłkować cudzymi biedaczysko Bo moja malutka ...... chyba do żony ta "malutka" , bo ja to kompletnie malutka nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.04.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A co to teraz tylko z żoną można????? Dobrze chociaż ,że są cudze ...... czy mnie się zdaje, czy też już ktoś w tym wątku prezentował podoby pogląd ? Noooo ale chyba w drugie strone ale to kompatybilnie wychodzi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.04.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A co to teraz tylko z żoną można????? Dobrze chociaż ,że są cudze ...... niektórzy na wszelki wypadek mają żonę na podorędziu. Ty musisz sie posiłkować cudzymi biedaczysko A ty nigdy????????????????????? hmmmm, nigdy nie posiłkuję się cudzymi żonami, jakoś nie wpadlo mi to do glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts