rrmi 08.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 czyli w którym watku mozemy sie teraz Mirasa spodziewać ? Niech zgadne ? Tam gdzie gole baby? Zaba Ty nie pozwalaj na takie tam tego Daj Mu swoje zdjecie do portfela i niech sie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Zawołać Go????? Może Ci powie.... aaa.... nie, na razie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 zaba_ gonia niech no tylko Twój małż dorwie się do kompa i przeczyta o tym uwodzeniu...........biada Ci........... jego to kręci... Tak myślałem, że razem coś kombinujecie Ja nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Niech zgadne ? Tam gdzie gole baby? Zaba Ty nie pozwalaj na takie tam tego Daj Mu swoje zdjecie do portfela i niech sie patrzy eee tam, juz sie napatrzył - kazdy potrzebuje odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 08.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Zawołać Go????? Może Ci powie.... aaa.... nie, na razie dziekuję I'm Mormon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Zawołać Go????? Może Ci powie.... aaa.... nie, na razie dziekuję I'm Mormon trudno zresztą żeby było inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 zaba_gonia jesli Cie to zastanawia, a robisz to dla meza... to chyba jestes juz na wlasciwej drodze i wiecej wskazowek nie potrzebujesz. Chyba, ze chcesz pisac poradnik albo prace dyplomowa... no co Ty???? ja chcę uwodzić ......cudzych mężów... A wiesz jaka jest kara za uwodzenie cudzych mezow? jaka?? Ja nie wiem, myslalem, ze bardziej doswiadczone wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ja nie wiem, myslalem, ze bardziej doswiadczone wiedza A jak mialbys wiedziec , raczej jestes tym uwodzonym , cudzym chyba . Mozesz podpasc ewentualnie za uwodzenie cudzej zony Choc kto wie? Moze niejeden by sie ucieszyl pozbywszy klopotu Gorzej jak na nerwowego sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 noooooo................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.04.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 http://www.humor.mocny.com/zdjecia/110.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.04.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ziaba dusiciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.04.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ziaba dusiciel nee to chyba jest pozycja 69 z dużym ładunkiem namiętności, a że ON jest "cudzy mąż" to widać na pierwszy rzut oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 nee to chyba jest pozycja 69 z dużym ładunkiem namiętności, raczej ze sporym ładunkiem perwersji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jeszcze jedna rzecz mnie kręci. Gładkie, wydepilowane łono. Szczególnie gdy to ja jestem depilującym. Wtedy, i później, pieszczoty nabierają rumieńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jeszcze jedna rzecz mnie kręci. Gładkie, wydepilowane łono. Szczególnie gdy to ja jestem depilującym. Wtedy, i później, pieszczoty nabierają rumieńców Andre malućki irokez też może być albo jeżyk jaki.. chyba ,że włosek mięciutki ,jedwabisty to niech tam zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jeszcze jedna rzecz mnie kręci. Gładkie, wydepilowane łono. Szczególnie gdy to ja jestem depilującym. Wtedy, i później, pieszczoty nabierają rumieńców Andre malućki irokez też może być albo jeżyk jaki.. chyba ,że włosek mięciutki ,jedwabisty to niech tam zostanie o wlasnie...a propos - bo kiedys sprowokowalam rozmowe na taki temat (przynaje sie bez bicia ) i wiekszosc Panow (ku mojemu nawet lekkiemu zaskoczeniu zaskoczeniu) powiedziala ze nie lubi " na lyso" oczywiscie nie tez "au naturell " ale zgrabnie przystrzyzone trojkaciki , paseczki , paski itp., zadbane wypielegnowane , ew "dluzsze loczki" ale pod kontrola...of course hmmm to jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Moje zdanie już znasz króciutki jeżyk ,wypielęgnowany irokez i nie za krótko bo sterczy i kłuje a lubię mięciutkie włoski na pierożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jeszcze jedna rzecz mnie kręci. Gładkie, wydepilowane łono. Szczególnie gdy to ja jestem depilującym. Wtedy, i później, pieszczoty nabierają rumieńców Andre malućki irokez też może być albo jeżyk jaki.. chyba ,że włosek mięciutki ,jedwabisty to niech tam zostanie o wlasnie...a propos - bo kiedys sprowokowalam rozmowe na taki temat (przynaje sie bez bicia ) i wiekszosc Panow (ku mojemu nawet lekkiemu zaskoczeniu zaskoczeniu) powiedziala ze nie lubi " na lyso" oczywiscie nie tez "au naturell " ale zgrabnie przystrzyzone trojkaciki , paseczki , paski itp., zadbane wypielegnowane , ew "dluzsze loczki" ale pod kontrola...of course hmmm to jak to jest? Zgrabnie przystrzyżone trójkąciki, paseczki itp. jak najbardziej tak choć na gładko też jest sexy. Tak jak napisałem, kręci mnie uczestniczenie w dobieraniu fryzurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a mnie kreci ze tak powiem biustonosz Dody ... ale jak se pomysle ze go Majdan maca ...to be... a tak wogle to na slubach powinni se gadać - i nie opuszcze Cie ...aż do przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 11.04.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a mnie kreci ze tak powiem biustonosz Dody ... ale jak se pomysle ze go Majdan maca ...to be... a tak wogle to na slubach powinni se gadać - i nie opuszcze Cie ...aż do przyszłego roku jak ślub na Boże Narodzenie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts