selimm 12.04.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ja generalnie jestem zawsze za ...aczkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 może nie. może redakcję nic nie kręci w kobietach ciekawy ten temat fryzur intymnych To Andre golibroda jeden zaczął........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ciekawy ten temat fryzur intymnych opowiadaj opowiadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.04.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ciekawy ten temat fryzur intymnych opowiadaj opowiadaj... niestety malo wiem, jestem staroświecka. Ale chętnie zdobywam wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ciekawy ten temat fryzur intymnych opowiadaj opowiadaj... niestety malo wiem, jestem staroświecka. Ale chętnie zdobywam wiedzę lusterko lustero...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.04.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ciekawy ten temat fryzur intymnych opowiadaj opowiadaj... niestety malo wiem, jestem staroświecka. Ale chętnie zdobywam wiedzę trzeba byc otwartym na nowe technologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.04.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ciekawy ten temat fryzur intymnych opowiadaj opowiadaj... niestety malo wiem, jestem staroświecka. Ale chętnie zdobywam wiedzę trzeba byc otwartym na nowe technologie toż jestem, ale co do tego ma lustereczko długiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Majka po wiedzę to tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=82&start=60 a lusterko ...no wiesz ja po prostu chciałem żebyś opowiedziała nie to co wiesz ale to co widzisz........ taz w końcu o fryzurach mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.04.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 lustereczko to SUPERMODNY gadzet fetyszowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.04.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Majka po wiedzę to tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=82&start=60 po kafererach nie chodzę, tutaj jest cała smietanka towarzystwa, od niej może się dowiem lusterko ...no wiesz ja po prostu chciałem żebyś opowiedziała nie to co wiesz ale to co widzisz........ taz w końcu o fryzurach mowa Ach te zdrobnienia w duzym lustrze się widzę, jest OK. Całkiem estetycznie, chociaż bez pasków, wzorków i łysego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 po kafererach nie chodzę, tutaj jest cała smietanka To nie smietanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Majka po wiedzę to tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=82&start=60 po kafererach nie chodzę, tutaj jest cała smietanka towarzystwa, od niej może się dowiem lusterko ...no wiesz ja po prostu chciałem żebyś opowiedziała nie to co wiesz ale to co widzisz........ taz w końcu o fryzurach mowa Ach te zdrobnienia w duzym lustrze się widzę, jest OK. Całkiem estetycznie, chociaż bez pasków, wzorków i łysego Majka opowiadaj my powiemy czy OKI jak masz problem z opisaniem to może jakieś zdjęcie .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.04.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Majka po wiedzę to tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=82&start=60 po kafererach nie chodzę, tutaj jest cała smietanka towarzystwa, od niej może się dowiem lusterko ...no wiesz ja po prostu chciałem żebyś opowiedziała nie to co wiesz ale to co widzisz........ taz w końcu o fryzurach mowa Ach te zdrobnienia w duzym lustrze się widzę, jest OK. Całkiem estetycznie, chociaż bez pasków, wzorków i łysego Majka opowiadaj my powiemy czy OKI jak masz problem z opisaniem to może jakieś zdjęcie .......... ewentualnie szkoleniem słuzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.04.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Majka po wiedzę to tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=82&start=60 po kafererach nie chodzę, tutaj jest cała smietanka towarzystwa, od niej może się dowiem lusterko ...no wiesz ja po prostu chciałem żebyś opowiedziała nie to co wiesz ale to co widzisz........ taz w końcu o fryzurach mowa Ach te zdrobnienia w duzym lustrze się widzę, jest OK. Całkiem estetycznie, chociaż bez pasków, wzorków i łysego Majka opowiadaj my powiemy czy OKI jak masz problem z opisaniem to może jakieś zdjęcie .......... ewentualnie szkoleniem słuzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Zobacz Majka jacy Oni chetni do pomocy i ogledzin Az dziw bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Zobacz Majka jacy Oni chetni do pomocy i ogledzin Az dziw bierze TY tyż opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 TY tyż opowiadaj Trutututu majtki z drutu Jam jest zwiazana Tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.04.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 TY tyż opowiadaj Trutututu majtki z drutu Jam jest zwiazana Tajemnica nie martw sie - my wsyckimi odpustami słuzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 12.04.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.04.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 cycki bardzo lakoniczna wypowiedź A jakie mają być? duże, małe, krągłe, czy matczyne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts