selimm 12.04.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 cycki synek ...małe -duze - w sam raz ...??? kurna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.04.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 cycki znaczy sie krótko i na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 12.04.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 cycki synek ...małe -duze - w sam raz ...??? kurna na matczyne jestem juz troche za duzy. a co do reszty - pytanie nie brzmialo 'jakie' ale 'co'. odpowiedzialem wiec - cycki. a jesli mamy dyskutowac o cyckach, proponuje zalozyc oddzielny watek pe te 'jakie cycki Was kreca u kobiet' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 TY tyż opowiadaj Trutututu majtki z drutu Jam jest zwiazana Tajemnica Gadaj gadaj tyż chcemy wiedzieć co je teraz tryndy za wielką kałużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.04.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Przywrócę może trochę ducha budowlanego temu wątkowi, żeby się ktoś nie zadławił ze zgorszenia. rrmi chodzi o to czy trendy są: gładzie, baranki, tynki strukturalne, koty z wyłogami (tutaj wyszło mniej budowlanie) z dylatacjami czy bez, wypiętrzone kalenice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.04.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Przywrócę może trochę ducha budowlanego temu wątkowi, żeby się ktoś nie zadławił ze zgorszenia. rrmi chodzi o to czy trendy są: gładzie, baranki, tynki strukturalne, koty z wyłogami (tutaj wyszło mniej budowlanie) z dylatacjami czy bez, wypiętrzone kalenice mam pytanie, bo wyobraźni mi nie staje co to są koty z wyłogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.04.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 co to są koty z wyłogami? ja nie wiem czy dam radę to subtelnie opisać no to taki - rozrost futerka na żywioł puszczony, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Przywrócę może trochę ducha budowlanego temu wątkowi, żeby się ktoś nie zadławił ze zgorszenia. rrmi chodzi o to czy trendy są: gładzie, baranki, tynki strukturalne, koty z wyłogami (tutaj wyszło mniej budowlanie) z dylatacjami czy bez, wypiętrzone kalenice Moja siostra z racji zawodu to się tego naogląda oj naogląda , ostatnio pociągnąłem ją ździebko za język i wychodzi na to ,że młode siury 15-18 gładzie 18-25 gładzie ,baranki ,strukturalne ,przełamania gładzi ze strukturalnym w opcjach (pask,jerzyk,skrzydełko,irokez itp.) 25-35 jak niżej bez gładzi plus tradycyjne z dylatacjami 35-45 tradycyjne z dylatacjami plus wypiętrzone kalenice 45+ oraz kołtuny oraz staroświeczke koty z wyłogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 pekne ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 pekne ze smiechu Ty nie pękaj tylko stawaj przed lustrem (dla Ciebie wystarczy małe) więc niech będzie lusterko ....................i opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 I co ? Stoje!!! I slysze , zem najpiekniejsza na swiecie Cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 I co ? Stoje!!! I slysze , zem najpiekniejsza na swiecie Cos jeszcze? Stań przed nim nie nad nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 długi "złote usta tygodnia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.04.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 60+ to Redakcja w Toruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 60+ to Redakcja w Toruniu tak, ale tam stoją na stanowisku: "... pani, a kto by się do tego dotknął..!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.04.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 http://www.torun.org.pl/images/photoalbum/165t.jpg To chiba Długi na tynki strukturalne filuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.04.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Przywrócę może trochę ducha budowlanego temu wątkowi, żeby się ktoś nie zadławił ze zgorszenia. rrmi chodzi o to czy trendy są: gładzie, baranki, tynki strukturalne, koty z wyłogami (tutaj wyszło mniej budowlanie) z dylatacjami czy bez, wypiętrzone kalenice Moja siostra z racji zawodu to się tego naogląda oj naogląda , ostatnio pociągnąłem ją ździebko za język i wychodzi na to ,że młode siury 15-18 gładzie 18-25 gładzie ,baranki ,strukturalne ,przełamania gładzi ze strukturalnym w opcjach (pask,jerzyk,skrzydełko,irokez itp.) 25-35 jak niżej bez gładzi plus tradycyjne z dylatacjami 35-45 tradycyjne z dylatacjami plus wypiętrzone kalenice 45+ oraz kołtuny oraz staroświeczke koty z wyłogami złote usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 12.04.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 a może szczerozłote? wciąż oczy mi łzawią ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 a może szczerozłote? wciąż oczy mi łzawią ze śmiechu Ty mnie tutaj mokrymi oczami nie czaruj tylko ściągaj majtki - lusterko i opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.04.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 dłuuuuugi a dlaczego Ty zakładasz, że wszystkie mamy lustrzycę ja wiem - każdy sądzi po sobie, ale zaręczam Ci, że poganiane do lusteka koleżanki mogą sobie wszystko dokładnie obejrzeć "z góry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts