Gość 05.04.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Dwa biedne stare psy dla czyjejs rozrywki - stracily zycie ! Wstydze sie, ze jestem czlowiekiem !http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24046 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 05.04.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Zuziu, bardzo ci wspolczuje, bardzo jestem zla, ze w tym kraju mieszkaja okrutni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No i co tu powiedziec? Nie wiem, zwierzeta zabijaja z glodu - ok reguly sa jasne ,a tylko nasz gatunek potrafi dla "zabawy" czy z bezmyslnosci Ja to mam ochote zeby spotkalo ich to samo - i nic na to nie poradze ze to niehumanitarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 05.04.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Też nie rozumiem jak tak można postępować? Okrucieństwo, mam nadzieje, że ludzie którzy to zrobili zapłacą za to [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts