andre59 05.04.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Zainspirował mnie bliźniaczy wątek Żaby_Gonii. Kobietki kochane, napiszcie co tak naprawdę Was kręci w facetach?Jaki jest ten wymarzony, wyśniony man? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.04.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Zainspirował mnie bliźniaczy wątek Żaby_Gonii. Kobietki kochane, napiszcie co tak naprawdę Was kręci w facetach? Jaki jest ten wymarzony, wyśniony man? tak naprawdę to kasa i bicepsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.04.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Lidziu.... wstydź sie afe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.04.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ? nie podoba ci się moja odpowiedź Piotrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.04.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jakis biceps sie znajdzie z drugiej strony jesli bedziesz miala kase to biceps bylby zbyteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 05.04.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 smutna lidka - nie przejmuj się - mi się Twoja odpowiedź bardzo podoba.... Pozbawiony wszelkich złudzeń mogę spokojne pójść się powiesić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 hmmm....... oprocz inteligencji, poczucia humoru, uroku osobistego, umiejetnosci naprawy kranu, szafki i telewizora , naprawy samochodu, umiejetnosci kulinarnych, umiejetnosci powalenia dowolnego nagaba jednym ciosem na ziemie i calej masy innych rzeczy niewatpliwie wazna jest tez.... ... sprawność podstawowa * (* Panie wiedza o czym mowie, Panowie sie domyślaja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.04.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ZIELONOOKA ładnie to nazwałaś ....hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.04.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 smutna lidka - nie przejmuj się - mi się Twoja odpowiedź bardzo podoba.... Pozbawiony wszelkich złudzeń mogę spokojne pójść się powiesić ... nie przejmuję się ani troszkę bez złudzeń jest chyba w zyciu troszkę łatwiej zreszta ktoś musiał prawdę powiedzieć Jakis biceps sie znajdzie z drugiej strony jesli bedziesz miala kase to biceps bylby zbyteczny nic z tego kasa i bicepsy i żadne analizy nic tu nie zmienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 05.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 smutna lidka - nie przejmuj się - mi się Twoja odpowiedź bardzo podoba.... Pozbawiony wszelkich złudzeń mogę spokojne pójść się powiesić ... nie przejmuję się ani troszkę bez złudzeń jest chyba w zyciu troszkę łatwiej zreszta ktoś musiał prawdę powiedzieć Jakis biceps sie znajdzie z drugiej strony jesli bedziesz miala kase to biceps bylby zbyteczny nic z tego kasa i bicepsy i żadne analizy nic tu nie zmienią naprężam mięśnie i napadam kasę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.04.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jakby się tak wgłębić w wypowiedź Lidki, to ona ma calkowitą rację. W mężczyźnie zycia szukamy oparcia, pewności, zapewnienia spokojnego bytu dla siebie i wydanych na świat dzieci. A w skrócie to ta kasa i bicepsy Lidzia, to kiedy u Ciebie te dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 naprężam mięśnie i napadam kasę ... no naprężaj naprężaj... i napadaj napadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 05.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 naprężam mięśnie i napadam kasę ... no naprężaj naprężaj... i napadaj napadaj... to zależy co/kto jest za okienkiem .... kasowym ? może wystarczy po prostu poprosić ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.04.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 naprężam mięśnie i napadam kasę ... no naprężaj naprężaj... i napadaj napadaj... to zależy co/kto jest za okienkiem .... kasowym ? może wystarczy po prostu poprosić ... ? może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.04.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Zainspirował mnie bliźniaczy wątek Żaby_Gonii. Kobietki kochane, napiszcie co tak naprawdę Was kręci w facetach? Jaki jest ten wymarzony, wyśniony man? tak naprawdę to kasa i bicepsy Lidzia czy Ty aby w Biedronce nie robisz ze tak cenisz te bicepsy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 a to jeszcze cos dodam, przekornie odwrotnie czyli to co mnie odrzuca od faceta... po prostu łatwiej mi to sformuowac zdecydowanie i definitywnie odrzuca mnie tak zwany fatalizm i pesymizm (czyli: eee... na pewno nie wyjdzie nie uda sie po co to robic skoro nie ma sznas itd.) a dwa - nienawidze tzw "dziamgolenia" czyli gledzenia i pretensji w kolko i ciagle o tym samym, 500 x juz powiedziane a tu zaczyna sie 501 wykład znow o tym samym nie lubie tez fanatyzmu - w zadnej postaci (religijnej politycznej itp i ogolnie postawy "ja wiem najlepiej i ja mam racje") ps. czasem mnie drazni a czasem rozczula ośli upór u panów - jak sie na coś "zapną" nie ma przebacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 05.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 selimm odniosłem wrażenie że lidka ceni bicepsy - ale nie u siebie więc ta biedronka to chyba nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.04.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Zainspirował mnie bliźniaczy wątek Żaby_Gonii. Kobietki kochane, napiszcie co tak naprawdę Was kręci w facetach? Jaki jest ten wymarzony, wyśniony man? tak naprawdę to kasa i bicepsy Lidzia czy Ty aby w Biedronce nie robisz ze tak cenisz te bicepsy ??? nie kiciu bicepsy nie do dźwigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 selimm odniosłem wrażenie że lidka ceni bicepsy - ale nie u siebie więc ta biedronka to chyba nie teges właśnie w biedronce wymagają bicepsów u kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 05.04.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Zainspirował mnie bliźniaczy wątek Żaby_Gonii. Kobietki kochane, napiszcie co tak naprawdę Was kręci w facetach? Jaki jest ten wymarzony, wyśniony man? tak naprawdę to kasa i bicepsy Lidzia czy Ty aby w Biedronce nie robisz ze tak cenisz te bicepsy ??? nie kiciu bicepsy nie do dźwigania jejku... przecież bicepsy są do napadania !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts