Goni_Mnie_Peleton 13.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Meski punkt widzenia na zapachy rowniez mnie interesuje , choc prosilbym o komentarz jak i ewentualnie na jakie kobiety dzialal Konczy mi sie flakon New Musk (for men under 30 , czyli od niedawna juz nie dla mnie ) i przyznam ze bardzo krecil 20latki ..... i mojego kolege. A od kolegi "wytrawnego podrywacza" dostalem kiedys Dolce&Gabbana i przyznam ze ciut mdly jak dla mnie. A sklep Armaniego mam w poblizu , zajrze wiec tam i powacham nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 to ja tez : Armani tak, D&G tak, Allure nie.. Bvlgarii badzo tak -wszystkie oprocz Omnia , bo jakby lekko z kiszonym ogorkiem.. I Coco by Chanel czarny mialo byc o meskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 no powachania i przetestowania: Allure Chanel ew Allure Home Sport (delikatniejszy) ewentualnie Dakkar Noir ew. Aqua di Gio Armani i Egoiste (albo Dior albo Chanell - juz nie pamietam ) bardzo ciekawy jest tez meski Rush Gucciego - hmmm troche kosciolem pachnie (nie wiem jak to okreslic ale takim zapachem ktory mi sie kojarzy ) ale baaardzo ciekawy i oryginalny nie toleruje "japonczykow" czyli Kenzo i Issey Myake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 prosilbym o komentarz jak i ewentualnie na jakie kobiety dzialal hmmmmm... ciezko powiedziec jak dziala sam zapach ... bo zazwyczaj jak ma do czynienia z kobietami to jest razem ze mną a to mu duuuuużo ułatwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 13.04.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zielonooka mamy identyczny gust Gucci Rush jest booski : http://www.sorea.pl/product_info.php/cPath/22_83/products_id/303 a Allure ma wiekszosc nut identycznych: - to wlasnie to drzewo sandalowe i najbardziej zmyslowe potchouli i pizmo http://www.sorea.pl/product_info.php/cPath/22_158/products_id/632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 13.04.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Goni_Mnie_Peleton Konczy mi sie flakon New Musk to tez piekny zapach, moze nie zmieniaj wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 13.04.2006 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ciezko powiedziec jak dziala sam zapach ... Rozumiem i przyznam , ze do tej pory nie przywiazywalem zbyt duzej wagi do wyboru pachnidel. Jednak lektura tego watku dala mi nieco do myslenia i postanowielem spedzic w perfumerii wiecej czasu niz zwykle. Zrobie sobie liste i "powybrzydzam" W koncu jak z powodu odpowiedniego zapachu jakas kobieta staje sie lekko zboczona albo jakies tam motylki jej lataja to chyba warto sie pomeczyc. Oj bo to meka zawsze dla mnie robic zakupy Damskie zapachy tez mnie interesuja. Perfumy to przeciez niezly prezencik Do tej pory kupowalem Anis Anis Cacharel i bylo OK. Aaa i jeszcze jedno , nie lubie sie zbyt obficie spryskiwac pachnidlem , wprost przeciwnie ledwo ledwo , ciut ciut. Czy taki dyskretny , slabo wyczuwalny zapach dziala w ogole na kobiety? Co drogie Panie myslicie o silnie wypachnionych brzydalach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.04.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 G_M_P_ Jak już będziesz w perfumerii zobacz sobie jeszcze Baldessarini Hugo Boss i Be Delicious DKNY . Higher Energy Diora jest też niezły no i klasyk Diune też Diora może być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.04.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 prosilbym o komentarz jak i ewentualnie na jakie kobiety dzialal hmmmmm... ciezko powiedziec jak dziala sam zapach ... bo zazwyczaj jak ma do czynienia z kobietami to jest razem ze mną a to mu duuuuużo ułatwia ufff..... chyba nie doczytałem, Pawson, to Ty jesteś ONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Jeżeli Pawson to Ona. to nareszcie zaczynam coś rozumieć Aleście mnie skołowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 14.04.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 alez nie przeciez zapach jest na Pawsonie !!! mnie to zdanko bardze sie spodobalo i to jest tez takie cos co mnie kreci - inteligentny humor !!! bardzo mnie kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 No dobra. Teraz to nawet ja już zrozumiałem. Uff. Chyba za trudny dla mnie ten humor . Taki wysiłek intelektualny i to przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Co drogie Panie myslicie o silnie wypachnionych brzydalach? mysle ze odpowiedz jest tak oczywista.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.04.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wątek poszedł w kierunku zapachowym Wcześniej panie wspominały też o dłoniach. Napiszcie co intryguje Was w męskich dłoniach? Co to znaczy "ładne dłonie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wątek poszedł w kierunku zapachowym Wcześniej panie wspominały też o dłoniach. Napiszcie co intryguje Was w męskich dłoniach? Co to znaczy "ładne dłonie"? szczerze mowiac nie wiem sa...po prostu sa zwykle ja lubie takie dosyc duze silne, ale szczuple o dlugich palcach nerwowe takie - tez sa ...interesujace to tak jak z sexapilem - jest albo nie ma ale nie wiadomo na czym to dokladnie polega.... (oczywiscie wiadomoze ze dlonie czyste - ale np przesada typu lakier, blyszczaca odzywka do paznokci czy idealny "manikir" mnie juz lekko deprymuja, zlote sygnety wykluczone ) osobiscie lubie lekko szorstkie meskie dlonie ( nie lubie "mokrych" lekko miekich , zwracam uwage na uscisk dloni - jak facet podaje ja taka miekka "omdlała" brrrrrr , musi byc konkretny mocny suchy uscisk...lubię jak dlon mezczyzny jest ciepła, twarda........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 alez nie przeciez zapach jest na Pawsonie !!! mnie to zdanko bardze sie spodobalo i to jest tez takie cos co mnie kreci - inteligentny humor !!! bardzo mnie kreci dzieki bo juz bieglem do lustra sprawdzac czy jestem dalej ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 alez nie przeciez zapach jest na Pawsonie !!! mnie to zdanko bardze sie spodobalo i to jest tez takie cos co mnie kreci - inteligentny humor !!! bardzo mnie kreci mi mi sie tez inteligentnie zatrujacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 14.04.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 rrmi mi mi sie tez inteligentnie zatrujacy ło jezu..zatrujacy ??? kolejny raz nie wiem o co chodzi rrmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 rrmi mi mi sie tez inteligentnie zatrujacy ło jezu..zatrujacy ??? kolejny raz nie wiem o co chodzi rrmi? mi mi sie wydaje , ze to literowka , ale ja nie pisze poprawna polszczyzna na forum kilka dni i kolejny raz nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 14.04.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 andre59 dla mnie np nie jest to az tak istotne, jak te dlonie wygladaja ale uscisk dloni, jak one jak glaszcza, ,drapia itp. .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts