Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was kręci w mężczyznach???

andre59

Recommended Posts

Meski punkt widzenia na zapachy rowniez mnie interesuje , choc prosilbym o komentarz jak i ewentualnie na jakie kobiety dzialal :wink:

Konczy mi sie flakon New Musk (for men under 30 , czyli od niedawna juz nie dla mnie :cry: ) i przyznam ze bardzo krecil 20latki :D ..... i mojego kolege. A od kolegi "wytrawnego podrywacza" dostalem kiedys Dolce&Gabbana i przyznam ze ciut mdly jak dla mnie.

A sklep Armaniego mam w poblizu , zajrze wiec tam i powacham nieco :D

• Odpowiedzi 443
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no powachania i przetestowania:

Allure Chanel ew Allure Home Sport (delikatniejszy)

ewentualnie Dakkar Noir

ew. Aqua di Gio Armani

i Egoiste (albo Dior albo Chanell - juz nie pamietam :oops: )

bardzo ciekawy jest tez meski Rush Gucciego - hmmm troche kosciolem pachnie (nie wiem jak to okreslic ale takim zapachem ktory mi sie kojarzy ) ale baaardzo ciekawy i oryginalny

nie toleruje "japonczykow" czyli Kenzo i Issey Myake :-?

Zielonooka

mamy identyczny gust :o

Gucci Rush jest booski :

http://www.sorea.pl/product_info.php/cPath/22_83/products_id/303

a Allure ma wiekszosc nut identycznych: - to wlasnie to drzewo

sandalowe i najbardziej zmyslowe potchouli i pizmo

http://www.sorea.pl/product_info.php/cPath/22_158/products_id/632

ciezko powiedziec jak dziala sam zapach ...

Rozumiem i przyznam , ze do tej pory nie przywiazywalem zbyt duzej wagi do wyboru pachnidel. Jednak lektura tego watku dala mi nieco do myslenia i postanowielem spedzic w perfumerii wiecej czasu niz zwykle.

Zrobie sobie liste i "powybrzydzam" :D W koncu jak z powodu odpowiedniego zapachu jakas kobieta staje sie lekko zboczona albo jakies tam motylki jej lataja to chyba warto sie pomeczyc. Oj bo to meka zawsze dla mnie robic zakupy :wink:

Damskie zapachy tez mnie interesuja. Perfumy to przeciez niezly prezencik :D Do tej pory kupowalem Anis Anis Cacharel i bylo OK.

Aaa i jeszcze jedno , nie lubie sie zbyt obficie spryskiwac pachnidlem , wprost przeciwnie ledwo ledwo , ciut ciut. Czy taki dyskretny , slabo wyczuwalny zapach dziala w ogole na kobiety? Co drogie Panie myslicie o silnie wypachnionych brzydalach? :D :wink:

prosilbym o komentarz jak i ewentualnie na jakie kobiety dzialal :wink:

hmmmmm...

ciezko powiedziec jak dziala sam zapach ... bo zazwyczaj jak ma do czynienia z kobietami to jest razem ze mną a to mu duuuuużo ułatwia :wink: :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ufff..... chyba nie doczytałem, :oops: :oops: :oops: :oops:

Pawson, to Ty jesteś ONA :o :o :o :o :o

Wątek poszedł w kierunku zapachowym :wink:

Wcześniej panie wspominały też o dłoniach.

Napiszcie co intryguje Was w męskich dłoniach?

Co to znaczy "ładne dłonie"?

szczerze mowiac nie wiem

sa...po prostu sa

zwykle ja lubie takie dosyc duze silne, ale szczuple o dlugich palcach nerwowe takie - tez sa ...interesujace

to tak jak z sexapilem - jest albo nie ma ale nie wiadomo na czym to dokladnie polega....

:wink:

(oczywiscie wiadomoze ze dlonie czyste - ale np przesada typu lakier, blyszczaca odzywka do paznokci czy idealny "manikir" mnie juz lekko deprymuja, :wink: zlote sygnety wykluczone :wink: :lol: )

osobiscie lubie lekko szorstkie meskie dlonie ( nie lubie "mokrych" lekko miekich , zwracam uwage na uscisk dloni - jak facet podaje ja taka miekka "omdlała" brrrrrr , musi byc konkretny mocny suchy uscisk...lubię jak dlon mezczyzny jest ciepła, twarda........ ;)