Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was kręci w mężczyznach???

andre59

Recommended Posts

• Odpowiedzi 443
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Peleton

anais anais de cacharel to wspanialy prezent :)

ja mam swoich faworytow - ten sam zapach sprzed kilku lat), ale to nic nikomu nie powie - kazda z nas zachwyci sie czyms innym :D

Pozdrawiam Olenka

e tam , my znamy rozne zapachy ,

moze akurat nam sie uda wiedziec co tez tam uzywasz :roll:

sprzed kilku lat ,

rowniez od dosc dawna sie perfumujemy :D

Lubie jak moj Facet z piwem w reku i bez koszuli kreci sie po kuchni .

Przyprawia potrawy , kroi miesko i takie tam :D

beka mu się ? :wink:

tak , ale bardzo kulturalnie :D

niby ten tego i poszlo :roll:

Nie rozumiem tylko jednego , dlaczego moj Maz sie denerwuje , kiedy mowie , ze nie mam co na siebie wlozyc :-?

bo Ty, to typowa kobieta jesteś :roll:

niegdy, nie masz co na siebie włożyć,

ale zawsze, jest Cię z czego rozebrać,

takie jakieś dziwne jesteście :o

takie jakieś dziwne jesteście :o
a co w tym dziwnego?

:D

Liczylam na madre meskie porady .

Chcialam zrozumiec co czuje mezczyzna , kiedy kobieta marudzi , pojac skomplikowana meska logike :roll:

W mezczyznach jeszcze mi sie podoba to , ze im przewaznie jest bez roznicy co na siebie wloza :D

I , ze nie zalezy im na ilosci posiadanch gadzetow w szafie.

Nie ma czegos takiego jak meska logika. Facet po prostu mysli logicznie albo nie i tyle. Kobieta natomiast wszystko komplikuje , jej mysli sa tak zakrecone , ze czesto "logiczne inaczej". Dlatego wyrozniamy logike i tzw kobieca logike. Np mamy szafe pelna ubran , ubran jest wiec duzo , wybor jest duzy. Mamy sie w co ubrac ( to jest logiczne) , jedyny problem moze byc z wyborem w co. Kobieta w takiej sytuacji krzyczy ze nie ma sie w co ubrac i chce kupic cos nowego , dopelniajac w ten sposob szafe i zwiekszajac mozliwosc wyboru nastepnym razem. I to jest wlasnie kobieca logika.

Poniewaz nie lubie zadzierac z kobietami ( wprost przeciwnie :D ) , chcialbym podkreslic , ze nie utozsamiam kobiecej logiki z brakiem logiki.

Kobieca logika jest tylko bardzo skomplikowana i abstrakcyjna. Proba jej zrozumienia jest dla mnie zawsze okazja do intensywnego pobudzenia szarych komorek. Pozyteczne cwiczenie :D . Zazwyczaj konczy sie to konstatacja "one juz tak maja" jednak nie zniecheca mnie to i wciaz staram sie kobiety zrozumiec. Mam wrazenie , ze wciaz jestem od tego daleki. Z Marsa na Wenus jest w koncu spory kawalek :D

Bardzo interesujący watek :D Żałuję, że nie zaglądałem tu wcześniej :cry:

To zapraszamy czesciej Tomku,

Mam nadzieje , ze Ciebie nic w mezczyznach nie pociaga , a tylko chcesz poczytac co dziewczyny wypisuja :D :wink:

OCZYWIŚCIE :D

Wątek poszedł w kierunku zapachowym :wink:

Wcześniej panie wspominały też o dłoniach.

Napiszcie co intryguje Was w męskich dłoniach?

Co to znaczy "ładne dłonie"?

Ja lubię mocne nadgarski dłonie też mają sprawiać wrażenie silnych, takich co swoją kobiete potrafia nosić .

Hmmm i rzymskie łydki są bardzo sexi i dołek w brodzie i śmiejące sie oczy i parę kłakow na klacie. Jakoś dziwnie mi ten obraz przypomina męża.