rrmi 14.04.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 andre59 dla mnie np nie jest to az tak istotne, jak te dlonie wygladaja ale uscisk dloni, jak one jak glaszcza, ,drapia itp. .............. ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 14.04.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Peleton anais anais de cacharel to wspanialy prezent ja mam swoich faworytow - ten sam zapach sprzed kilku lat), ale to nic nikomu nie powie - kazda z nas zachwyci sie czyms innym Pozdrawiam Olenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Peleton anais anais de cacharel to wspanialy prezent ja mam swoich faworytow - ten sam zapach sprzed kilku lat), ale to nic nikomu nie powie - kazda z nas zachwyci sie czyms innym Pozdrawiam Olenka e tam , my znamy rozne zapachy , moze akurat nam sie uda wiedziec co tez tam uzywasz sprzed kilku lat , rowniez od dosc dawna sie perfumujemy Lubie jak moj Facet z piwem w reku i bez koszuli kreci sie po kuchni . Przyprawia potrawy , kroi miesko i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Lubie jak moj Facet z piwem w reku i bez koszuli kreci sie po kuchni . Przyprawia potrawy , kroi miesko i takie tam beka mu się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 beka mu się ? tak , ale bardzo kulturalnie niby ten tego i poszlo Nie rozumiem tylko jednego , dlaczego moj Maz sie denerwuje , kiedy mowie , ze nie mam co na siebie wlozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 beka mu się ? tak , ale bardzo kulturalnie niby ten tego i poszlo Nie rozumiem tylko jednego , dlaczego moj Maz sie denerwuje , kiedy mowie , ze nie mam co na siebie wlozyc moze chce zebys nic nie wkladała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.04.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 beka mu się ? tak , ale bardzo kulturalnie niby ten tego i poszlo Nie rozumiem tylko jednego , dlaczego moj Maz sie denerwuje , kiedy mowie , ze nie mam co na siebie wlozyc bo Ty, to typowa kobieta jesteś niegdy, nie masz co na siebie włożyć, ale zawsze, jest Cię z czego rozebrać, takie jakieś dziwne jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 takie jakieś dziwne jesteście a co w tym dziwnego? Liczylam na madre meskie porady . Chcialam zrozumiec co czuje mezczyzna , kiedy kobieta marudzi , pojac skomplikowana meska logike W mezczyznach jeszcze mi sie podoba to , ze im przewaznie jest bez roznicy co na siebie wloza I , ze nie zalezy im na ilosci posiadanch gadzetow w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 15.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Nie ma czegos takiego jak meska logika. Facet po prostu mysli logicznie albo nie i tyle. Kobieta natomiast wszystko komplikuje , jej mysli sa tak zakrecone , ze czesto "logiczne inaczej". Dlatego wyrozniamy logike i tzw kobieca logike. Np mamy szafe pelna ubran , ubran jest wiec duzo , wybor jest duzy. Mamy sie w co ubrac ( to jest logiczne) , jedyny problem moze byc z wyborem w co. Kobieta w takiej sytuacji krzyczy ze nie ma sie w co ubrac i chce kupic cos nowego , dopelniajac w ten sposob szafe i zwiekszajac mozliwosc wyboru nastepnym razem. I to jest wlasnie kobieca logika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Dobra Peleton .. Masz teraz jak bolka trampki Namowimy sie z dziewczynami i kocowe zrobimy Tylko powiedz czy Ridgewood czy moze Brooklyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 15.04.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 White Plains , 10606 NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 15.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Poniewaz nie lubie zadzierac z kobietami ( wprost przeciwnie ) , chcialbym podkreslic , ze nie utozsamiam kobiecej logiki z brakiem logiki. Kobieca logika jest tylko bardzo skomplikowana i abstrakcyjna. Proba jej zrozumienia jest dla mnie zawsze okazja do intensywnego pobudzenia szarych komorek. Pozyteczne cwiczenie . Zazwyczaj konczy sie to konstatacja "one juz tak maja" jednak nie zniecheca mnie to i wciaz staram sie kobiety zrozumiec. Mam wrazenie , ze wciaz jestem od tego daleki. Z Marsa na Wenus jest w koncu spory kawalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Teraz to juz wiadomo , ze wazelinujesz , bo sie przestraszyles Jako , ze swieta to masz wybaczone. Mieszkamy od siebie godzine drogi , myslalam , ze Ty miastowy jestes Fajna ta Twoja okolica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 15.04.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 rrmi literowka - to przepraszam, tak jakos to dziwnie zabrzmialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 15.04.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Peleton ale niektore lubia by z nimi zadzierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Peleton ale niektore lubia by z nimi zadzierac chyba wiekszosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Bardzo interesujący watek Żałuję, że nie zaglądałem tu wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 To zapraszamy czesciej Tomku, Mam nadzieje , ze Ciebie nic w mezczyznach nie pociaga , a tylko chcesz poczytac co dziewczyny wypisuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 To zapraszamy czesciej Tomku, Mam nadzieje , ze Ciebie nic w mezczyznach nie pociaga , a tylko chcesz poczytac co dziewczyny wypisuja OCZYWIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Wątek poszedł w kierunku zapachowym Wcześniej panie wspominały też o dłoniach. Napiszcie co intryguje Was w męskich dłoniach? Co to znaczy "ładne dłonie"? Ja lubię mocne nadgarski dłonie też mają sprawiać wrażenie silnych, takich co swoją kobiete potrafia nosić . Hmmm i rzymskie łydki są bardzo sexi i dołek w brodzie i śmiejące sie oczy i parę kłakow na klacie. Jakoś dziwnie mi ten obraz przypomina męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts