Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was kręci w mężczyznach???

andre59

Recommended Posts

.......... medalik św. Benedykta na szyi na rzemyku (tylko srebrny niestety). Ma mnie chronić przed urokami. I nie noszę obrączki (chociaż być może zacznę) :lol: .

O tatuażu myślałem w dzieciństwie (ale skromny - dwie litery SS na lewym przedramieniu (od wewnętrznej strony).

czemu srebrny źle? ( ja np. zdec. bardziej lubie srebro od zlota (no chyba ze biale zloto :wink: ) zreszta, do odczyniania urokow to musi byc srebrny - wiadomo :wink:

- obraczke zacznij nosic :D (jeszcze jakas niewinna kobitka sie nabierze :wink: :lol: )

- SS ? :-? - to jakis skrot? (powiem szczerze ze mi sie z formacja SS kojarzy )

• Odpowiedzi 443
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zielonooka - kojarzy Ci się dobrze, niestety - moje małe zamiłowanie do militariów oraz historii II wojny światowej. Taki tatuaż był obowiązkowy w owym czasie tej organizacji - ale spokojnie, nie jestem neonazistą ani członkiem stowarzyszenia Krew i Honor (z krwią jeśli coś mam wspólnego, to Honorowe Dawstwo Krwi). Od wewnętrznej, bo tak było pokazane w komiksie Podziemny front (odcinek Wilk w matni) - dla tych co pamiętają.

Srebrny dlatego niestety, bo modne są złote krzyże na grubym łańcuchu o łącznej wadze ponad 1 kilograma - ale nie jestem aż tak wierzącym katolikiem :lol: . I mocno przeszkadza w pływaniu (obniża środek ciężkości).

Atlantic kwarcowy nie mechaniczny - ale dostałem go w pracy za zasługi (z dedykacją), więc nie wybrzydzam.

Może zacznę nosić obrączkę, jeśli to odstraszy te niewinne kobiety, a przyciągnie wampy :lol: :lol: :lol: . Oficjalnie obrączka przeszkadza w pisaniu na komputerze i myciu rąk, bo drapie mydło, które nie chce wyjść spod obrączki :lol: .

Herne - w saunie absolutnie nie wolno nosic czegokolwiek (oprocz recznika , albo nawet bez :wink: )

mozna sie naparwde mocno poparzyc wlasnie medalikiem, obraczka , czymkolwiek....

co do SS - ok, choc powiem szczerze - np. jakbym poznala faceta i odkryla taki dosc hmmm...specyficzny tatuaz..., troche dziwne mialabym odczucia :wink:

Już Kazik śpiewał:

"...a najlepsza fryzura, jeśli jeszcze nie wiecie,

krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie..."

"Najwiecej smaku jest w polskim chlopaku

dobrze ubranym i uczesanym

skarpety biale, krawaty male

czasami w dresie co troche niesie

chcesz podobac sie kobietom twardy dla nich badz jak beton zapusc wasy z tylu grzywe kwiata kup poczestuj piwem"

-------------"T-raperzy z nad Wisly"

• 2 weeks później...

Kończy się mój flakonik Egoiste Platinum i pamiętałem, że gdzieś w ulubionym forum 8) był wątek, który okresowo zamienił się w reklamę wód męskich :lol:

Osobiście najbardziej lubię whisky ale powierzchownie też wylewam jw na się...

Naszukałem się... i dopiero po profilu Zielonej... naszłem :lol:

JEZD .... :lol: wątek

przeliterowałem cały

zrobiłem listę i śmigam sprawdzić Wasze gusta :o

a nuż cosik podejdzie mi bardziej 8) no i trza być ... jazzy, nie 8)

Dzięki ... Budulanki (czyt. laseczki z muratora)

pzdr

Kończy się mój flakonik Egoiste Platinum (...)i

a nuż cosik podejdzie mi bardziej 8)(...)

Egoiste " tyż " niezly ale nieobiektywnie nie umywa sie do Allure (lub Allure home sport ) :roll:

ja przepraszam ale mam totalnego bzika na pkcie tego zapachu - ide sie leczyc :wink: :D

aha - tez piekny meski to Giorgio Armani Aqua di Gio - swieży, nieduszacy , nie taki strasznie piżmowy i ciezki jak wiele meskich zapachów... :wink:

• 2 weeks później...
Pachnieć musi, to fakt. Ale nie lubię np w pracy na km roznoszącego się zapachu męskiego pachnidła. Za dużo też nie dobrze.

Ojjj co racja to racja

I nie odnosi sie to tylko i wylacznie do meskiego pachnidła :wink:

Panie tez potrafia niezle sobie "chlupnąć" :-? raz przez taka wyszlam po 15 min z b. dobrego filmu w kinie) :evil: waniala tak ze momentalnie rozbolala mnie glowa i zrobilo mi sie niedobrze (i co z tego ze byl to Chanell no5 :lol: )

Pachnieć musi, to fakt. Ale nie lubię np w pracy na km roznoszącego się zapachu męskiego pachnidła. Za dużo też nie dobrze.

Ojjj co racja to racja

Panie tez potrafia niezle sobie "chlupnąć" :-? raz przez taka wyszlam po 15 min z b. dobrego filmu w kinie) :evil: waniala tak ze momentalnie rozbolala mnie glowa i zrobilo mi sie niedobrze (i co z tego ze byl to Chanell no5 :lol: )

hehehe

kurde ja wole juz takie pachnidlo niz inne wydobywajace sie spod rekawa bleeeee :-?

do mnie do biura wpadaja jedni wykonawcy - matko z corką ,od nich jak wania :-?

Ojjj co racja to racja

hehehe

kurde ja wole juz takie pachnidlo niz inne wydobywajace sie spod rekawa bleeeee :-?

do mnie do biura wpadaja jedni wykonawcy - matko z corką ,od nich jak wania :-?

:lol: :lol: :lol:

najlepsza opcja - to 2 w 1 :wink: :lol: - spocone nieumyte ciałko oblane obfcie "pachnidłem" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: