Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was kręci w mężczyznach???

andre59

Recommended Posts

Pachnieć musi, to fakt. Ale nie lubię np w pracy na km roznoszącego się zapachu męskiego pachnidła. Za dużo też nie dobrze.

Ojjj co racja to racja

I nie odnosi sie to tylko i wylacznie do meskiego pachnidła :wink:

Panie tez potrafia niezle sobie "chlupnąć" :-? raz przez taka wyszlam po 15 min z b. dobrego filmu w kinie) :evil: waniala tak ze momentalnie rozbolala mnie glowa i zrobilo mi sie niedobrze (i co z tego ze byl to Chanell no5 :lol: )

hehehe

kurde ja wole juz takie pachnidlo niz inne wydobywajace sie spod rekawa bleeeee :-?

do mnie do biura wpadaja jedni wykonawcy - matko z corką ,od nich jak wania :-?

:lol: :lol: :lol:

najlepsza opcja - to 2 w 1 :wink: :lol: - spocone nieumyte ciałko oblane obfcie "pachnidłem" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

zapomnialas jeszcze o niepranej od tygodnia koszulce, przeprasowanej co rano :lol: no co, przeprasowal bo do biura idzie nie.... :lol:

• Odpowiedzi 443
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzieeeeeeeeewczyny miało być przyjemnie - co kręcia, a nie co doprowadza do wymiotów - proszę, bo mi działa wyobraźnia bleeeeeeee

NO...Kochana... , bądzżesz tolerancyjna :wink: , moze kogos kreci ? :wink: :lol:

Ło MatkoPolko !!!!!!! no tak, o gustach się nie dyskutuje :)

Dzieeeeeeeeewczyny miało być przyjemnie - co kręcia, a nie co doprowadza do wymiotów - proszę, bo mi działa wyobraźnia bleeeeeeee

aaaaaaaaaaaaaa co kręci :D

oki, mnie kręcą oczy - odpowiednie oczy oczywista :D

reszta to normalka - odpowiedni iloraz inteligencji, poczucia humoru, sylwetka,ubior,zapach,sposob wyslawiania sie itp. itd.

Okulary przeciwsloneczne, ladny fryz i opalenizna tez dodaje uroku :lol: ( no tylko delikatnie to wszystko a nie zaraz taki wiesniaczek cwaniaczek) :lol:

Jakos nie lubie jak facet caluje mnie w reke - im wydaje sie to takie szarmanckie, a mnie drazni jak mnie ktos dotyka jak ja nie chce :lol:

NO...Kochana... , bądzżesz tolerancyjna :wink: , moze kogos kreci ? :wink: :lol:

no kręci w nosie chyba :D :D i w zolądku jeszcze moze krecic ( ale nie motyle bynajmniej) :lol:

Nooooooooo motyle wyzdychają w sekundę ..........

no kręci w nosie chyba :D :D i w zolądku jeszcze moze krecic ( ale nie motyle bynajmniej) :lol:

Nooooooooo motyle wyzdychają w sekundę ..........

Jezusie, sluchajta dziołchy

do mnie na serio do pracy przylazi takich dwoch ,

wystarczy pol godziny ich wizyty i mam pretekst dlaczego siedze u kolezanki na kawie przez pol dnia zamiast pracowac w swoim pokoju :D :lol:

Mnie kreca dlugie wlosy (umyte i zadbane), kilkudniowy zarost, szczupla sylwetka, ladny tylek i niski glos.

kazdego co innego

mnie dlugie wlosy odrzucają , ale kilkudniowy zarost .. hmmm zalezy u kogo, mezczyznom roznie przyrastają zarosty - taki jednodniowy srednioprzyrastajacy jest ok. Aha ale musi byc ciemny, blond i rudy to be :lol:

Przyznam ze na tylek nie zwracam uwagi.

Ale naciagniete wysoko spodnie - po sam pas i zwiazane paskiem - fuj :lol:

spodnie u faceta najlepiej wygladaja w niskim pasie :D