martasi 19.07.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 co macie do mięśnia piwnego ... Nic takiego, po prostu miesien piwny nie jest seksowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.07.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 co macie do mięśnia piwnego ... Nic takiego, po prostu miesien piwny nie jest seksowny musicie Lipsty pamiętać- ze kazdy ptaszek ma swoj daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 co macie do mięśnia piwnego ... Nic takiego, po prostu miesien piwny nie jest seksowny musicie Lipsty pamiętać- ze kazdy ptaszek ma swoj daszek ales wyjechal no... to w stylu - potwor nie potwor byleby byl otwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.07.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 co macie do mięśnia piwnego ... Nic takiego, po prostu miesien piwny nie jest seksowny musicie Lipsty pamiętać- ze kazdy ptaszek ma swoj daszek ales wyjechal no... to w stylu - potwor nie potwor byleby byl otwor To chyba był komentarz do mięśnia piwnego :) Ja lubię ładnie zbudowanego faceta (mojego) choć myślę, że gdyby miał brzuszek i tak bym go kochała Wiecie jak jest : akceptuje sie kogoś nie tylko ze względu na budowę ciała ale również inne ważne cechy :):) A wygląd ? Przemija, przemija ... i kremy też kiedyś przestają działać A w przypadku 70-latka nie można mówić o ładnej budowie ciała - ale w życiu jest pora na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 co macie do mięśnia piwnego ... Nic takiego, po prostu miesien piwny nie jest seksowny musicie Lipsty pamiętać- ze kazdy ptaszek ma swoj daszek ales wyjechal no... to w stylu - potwor nie potwor byleby byl otwor To chyba był komentarz do mięśnia piwnego :) ) a wiem wiem ze do miesnia, wiem ciekawe jak obserwowac ptaszka z wlasnej hodowli gdy tenze ma taki duzy daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.07.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 co macie do mięśnia piwnego ... Nic takiego, po prostu miesien piwny nie jest seksowny musicie Lipsty pamiętać- ze kazdy ptaszek ma swoj daszek ales wyjechal no... to w stylu - potwor nie potwor byleby byl otwor To chyba był komentarz do mięśnia piwnego :) ) a wiem wiem ze do miesnia, wiem ciekawe jak obserwowac ptaszka z wlasnej hodowli gdy tenze ma taki duzy daszek stanąć na lustro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 stanąć na lustro ?? http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/male_gify/skacze/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 co macie do mięśnia piwnego ... Nic takiego, po prostu miesien piwny nie jest seksowny musicie Lipsty pamiętać- ze kazdy ptaszek ma swoj daszek ales wyjechal no... to w stylu - potwor nie potwor byleby byl otwor ewentualnie supertekst mojego jednego "ex" - jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci... nie wiem co on mial na mysli - pakowanie zakupow w kasie w tesco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 (...) A w przypadku 70-latka nie można mówić o ładnej budowie ciała - ale w życiu jest pora na wszystko a Sean Connery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 juz chyba to pisalam ale powtorze : nie przepadam za szczuplymi facetami (w sensie sexualnym oczywiscie ) najlepszy taki w sam raz ale jak juz to wole nawet 5 kilo nadwagi niz 1 kg niedowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 juz chyba to pisalam ale powtorze : nie przepadam za szczuplymi facetami (w sensie sexualnym oczywiscie ) najlepszy taki w sam raz ale jak juz to wole nawet 5 kilo nadwagi niz 1 kg niedowagi Tak zielonooka, zgadzam się z Tobą Przynajmniej jest sie do "czego" wtuuuulać i przytuuuulać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 najlepszy taki w sam raz ale jak juz to wole nawet 5 kilo nadwagi niz 1 kg niedowagi Takiego z mala niedowaga mozna szybko odkarmic i bedzie jak znalazl. Ja tez wole tych postawniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 juz chyba to pisalam ale powtorze : nie przepadam za szczuplymi facetami (w sensie sexualnym oczywiscie ) najlepszy taki w sam raz ale jak juz to wole nawet 5 kilo nadwagi niz 1 kg niedowagi Tak zielonooka, zgadzam się z Tobą Przynajmniej jest sie do "czego" wtuuuulać i przytuuuulać... yhmmmm nawet ten brzuszek jakos tak strasznie nie przeszkadza (byle by nie byl wiszacy ) rrmi - zdecydowanie postawniejszych niech sobie ma te pare kg wiecej , a ztym odkarmianiem to roznie bywa - amm paru kumpli - chudzinki straszne a jedza jak nawiedzeni i pomimo duzych checi nijak nie moga przytyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.07.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 juz chyba to pisalam ale powtorze : nie przepadam za szczuplymi facetami (w sensie sexualnym oczywiscie ) najlepszy taki w sam raz ale jak juz to wole nawet 5 kilo nadwagi niz 1 kg niedowagi Tak zielonooka, zgadzam się z Tobą Przynajmniej jest sie do "czego" wtuuuulać i przytuuuulać... yhmmmm nawet ten brzuszek jakos tak strasznie nie przeszkadza (byle by nie byl wiszacy ) rrmi - zdecydowanie postawniejszych niech sobie ma te pare kg wiecej , a ztym odkarmianiem to roznie bywa - amm paru kumpli - chudzinki straszne a jedza jak nawiedzeni i pomimo duzych checi nijak nie moga przytyc niech się tasiemca pozbędą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 juz chyba to pisalam ale powtorze : nie przepadam za szczuplymi facetami (w sensie sexualnym oczywiscie ) najlepszy taki w sam raz ale jak juz to wole nawet 5 kilo nadwagi niz 1 kg niedowagi Tak zielonooka, zgadzam się z Tobą Przynajmniej jest sie do "czego" wtuuuulać i przytuuuulać... yhmmmm nawet ten brzuszek jakos tak strasznie nie przeszkadza (byle by nie byl wiszacy ) rrmi - zdecydowanie postawniejszych niech sobie ma te pare kg wiecej , a ztym odkarmianiem to roznie bywa - amm paru kumpli - chudzinki straszne a jedza jak nawiedzeni i pomimo duzych checi nijak nie moga przytyc zielona ja mam taki brzuszek, nie wisi a jest się do czego przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.07.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ... z powyższych wypowiedzi Pań wynika, że mam "troszku" szans ... letka nadwaga = 1% szans (choć przez ostatnie 4 miesiące czyli po "przejściach" /zdrowotnych/ schudłem 14 kg) ... "dobre" kosmetyki = 2% szans (nie w nadmiarze oczywiście ) ... choć pewnie wszystkie plusy niweluje używanie tytoniu (cholerne cygara i papierosy) pozdrawiam niezmiernie serdecznie i smacznie (nadmieniając równocześnie, że w facetach nic mnie nie kręci) ps - a jak na szanse wpływa łysina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.07.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 . ps - a jak na szanse wpływa łysina ? no chociaz mniej sie gosc poci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.07.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 . ps - a jak na szanse wpływa łysina ? no chociaz mniej sie gosc poci ... moje dziewczyny twierdzą, że maja więcej miejsca do całowania pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.07.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 . ps - a jak na szanse wpływa łysina ? no chociaz mniej sie gosc poci ... moje dziewczyny twierdzą, że maja więcej miejsca do całowania pzdr z łysina to jest tak - ze: - niektorym facetom naprawde bardzo pasuje i lepiej wygladaja na "0" niz z wlosami (zwlaszcza jak maja ladny ksztalt czaszki) dodatkowo - jest troche tak ze panuje pewien stereotyp i lysy facet wydaje sie "grozniejszy" (zwl jak jeszcze jest wysoki i duzy) i wzbudza pewien respekt - jesli pojawilo sie lysienie - to nie ma co sie wyglupiac tylko sie zgolic i juz. Wszystko jest lepsze niz zakola siegajace potylicy czy wylysiale koleczko na czubku glowy w otoczeniu marniutkich wloskow dookola, najgorsze juz to nieudane i zalosne proby zamaskowania lysinki.... ja rozumiem oczywiscie ze niektorzy Panowie nie chca byc łysi i nie podobaja sie sobie ostrzyzeni na 0 ale niestety - tu sie nic nie wykombinuje (no chyba ze przeszczep wlosow) i proponowalabym jednak wmowic sobie ze sie fajnie wyglada Bo tak przy okazji - naprawde czesto jest baaaardzo fajnie Ygrek - jest łysy - nie nawet dlatego ze chcial tylko po prostu "to co mi w zyciu zaczelo wychodzic to włosy " ogolil sie kiedys tam i moim skromnym zdaniem wyglada bardzo fajnie i bardzo mu pasuje nie znam go "nielysego" i jak widze stare fotki "z wlosami" to wydaje mi sie ze wyjatjkowo kretynsko w nich wyglada inna rzezc ze te swoja lysosc nie traktuje jak dopust bozy tylko polubil i nosi z duma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.07.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja lubię facetów, którzy są świadomi swojej wartosci, wyglądu, ale nie takich napuszonych jak pawie, którzy myślą, ze są "nie-wiadomo-kim" i mogą mieć "każdą". Lubię pewnych siebie i zdecydowanych O cechach typu odpowiedzialność, inteligencja, poczucie humoru itp... pisać nie będę, bo to podstawa No i lubię, uwielbiam wysokich! Sama jestem wysoka, a mój slubny ma 190cm wzrostu - akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts