Agnieszka1 20.07.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja lubię facetów, którzy są świadomi swojej wartosci, wyglądu .......... a ja lubię facetów, których wartosci ja jestem swiadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.07.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 A ja lubię facetów, którzy są świadomi swojej wartosci, wyglądu .......... a ja lubię facetów, których wartosci ja jestem swiadoma A co z tymi smierdzacymi kolegami w biurze? Czy lubisz go, jesli jest wartosciowy, ale wali mu spod pachacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasi 20.07.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 - a jak na szanse wpływa łysina ? Lysi i lysiejacy faceci sa podobno bardziej sprawni seksualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 - a jak na szanse wpływa łysina ? Lysi i lysiejacy faceci sa podobno bardziej sprawni seksualnie To zależy jak rozkłada się łysina... chociaż .... może nie ..... chyba tak jak łysina z tyłu głowy to od leżenia plackiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ..................... ................... - jesli pojawilo sie lysienie - to nie ma co sie wyglupiac tylko sie zgolic i juz. Wszystko jest lepsze niz zakola siegajace potylicy czy wylysiale koleczko na czubku glowy w otoczeniu marniutkich wloskow dookola, najgorsze juz to nieudane i zalosne proby zamaskowania lysinki.... ja rozumiem oczywiscie ze niektorzy Panowie nie chca byc łysi i nie podobaja sie sobie ostrzyzeni na 0 ale niestety - tu sie nic nie wykombinuje (no chyba ze przeszczep wlosow) i proponowalabym jednak wmowic sobie ze sie fajnie wyglada ............... ... no może nie na "0" (za bardzo leniwy jestem), ale "objechany dwójeczką" - a jak na szanse wpływa łysina ? Lysi i lysiejacy faceci sa podobno bardziej sprawni seksualnie To zależy jak rozkłada się łysina... chociaż .... może nie ..... chyba tak jak łysina z tyłu głowy to od leżenia plackiem :) ... u mnie to sie zaczęło "od frontu" - za gzuba wodę z wiadra piłem , a później ... to ten tego ... chyba (mam tam coś w podpisie o patelni ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.07.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 - a jak na szanse wpływa łysina ? Lysi i lysiejacy faceci sa podobno bardziej sprawni seksualnie To zależy jak rozkłada się łysina... chociaż .... może nie ..... chyba tak jak łysina z tyłu głowy to od leżenia plackiem :) hiehiehie dobre Akurat to ze łysienie = duuuuza sprawnosc seksualna to troche stereotyp Tzn. na pewno na wypadanie wlosow wplyw ma wysoki poziom testosteronu (char. cecha: na glowie wlosow nie ma za to na torsie zwykle mnostwo ) ale swiadczy to tylko i wylacznie o wyzszym poziomie " nabuzowania" konkretnego mezczyzny Ale to czy jest "dobry w lozku" i czy przy opkazji wysokiego poziomu "aktywnosci seksualnej" nie ma on na przyklad jakis klopotow "łózkowych" to zupelnie inna para kaloszy Choc oczywiscie moze byc swietna opcja 2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 20.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 - a jak na szanse wpływa łysina ? Lysi i lysiejacy faceci sa podobno bardziej sprawni seksualnie Nieprawda, wiem to po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja lubię facetów, którzy są świadomi swojej wartosci, wyglądu .......... a ja lubię facetów, których wartosci ja jestem swiadoma A co z tymi smierdzacymi kolegami w biurze? Czy lubisz go, jesli jest wartosciowy, ale wali mu spod pachacza? jesli mu wali to nie jest wartosciowy - no wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 - a jak na szanse wpływa łysina ? Lysi i lysiejacy faceci sa podobno bardziej sprawni seksualnie Nieprawda, wiem to po sobie jestes łysy i wcale nie sprawny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 - a jak na szanse wpływa łysina ? Lysi i lysiejacy faceci sa podobno bardziej sprawni seksualnie Nieprawda, wiem to po sobie jestes łysy i wcale nie sprawny? tylko nie zacznijcie polować na łysych w celu sprawdzenia teorii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 21.07.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 - a jak na szanse wpływa łysina ? Lysi i lysiejacy faceci sa podobno bardziej sprawni seksualnie Nieprawda, wiem to po sobie jestes łysy i wcale nie sprawny? hehe na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.07.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja lubię facetów, którzy są świadomi swojej wartosci, wyglądu .......... a ja lubię facetów, których wartosci ja jestem swiadoma A co z tymi smierdzacymi kolegami w biurze? Czy lubisz go, jesli jest wartosciowy, ale wali mu spod pachacza? jesli mu wali to nie jest wartosciowy - no wybacz Jakie to przykre... nie znasz mnie i nie lubisz. A nawet, jak mnie poznasz, to tez nie polubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja lubię facetów, którzy są świadomi swojej wartosci, wyglądu .......... a ja lubię facetów, których wartosci ja jestem swiadoma A co z tymi smierdzacymi kolegami w biurze? Czy lubisz go, jesli jest wartosciowy, ale wali mu spod pachacza? jesli mu wali to nie jest wartosciowy - no wybacz Jakie to przykre... nie znasz mnie i nie lubisz. A nawet, jak mnie poznasz, to tez nie polubisz. hmmm moze za krotko piers mi mama dawala ( taka mala aluzja to watku sasiedniego ) ale nie łaczą mi chyba dzis diodki w mozgu o co chodzi? wali ci z pach? to wez je ogol, kup sztyft ( matowy) i tyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 wali ci z pach? to wez je ogol, kup sztyft ( matowy) i tyla ja tam nie wiem ... może staroświecki jestem ale z tego co wiem to mycie pomaga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 wali ci z pach? to wez je ogol, kup sztyft ( matowy) i tyla ja tam nie wiem ... może staroświecki jestem ale z tego co wiem to mycie pomaga ... czeste mycie skraca zycie A jak sobie golenie bez mycia wyobrazasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A jak sobie golenie bez mycia wyobrazasz? boleśnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A jak sobie golenie bez mycia wyobrazasz? boleśnie .... na dzikim zachodzie nozem sie golili i nie płakali ... i to pod włos - twardziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A jak sobie golenie bez mycia wyobrazasz? boleśnie .... na dzikim zachodzie nozem sie golili i nie płakali ... i to pod włos - twardziele dziś prawdziwych twardzieli juz nie ma ... .. no albo noże nie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A jak sobie golenie bez mycia wyobrazasz? boleśnie .... na dzikim zachodzie nozem sie golili i nie płakali ... i to pod włos - twardziele dziś prawdziwych twardzieli juz nie ma ... : to małż mój kłamie? mowi ze niezly z niego twardziel skoro tyle ze mna wytrzymal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 21.07.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam wali ci z pach? to wez je ogol, kup sztyft ( matowy) i tyla ja tam nie wiem ... może staroświecki jestem ale z tego co wiem to mycie pomaga ... Prawda. Ale podobno własny smrodek nie śmierdzi ino grzeje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts