Agnieszka1 21.07.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam wali ci z pach? to wez je ogol, kup sztyft ( matowy) i tyla ja tam nie wiem ... może staroświecki jestem ale z tego co wiem to mycie pomaga ... Prawda. Ale podobno własny smrodek nie śmierdzi ino grzeje . gegus jeden gosc co smrodek za soba ciagal , mowil ze go ciaga bo kobitki lubia taki smrodek Obaj sie mylicie gegus marsz do mycia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A jak sobie golenie bez mycia wyobrazasz? boleśnie .... na dzikim zachodzie nozem sie golili i nie płakali ... i to pod włos - twardziele dziś prawdziwych twardzieli juz nie ma ... : to małż mój kłamie? mowi ze niezly z niego twardziel skoro tyle ze mna wytrzymal fakt ... cofam ostatnią wypowiedź ... twardziel z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 21.07.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam Witam wali ci z pach? to wez je ogol, kup sztyft ( matowy) i tyla ja tam nie wiem ... może staroświecki jestem ale z tego co wiem to mycie pomaga ... Prawda. Ale podobno własny smrodek nie śmierdzi ino grzeje . gegus jeden gosc co smrodek za soba ciagal , mowil ze go ciaga bo kobitki lubia taki smrodek Obaj sie mylicie gegus marsz do mycia! Napisałem podobno. Niestety nie dane mi to sprawdzić, bo woda i mydło dla mnie to nie abstrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 twardziel z niego finke ma bynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 twardziel z niego finke ma bynajmniej wolałbym tajlandke ... a co umie finka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 twardziel z niego finke ma bynajmniej wolałbym tajlandke ... a co umie finka ?? oj finka oooostra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 twardziel z niego finke ma bynajmniej wolałbym tajlandke ... a co umie finka ?? oj finka oooostra jest to wiem ... musi być ostra skoro jej jeszcze nie pogoniłaś w cholere ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 twardziel z niego finke ma bynajmniej wolałbym tajlandke ... a co umie finka ?? oj finka oooostra jest to wiem ... musi być ostra skoro jej jeszcze nie pogoniłaś w cholere ... patrz no , w skore odziana mezowskiego pasa sie trzyma skubana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 31.07.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Może podciągnę temat , tyle się tutaj nauczyłem , a już myślałem ze tak dużo wiem a tu szkoła życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 31.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 ciekawe jak to rozumiecie....Mnie kręci jak facet jest MĘSKI!!!!!!!PZDR ASIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 ...... Robiono badania ilości partnerów wśród mężczyzn i kobiet. (...) mężczyźni przyznawali się do dwa razy większej ilości partnerek niż kobiety a teraz mi sie cos przypomnialo takie "powiedzonko" Jak facet ci powiedzial ile mial kobiet - podziel przez dwa..... jak kobieta powiedziała - ilu mężczyzn przez dwa.... pomnóż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 01.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ...... Robiono badania ilości partnerów wśród mężczyzn i kobiet. (...) mężczyźni przyznawali się do dwa razy większej ilości partnerek niż kobiety a teraz mi sie cos przypomnialo takie "powiedzonko" Jak facet ci powiedzial ile mial kobiet - podziel przez dwa..... jak kobieta powiedziała - ilu mężczyzn przez dwa.... pomnóż ... Wynika to z faktu, że kobiet jest więcej niz mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.09.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 zielonooka - powinnaś mieć prowizję od Chanel nie dadza mi jej bo przekornie kobiecych zapachow Ch. raczej nie lubie Jeszcze cos ! Bardzo lubie i bardzo mnie kreci jak facet umie i lubi (to wazne) gotowac Nie ze codziennie i schabowego z ziemniakami z mina meczennika , ale jak od czasu do czasu wyczarowywuje cos ... rewelacyjnego (moze byc nawet schabowy nie musza byc trufle w kawiorze ) Wyzszy stopien : Ja mam tak ze musze miec przepis , podziwiam jak ktos (czytaj : facet) wchodzi do kuchni i bez przepisu bez czytania improwizuje z tego co jest Wtedy nawet kanapki robia sie niezwykle Ehhh teraz to sie juz wogole rozkleje Zielona - zapraszam do siebie Improwiazja w kuchni to moja pasja Jak wielu zauwazyło My z Marsa - Kobiety z Wenus - dobrze że nikt nie jest z Plutona bo go zdegradowali Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Jak wielu zauwazyło My z Marsa - Kobiety z Wenus - dobrze że nikt nie jest z Plutona bo go zdegradowali Sebo8877 hiehie ja bylam z Plutona bo ta planeta byla przypisana do mojego znaku zodiaku - Skorpiona i teraz co? bezpańska jestem czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.09.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Zielona chyba będziesz musiała sie przekwalifikowąc na inny znak zodiaku - wychodzi z tego że teraz cała astrologia i znaki zodiaków, horoskopy, i inne rzeczy z tym związane wzięły w łeb. HOROSKOPY EROTYCZNE TEŻ Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Zielona chyba będziesz musiała sie przekwalifikowąc na inny znak zodiaku - wychodzi z tego że teraz cała astrologia i znaki zodiaków, horoskopy, i inne rzeczy z tym związane wzięły w łeb. HOROSKOPY EROTYCZNE TEŻ Sebo8877 Ale tak sobie pomyslam...to jest SKANDAL!!!!! W imieniu wszystkich Skorpionów żądam przywrocenia nam naszej planety!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.09.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To trzeba zrobić ściepę narodową i wysłac jakąś "petycję" do tych z NASA sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 01.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 O! Widzę że Zieona wróciła. Nie znamy się, nie rozmawialiśmy, nie wymienilismy ani poglądów ani plynów ale mimo to ciesze się Wracając do tematu, to chyba (a raczej napewno) zalezy to od wieku kobiety. Wiadomo, ze dla 18 latki liczy się wnetrze ...... samochodu Wystarczy miec 15-to letnie BMW, ciuchy markowe (albo wygladające na markowe ) i dziewczyna piszczy (nie tylko z zachwytu ) Kobiety dwudziesto-kilku letnie zaczynają patrzeć na wnętrze faceta ale jak się przytrafi lowelas z solarium, łańcuchem na ręce i podrobką perfum (zwłaszcza Joop bordowy lub Dior Fahrenheit) to i tak pobiegna za nim. Kobiety przed trzydziestką i "ciut" starsze zaczynają się rozgladać za dawca nasienia i opiekunem na życie i zaczynają je kręcić takie cechy jak opiekuńczość, wrażliwość, ULEGŁOŚĆ (zwłaszcza na słowa "wiesz a mamusia powiedziała...." )itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 01.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To trzeba zrobić ściepę narodową i wysłac jakąś "petycję" do tych z NASA sebo8877 Ja myślę że degradacja Plutona do niższej ligi (planetarnej) ma coś wspólnego z afera w PZPN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To trzeba zrobić ściepę narodową i wysłac jakąś "petycję" do tych z NASA sebo8877 Ja myślę że degradacja Plutona do niższej ligi (planetarnej) ma coś wspólnego z afera w PZPN. A możliwe możliwe Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts