Gość 01.09.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 chciałem poprosic o zakonczenie watków o smrodkach i pachach i myciach i ...... jakos tak wiochą zaleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 " Co Was kręci w mężczyznach??? " Powiem szczerze że KOMPLETNIE NIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 chciałem poprosic o zakonczenie watków o smrodkach i pachach i myciach i ...... jakos tak wiochą zaleciało Przepraszam Ale jak czasem wracalem z budowy to bylem bardzo "meski" lub wrecz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.09.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jak facet ci powiedzial ile mial kobiet - podziel przez dwa..... "w kwestii formalnej": a co jak wychodzi 10 i pol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jak facet ci powiedzial ile mial kobiet - podziel przez dwa..... "w kwestii formalnej": a co jak wychodzi 10 i pol? no coz moze metoda Billa C. - palił ale sie nie zaciągał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 palil sie, ale nie zaciagnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 04.09.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a jesli to Ona to nie polykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 04.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ogólnie to martwi mnie fakt, że faceci zbabieli ostatnio. Coraz więcej chodzi takich co szukaja mamusi albo opiekunki. Niestety....Facetów w stylu brudnego harrego prawie brak. A ci z solarium w BMC-e, opaleni na brąz powinni sobie obiejrzec przeminęło z wiatrem - film może melodramatyczny ale Clark Gable i Scarlett O'Hara - to prawdziwy przykład kobiecych i męskich zachowań.Należałoby powtórzyć za Danutą Rinn: Gdzir ci mężczyźni?Prawdziwi tacy,Orły, sokoły, herosi..Gdzie ci mężczyźni na miare czasów?!Gdzie te chłopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 04.09.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Asieńko, a po co Ci z BMWiu za 10 tys. zł mają się wysilać? Wystarczy ich "super wóz" kilka wizyt w solarium i po otwarciu drzwi w samochodzie "kobiety" same pchają sie do srodka. W skrócie prawo rynku: gdyby nie było popytu na takich "chłopców" nie byłoby ich na ulicy. Proste. Reasumując to wszystko wina kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 04.09.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Asieńko, a po co Ci z BMWiu za 10 tys. zł mają się wysilać? Wystarczy ich "super wóz" kilka wizyt w solarium i po otwarciu drzwi w samochodzie "kobiety" same pchają sie do srodka. W skrócie prawo rynku: gdyby nie było popytu na takich "chłopców" nie byłoby ich na ulicy. Proste. Reasumując to wszystko wina kobiet Że to niby my chcemy zeby faceci nie byli facetami?! O jakich "kobietach" tu mówimy? Te wszystkie barbie, które biegają za takimi osiłkam i to takie same "prawdziwe kobiety" jak z nich "prawdziwi mężczyźni"BRRRRRRRRR Pewnie wychodza z założenia, że na bezrybiu i rak ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Asiula dokladnie podpisuje sie 4 kopytami Asieńko, a po co Ci z BMWiu za 10 tys. zł mają się wysilać? Wystarczy ich "super wóz" kilka wizyt w solarium i po otwarciu drzwi w samochodzie "kobiety" same pchają sie do srodka. W skrócie prawo rynku: gdyby nie było popytu na takich "chłopców" nie byłoby ich na ulicy. Proste. Reasumując to wszystko wina kobiet NIE WYSTARCZY!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Asiula dokladnie podpisuje sie 4 kopytami Asieńko, a po co Ci z BMWiu za 10 tys. zł mają się wysilać? Wystarczy ich "super wóz" kilka wizyt w solarium i po otwarciu drzwi w samochodzie "kobiety" same pchają sie do srodka. W skrócie prawo rynku: gdyby nie było popytu na takich "chłopców" nie byłoby ich na ulicy. Proste. Reasumując to wszystko wina kobiet NIE WYSTARCZY!!!!!!! znaczy się co Beema ma być za 15 tys toż to kupa kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.09.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ci w tych BM-ach nie sa romantyczni Romantyzmu brak dzisiejszym chłopom, a z męskiej strony to co drugiemu brakuje jaj (mamałygi takie sie porodziły, mamusiki ich chronią nawet jak maja swoje lata, przyniosą papu, opiorą i pałczą że im źle - a prostej rzeczy gwoździa i mlotak w ręku trzymac nie umie) - takie jest moje zdanie sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.09.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Asiula dokladnie podpisuje sie 4 kopytami Asieńko, a po co Ci z BMWiu za 10 tys. zł mają się wysilać? Wystarczy ich "super wóz" kilka wizyt w solarium i po otwarciu drzwi w samochodzie "kobiety" same pchają sie do srodka. W skrócie prawo rynku: gdyby nie było popytu na takich "chłopców" nie byłoby ich na ulicy. Proste. Reasumując to wszystko wina kobiet NIE WYSTARCZY!!!!!!! znaczy się co Beema ma być za 15 tys toż to kupa kasy Jak taka kupie, to mi braknie na subłufer i bede musial dziurawic tlumik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Asiula dokladnie podpisuje sie 4 kopytami Asieńko, a po co Ci z BMWiu za 10 tys. zł mają się wysilać? Wystarczy ich "super wóz" kilka wizyt w solarium i po otwarciu drzwi w samochodzie "kobiety" same pchają sie do srodka. W skrócie prawo rynku: gdyby nie było popytu na takich "chłopców" nie byłoby ich na ulicy. Proste. Reasumując to wszystko wina kobiet NIE WYSTARCZY!!!!!!! znaczy się co Beema ma być za 15 tys toż to kupa kasy Jak taka kupie, to mi braknie na subłufer i bede musial dziurawic tlumik... na co ci tłumik ?? toż to te trupy palą tyle benzyny że i tak trzebą ją na pedały przerabiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 04.09.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Asiula dokladnie podpisuje sie 4 kopytami Asieńko, a po co Ci z BMWiu za 10 tys. zł mają się wysilać? Wystarczy ich "super wóz" kilka wizyt w solarium i po otwarciu drzwi w samochodzie "kobiety" same pchają sie do srodka. W skrócie prawo rynku: gdyby nie było popytu na takich "chłopców" nie byłoby ich na ulicy. Proste. Reasumując to wszystko wina kobiet NIE WYSTARCZY!!!!!!! znaczy się co Beema ma być za 15 tys toż to kupa kasy Zielonej chodzi pewnie jeszcze o to o czym zapomniałem: musi być keta na szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 04.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ci w tych BM-ach nie sa romantyczni Romantyzmu brak dzisiejszym chłopom, a z męskiej strony to co drugiemu brakuje jaj (mamałygi takie sie porodziły, mamusiki ich chronią nawet jak maja swoje lata, przyniosą papu, opiorą i pałczą że im źle - a prostej rzeczy gwoździa i mlotak w ręku trzymac nie umie) - takie jest moje zdanie sebo8877 A po co mają byc romantyczni jak polowa nastolatek da sie przeleciec tylko dlatego, że gosciu ma Beemkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 04.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Asiula dokladnie podpisuje sie 4 kopytami Asieńko, a po co Ci z BMWiu za 10 tys. zł mają się wysilać? Wystarczy ich "super wóz" kilka wizyt w solarium i po otwarciu drzwi w samochodzie "kobiety" same pchają sie do srodka. W skrócie prawo rynku: gdyby nie było popytu na takich "chłopców" nie byłoby ich na ulicy. Proste. Reasumując to wszystko wina kobiet NIE WYSTARCZY!!!!!!! znaczy się co Beema ma być za 15 tys toż to kupa kasy Jak taka kupie, to mi braknie na subłufer i bede musial dziurawic tlumik... na co ci tłumik ?? toż to te trupy palą tyle benzyny że i tak trzebą ją na pedały przerabiać ... Samochód - rzecz praktyczna i niezbedna ale nie może być przerostu formy nad trescią. Ale niektórzy panowie traktują fure jako przedłużenie własnego ego czy męskości. Cóz - ich problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 wydaje mi sie ze troche z tymi furami przesadzacie, jakos nie znam duzo osob co by albo szpanowaly fura albo leciały na furę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 04.09.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 wydaje mi sie ze troche z tymi furami przesadzacie, jakos nie znam duzo osob co by albo szpanowaly fura albo leciały na furę ... Ja niestety znam i takich co szpanuja i takie co lecą.... Ale ja z Poznania jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts