Pawson 04.09.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 wydaje mi sie ze troche z tymi furami przesadzacie, jakos nie znam duzo osob co by albo szpanowaly fura albo leciały na furę ... Ja niestety znam i takich co szpanuja i takie co lecą.... Ale ja z Poznania jestem a ładne te co lecą bo mogę niezrobić kuchni a akurat kupić BMW za 10 i tyle paliwa zeby do poznania dojechac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jezu chryste Rafał my mówimy o ludziach noramlnego wieku średniego czy o siksach co mają lat 16-17??Te co mają lat dwadzieścia kilka na furę już nie lecą - przynajmniej w tych okolicach w których ja mieszkałem.Fury jakoś nie miałem - znaczy się miałem - zeilonego malucha A.D. 1977 (mój rocznik) a żonę mam jestem szczęśliwy - i FURY do tego mi nie trzebabyło ! sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 04.09.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jezu chryste Rafał my mówimy o ludziach noramlnego wieku średniego czy o siksach co mają lat 16-17?? Te co mają lat dwadzieścia kilka na furę już nie lecą - przynajmniej w tych okolicach w których ja mieszkałem. Fury jakoś nie miałem - znaczy się miałem - zeilonego malucha A.D. 1977 (mój rocznik) a żonę mam jestem szczęśliwy - i FURY do tego mi nie trzebabyło ! sebo8877 Ty zawsze taki powazny jesteś ? A wracając do tematu wpadnj kiedyś do Gliwic, posiedzimy godzinke na Rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 04.09.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 wydaje mi sie ze troche z tymi furami przesadzacie, jakos nie znam duzo osob co by albo szpanowaly fura albo leciały na furę ... Ja niestety znam i takich co szpanuja i takie co lecą.... Ale ja z Poznania jestem a ładne te co lecą bo mogę niezrobić kuchni a akurat kupić BMW za 10 i tyle paliwa zeby do poznania dojechac ... Obawiam się, że musiałbys wziąść kredyt zamiast na budowę - na taka panne. A czy warto? Wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 04.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 A co do wieku faktycznie lataja takie panienki 16-18, puściutkie i głupiutkie, że nawet młodość tego nie tłumaczy. Ale cóż i niektóre moje rówieśniczki - czyli ok 30 mają takie podjeście. Czasem głupota z wiekiem mija czasem nie. A i "macho" w bmw wcale tacy młodzi nie są. Ba znam nawet osiłków po 40 tce, którzy furą dodają sobie aniumuszu ale to chyba u facetów po 40 tce normalne zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 wydaje mi sie ze troche z tymi furami przesadzacie, jakos nie znam duzo osob co by albo szpanowaly fura albo leciały na furę ... Ja niestety znam i takich co szpanuja i takie co lecą.... Ale ja z Poznania jestem a ładne te co lecą bo mogę niezrobić kuchni a akurat kupić BMW za 10 i tyle paliwa zeby do poznania dojechac ... Obawiam się, że musiałbys wziąść kredyt zamiast na budowę - na taka panne. A czy warto? Wątpię ...w sumie racja .. to nie jade i robie kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 tak tak... nie wsiadam do samochodu ponizej 300 tys nie daje sie zapraszac na kolacje ktorych rachunek nie przekroczy 1000 zł na łebka itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 tak tak... nie wsiadam do samochodu ponizej 300 tys dobrze że masz metro w wwie co sporo kosztuje bo autobusy to sie chyba nie wszystkie łapią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 tak tak... nie wsiadam do samochodu ponizej 300 tys dobrze że masz metro w wwie co sporo kosztuje bo autobusy to sie chyba nie wszystkie łapią ... dlatego tez ostatnio poruszam sie metrem wagonik jakies 2 mln zlotych kosztuje wiesz jak lechce to moja proznosc i snobizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 tak tak... nie wsiadam do samochodu ponizej 300 tys dobrze że masz metro w wwie co sporo kosztuje bo autobusy to sie chyba nie wszystkie łapią ... dlatego tez ostatnio poruszam sie metrem wagonik jakies 2 mln zlotych kosztuje wiesz jak lechce to moja proznosc i snobizm? kurcze pewnie juz zadna babka na forum ze mna nie pogada ale sie przyznam za moje mitsubishi z 88 r gosc mi chce zaplacic 1.000 zł a ja sie ostro targuje na 1.500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.09.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a mnie ten model bierze no prawie 300.000 .. naped na 4 kola i skorzane siedzenia no i radio. http://www.deere.com/en_US/ProductCatalog/FR/media/images/series/tractor-7030-action-424614_series.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a mnie ten model bierze no prawie 300.000 .. naped na 4 kola i skorzane siedzenia no i radio. http://www.deere.com/en_US/ProductCatalog/FR/media/images/series/tractor-7030-action-424614_series.jpg a ta wajha z boku do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a mnie ten model bierze no prawie 300.000 .. naped na 4 kola i skorzane siedzenia no i radio. http://www.deere.com/en_US/ProductCatalog/FR/media/images/series/tractor-7030-action-424614_series.jpg Cud-miód malina A ile ma siedzeń i czy się rozkładają ? No i co on w ogóle umi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.09.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a ta wajha z boku do czego? no chyba ze do wieszania torebki zwroc uwage na profesjonalne duzo-formatowe lusterko do makijazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no ba od razu zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.09.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Cud-miód malina A ile ma siedzeń i czy się rozkładają ? No i co on w ogóle umi ? no masz. pewnie ze sie rozkladaja dyler mowi ze on wszystko umi jak kolo gospodyn wiejskich. Z przodu ma taki fajny kuferek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Oho, dziewczynom podobają się nasze zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Cud-miód malina A ile ma siedzeń i czy się rozkładają ? No i co on w ogóle umi ? no masz. pewnie ze sie rozkladaja dyler mowi ze on wszystko umi jak kolo gospodyn wiejskich. Z przodu ma taki fajny kuferek To ja go biere w ciemno Jak nim zajadę na moją wieś to się dzieciaki w płotach poduszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.09.2006 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Cud-miód malina A ile ma siedzeń i czy się rozkładają ? No i co on w ogóle umi ? no masz. pewnie ze sie rozkladaja dyler mowi ze on wszystko umi jak kolo gospodyn wiejskich. Z przodu ma taki fajny kuferek To ja go biere w ciemno Jak nim zajadę na moją wieś to się dzieciaki w płotach poduszą A dasz nim pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Cud-miód malina A ile ma siedzeń i czy się rozkładają ? No i co on w ogóle umi ? no masz. pewnie ze sie rozkladaja dyler mowi ze on wszystko umi jak kolo gospodyn wiejskich. Z przodu ma taki fajny kuferek To ja go biere w ciemno Jak nim zajadę na moją wieś to się dzieciaki w płotach poduszą A dasz nim pojeździć No masz Pewnie Na siedzeniu pasażera :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts