Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was kręci w mężczyznach???

andre59

Recommended Posts

Zainspirował mnie bliźniaczy wątek Żaby_Gonii.

Kobietki kochane, napiszcie co tak naprawdę Was kręci w facetach?

Jaki jest ten wymarzony, wyśniony man?

tak naprawdę to kasa i bicepsy

Lidzia czy Ty aby w Biedronce nie robisz ze tak cenisz te bicepsy :lol: ???

nie kiciu

bicepsy nie do dźwigania

jejku... przecież bicepsy są do napadania !!

:o

chyba do podziwiania

ale może faktycznie lepiej, zebyś o tym nie wiedizał :wink:

• Odpowiedzi 443
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mój punkt widzenia:

1. "coś" w oczach - jakiś błysk, porozumienie, kawałek kosmosu (znacie to uczucie, kiedy patrzy się komus w oczy i ma sie wrażenie, że świat zaczyna się kręcić, że wszystko odpływa i zostaje tylko głębia spojrzenia - to są ułamki sekund, ale dla tych chwil można wiele zrobić....ale ok, rozmarzyłam się :oops: :D )

2. Umiejętność sprawienia, żeby kobieta czuła się najpiękniejsza, najmądrzejsza, najseksowniejsza....i ogólnie cała naj :D

3. Umysł (nienawidzę ludzi głupich i prostackich; żeby była jasność - nie ma to żadnego zwiazku z wykształceniem, pochodzeniem itp.)

4. Siła (psychicza i fizyczna)

5. Poczucie humoru

6. Choć fragmentaryczna umiejętność rozumienia psychiki kobiet :wink:

Kiedyś kręcił mnie uśmiech, blask w oku i dłonie...Nie powiem reszta tez się liczyła...

Dzisiaj i to całkiem poważnie mówiąc, liczy się to, że umie słuchać, ma poczucie humoru, nie jest humorzasty, drobiazgowy i marudny...

Bardzo mi się tez podobają dłonie, nie powiem, takie w których potrafi znaleźć się odkurzacz szmatka do kurzu, albo herbatka dla mnie jak jestem chora...Nie musi umieć pogadać na każdy temat, ale bardzo mile widziane jest jeśli na przykład kocha dzieci i umie się z nimi bawić, nie jest beksa lala, ale umie współczuć i potrafi pocieszać... Krócej mówiąc jest ciepły, cierpliwy, tolerancyjny i tez skromny...

Kiedyś kręcił mnie uśmiech, blask w oku i dłonie...Nie powiem reszta tez się liczyła...

Dzisiaj i to całkiem poważnie mówiąc, liczy się to, że umie słuchać, ma poczucie humoru, nie jest humorzasty, drobiazgowy i marudny...

Bardzo mi się tez podobają dłonie, nie powiem, takie w których potrafi znaleźć się odkurzacz szmatka do kurzu, albo herbatka dla mnie jak jestem chora...Nie musi umieć pogadać na każdy temat, ale bardzo mile widziane jest jeśli na przykład kocha dzieci i umie się z nimi bawić, nie jest beksa lala, ale umie współczuć i potrafi pocieszać... Krócej mówiąc jest ciepły, cierpliwy, tolerancyjny i tez skromny...

S U P E R :wink:

Paulka bardzo pięknie a po 10, 15 latach znajomości co .....ma kręcić??? :wink: (B. jestem ciekaw odpowiedzi) może powie coś ta

zła baba o kocim spojrzeniu :p 8) :lol:

Ja po 10 latach znajomości...odpuściłam tylko punkt 1 (no niestety, po jakims czasie przestaje działać :-?) . Reszta się zgadza i dlatego mój mąż jest moim mężem :)

Dla par ze stażem dodałabym jeszcze odpowiedzialność i świadomość, że można na "onego" liczyć w każdej sytuacji.

8)

ta zła baba to pewnie ja :lol:

małżeństwo nie jest usłane różami. Każde z nas ma swoje wady, humory, ale też każde z nas, jak drugie będzie w potrzebie stanie za nim murem.

Ja jestem ogień, mąż jest woda.

I nie chce mi się wierzyć, że sa tacy co przez całe małżeństwo noszą sie na rekach 8)

ta zła baba to pewnie ja :lol:

małżeństwo nie jest usłane różami. Każde z nas ma swoje wady, humory, ale też każde z nas, jak drugie będzie w potrzebie stanie za nim murem.

Ja jestem ogień, mąż jest woda.

I nie chce mi się wierzyć, że sa tacy co przez całe małżeństwo noszą sie na rekach 8)

no uderz w stół ...i trzeba troche poczekać ale...noŻyce Majeczka sie znalazła wszystkjo co piszesz to prawda zgodnie z twoim przydomkiem... :lol: 8) :p , no to na mnie czas, bo dzieciaki czekają , żonka jeszcze nie raczej odwrotnie dzisiaj :wink: do jutra

Zeljka super to ujęłaś :p

Mój punkt widzenia:

1. "coś" w oczach - jakiś błysk, porozumienie, kawałek kosmosu (znacie to uczucie, kiedy patrzy się komus w oczy i ma sie wrażenie, że świat zaczyna się kręcić, że wszystko odpływa i zostaje tylko głębia spojrzenia - to są ułamki sekund, ale dla tych chwil można wiele zrobić....ale ok, rozmarzyłam się :oops: :D )

2. Umiejętność sprawienia, żeby kobieta czuła się najpiękniejsza, najmądrzejsza, najseksowniejsza....i ogólnie cała naj :D

3. Umysł (nienawidzę ludzi głupich i prostackich; żeby była jasność - nie ma to żadnego zwiazku z wykształceniem, pochodzeniem itp.)

4. Siła (psychicza i fizyczna)

5. Poczucie humoru

6. Choć fragmentaryczna umiejętność rozumienia psychiki kobiet :wink:

Amen.

Dorzuciłabym jeszcze : ładne ręce, miłe usposobienie, kultura osobista i zadbany wygląd(niekoniecznie markowe ciuchy mam na myśli).

Natomiast nie znoszę chamstwa,zarozumialstwa i zawiści(też się zdarza, chociaż wydaje mi się,że częściej u kobiet):evil: