Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was kręci w mężczyznach???

andre59

Recommended Posts

• Odpowiedzi 443
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tam lubię jak mężczyźni cały swój wolny czas spędzają z kolegami w piwiarni lub na rybach.

Pociągają mnie porozrzucane po domu,śmierdzące skarpety i obsikana deska.

Czułość największą wzbudza we mnie ta bezradność w kuchni,nieumiejętność posługiwania się szmatą czy innym mopem.

Wspaniała jest ta udawana niechęć do wszelkich prac domowych,robienia zakupów,zajmowania się dziećmi.

Cenię mężczyzn za to,że tak długo przesiadują w pracy,wracają często późną nocą.

A już zupełnie ich podziwiam za heroizm jaki okazują gdy muszą po pracy pędzić na bankiety,służbowe przyjęcia i rauty,co ich bardzo wykańcza.

W której to kobiecie nie wzbudzi instynktu opiekuńczego mdlejący mąż,który właśnie ma 36,9 stopnia lub zaciął się w palec przy smarowaniu chleba?

A mnie najbardziej kręcą dojrzali mężczyźni.

To spokojne, głębokie spojrzenie, czułe dłonie, mądrość i poczucie, że jestem dla niego kimś wyjątkowym.

A w sypialni niech będzie zwierzakiem.... :oops:

to ja, to ja, to ja :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:

i zapomniałaś dodać, uczucie stabilizacji

No dooobra przyznam sie , tylko sie nie smiejcie :oops:

Zawsze podobaly mi sie owlosione meskie torsy (tak ładnie owłaosione nie za mocno ale tez nie gladziutkie klatki) :oops:

a juz wogole cos takiego co ja i pare babeczek w moim otoczeniu okreslamy nazwa "łączki" - taki pasek wlosow biegnacy od pępka w dół podbrzusza.... :oops: :wink: (taki mały...fetysz :wink: )

Zawsze podobaly mi sie owlosione meskie torsy (tak ładnie owłaosione nie za mocno ale tez nie gladziutkie klatki) :oops:

a juz wogole cos takiego co ja i pare babeczek w moim otoczeniu okreslamy nazwa "łączki" - taki pasek wlosow biegnacy od pępka w dół podbrzusza.... :oops: :wink: (taki mały...fetysz :wink: )

Oj Zielonooka - chyba nie całkiem bym Ci przypasował. Łączkę wprawdzie mam, ale klatę niestety raczej łysą. Ale może przekonają Cię nogi jak u sarenki (tzn. włochate) 8) :oops: 8) :oops:

Swoją drogą to kobitki fajnie sobie gadają ze sobą 8)

jeszcze mi sie 1 moj fetysz przypomnial!

GŁOS

meski cieply seksowny mrrrr :roll: :roll: :roll:

(ps . w wieku lat chyba 16-17 smiertelnie zakochalam sie w pewnym dj radiowym - nagrywalam jego audycje pare razy gadalismy poza antena telefonicznie co mnie doprowadzalo do mini zawałó - itd. potem okazalo sie ze squbany ma jakies 30 pare lat zone i chyba dzieci :( :lol: i wielkie uczucie mi przeszlo, ale głos miał... cudowny nawet teraz jestem w stanie go sobie przypomniec)

Moj kolega lubi jak Jego zonka ma nogi nieogolone :-? :o

I Ona nie goli , znaczy liczy sie z tym co On lubi 8)

Fajnie sobie gadacie Zielonooka z kolezankami :D

ale głos miał... cudowny

Moze to Pan Piotr Kaczkowski byl?

:p :p :p

Tyle , ze wiek sie nie zgadza 8)

jeszcze mi sie 1 moj fetysz przypomnial!

GŁOS

meski cieply seksowny mrrrr :roll: :roll: :roll:

Oj tak...tak...tak....

Ja lubię taki niski i "leniwy" głos (tak, jakby facet własnie się obudził i przeciągał się mówiąc do mnie).

Ok.

Idę do łóżka :oops: :oops: :lol: :D

rrmi i inz. Mamoń - kobiety jak się spotkają, a jeszcze wypiją po lampce wina... są okropne! Tematy które poruszają są tak intymne, że przeciętny mężczyzna dostałby wypieków :wink:

No dobra to opowiem o ostatnim 3cim fetyszu :oops:

pewien zapach - wiaze sie z nim mala historyjka , mianowicie ktoregos wieczoru na ul Swietokrzyskiej w warszawie zegnalam sie z kolezanka ,

cmoknelysmy sie jak to baby i kazda odwrocila sie w swoja strone, z tym ze ja w tym momencie wpadlam calym impetem w jakiegos bogu ducha winnego faceta ktory znalazl sie w tym momencie dokladnie za mna

Wyrznelam go dosc mocno nosem jakos tak w okolice torsu , facet mnie podtrzymal zebym sila odrzutu nie usiadla na chodniku ustawil do pionu ominal i pobiegł dalej

A ja...stalam na srodku ulicy z glupim wyrazem twarzy... dlatego ze ten mezczyzna tak nieziemsko i cudownie pachniał :o jakimis meskimi perfumami

Najsmieszniejsze jest to ze wszystko trwalo moze 2 sekundy i nawet nie widzialam jego twarzy - nie wiem czy byl stary mlody, byl blondynem czy lysy, pamietam tylko ten zapach...

Potem przez 2 tygodnie latalam do sephory i po kolei obwachiwalam meskie pachnidla az znalazłam 8) :D :D :D

Allure Men Chanel

I koniec przepadlo - facet o ktorym nic nie wiem i w zyciu nie spotkam zostawil niezatarte pietno na mojej psychice :lol: - ten zapach doprowadza mnie do wariacji - absolutnie wymiekam :wink: :D

(ps. kazdy moj mezczyzna kupował te perfumy - kazdy pachnial przepieknie itd. .... ale , to troche dziwne :-? , zaden z nich nie tak nieziemsko jak tamten z ulicy :oops: :wink: )