Monika B 05.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 bardzo mile widziane jest jeśli na przykład kocha dzieci i umie się z nimi bawić, ... Ja wymiekam i rozczulam się nad najgorszym sku... jak zobacze go z dzieciakami. Wybaczam nawet szefowi No i dłonie - najseksowniejsza częć ciała... prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 05.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Hmmm... a moze cos o zewnetrznych cechach? Zelijka juz powiedziala o dłoniach Tez zwracam na to uwage Kreci mnie tez zapach dobrej jakosci perfum na meskiej skorze (ale na pkcie zapachow mam ogolnie fioła:)) No dooobra przyznam sie do czegos...aaalbo nie... Dawaj, Kobieto!!! Przyznawaj się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Ja tam lubię jak mężczyźni cały swój wolny czas spędzają z kolegami w piwiarni lub na rybach.Pociągają mnie porozrzucane po domu,śmierdzące skarpety i obsikana deska.Czułość największą wzbudza we mnie ta bezradność w kuchni,nieumiejętność posługiwania się szmatą czy innym mopem.Wspaniała jest ta udawana niechęć do wszelkich prac domowych,robienia zakupów,zajmowania się dziećmi.Cenię mężczyzn za to,że tak długo przesiadują w pracy,wracają często późną nocą.A już zupełnie ich podziwiam za heroizm jaki okazują gdy muszą po pracy pędzić na bankiety,służbowe przyjęcia i rauty,co ich bardzo wykańcza.W której to kobiecie nie wzbudzi instynktu opiekuńczego mdlejący mąż,który właśnie ma 36,9 stopnia lub zaciął się w palec przy smarowaniu chleba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 A mnie najbardziej kręcą dojrzali mężczyźni. To spokojne, głębokie spojrzenie, czułe dłonie, mądrość i poczucie, że jestem dla niego kimś wyjątkowym. A w sypialni niech będzie zwierzakiem.... O kurde kurde - dłonie widzę robią furorę Muszę zadbać o swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 A mnie najbardziej kręcą dojrzali mężczyźni. To spokojne, głębokie spojrzenie, czułe dłonie, mądrość i poczucie, że jestem dla niego kimś wyjątkowym. A w sypialni niech będzie zwierzakiem.... to ja, to ja, to ja i zapomniałaś dodać, uczucie stabilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No dooobra przyznam sie , tylko sie nie smiejcie Zawsze podobaly mi sie owlosione meskie torsy (tak ładnie owłaosione nie za mocno ale tez nie gladziutkie klatki) a juz wogole cos takiego co ja i pare babeczek w moim otoczeniu okreslamy nazwa "łączki" - taki pasek wlosow biegnacy od pępka w dół podbrzusza.... (taki mały...fetysz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No dooobra przyznam sie , tylko sie nie smiejcie Zawsze podobaly mi sie owlosione meskie torsy (tak ładnie owłaosione nie za mocno ale tez nie gladziutkie klatki) a juz wogole cos takiego co ja i pare babeczek w moim otoczeniu okreslamy nazwa "łączki" - taki pasek wlosow biegnacy od pępka w dół podbrzusza.... (taki mały...fetysz ) Oj Zielonooka - chyba nie całkiem bym Ci przypasował. Łączkę wprawdzie mam, ale klatę niestety raczej łysą. Ale może przekonają Cię nogi jak u sarenki (tzn. włochate) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No dooobra przyznam sie , tylko sie nie smiejcie Zawsze podobaly mi sie owlosione meskie torsy (tak ładnie owłaosione nie za mocno ale tez nie gladziutkie klatki) a juz wogole cos takiego co ja i pare babeczek w moim otoczeniu okreslamy nazwa "łączki" - taki pasek wlosow biegnacy od pępka w dół podbrzusza.... (taki mały...fetysz ) Swoją drogą to kobitki fajnie sobie gadają ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 a juz wogole cos takiego co ja i pare babeczek w moim otoczeniu okreslamy nazwa "łączki" - taki pasek wlosow biegnacy od pępka w dół podbrzusza.... Ja to nazywam Ścieżka do Raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 a juz wogole cos takiego co ja i pare babeczek w moim otoczeniu okreslamy nazwa "łączki" - taki pasek wlosow biegnacy od pępka w dół podbrzusza.... Ja to nazywam Ścieżka do Raju a jak nazywa to twoja żona P? [sorki ale ze smiechu nie radze sobei z wyslaniem postow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 nogi tez lubie takie osierscione *** pattaya - nazwa fajna , zapamietam *** u facetow zeby jasnosc byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 nogi tez lubie takie osierscione *** pattaya - nazwa fajna , zapamietam *** u facetow zeby jasnosc byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 jeszcze mi sie 1 moj fetysz przypomnial! GŁOS meski cieply seksowny mrrrr (ps . w wieku lat chyba 16-17 smiertelnie zakochalam sie w pewnym dj radiowym - nagrywalam jego audycje pare razy gadalismy poza antena telefonicznie co mnie doprowadzalo do mini zawałó - itd. potem okazalo sie ze squbany ma jakies 30 pare lat zone i chyba dzieci i wielkie uczucie mi przeszlo, ale głos miał... cudowny nawet teraz jestem w stanie go sobie przypomniec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 a jak nazywa to twoja żona P? Wkłada w to jeszcze więcej uczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Moj kolega lubi jak Jego zonka ma nogi nieogolone I Ona nie goli , znaczy liczy sie z tym co On lubi Fajnie sobie gadacie Zielonooka z kolezankami ale głos miał... cudowny Moze to Pan Piotr Kaczkowski byl? Tyle , ze wiek sie nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 05.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 a jak nazywa to twoja żona P? Wkłada w to jeszcze więcej uczuć no tak to scieżka do TWOJEGO raju [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 no tak to scieżka do TWOJEGO raju Naszego. Dzielimy się swoimi radościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 05.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 jeszcze mi sie 1 moj fetysz przypomnial! GŁOS meski cieply seksowny mrrrr Oj tak...tak...tak.... Ja lubię taki niski i "leniwy" głos (tak, jakby facet własnie się obudził i przeciągał się mówiąc do mnie). Ok. Idę do łóżka rrmi i inz. Mamoń - kobiety jak się spotkają, a jeszcze wypiją po lampce wina... są okropne! Tematy które poruszają są tak intymne, że przeciętny mężczyzna dostałby wypieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No dobra to opowiem o ostatnim 3cim fetyszu pewien zapach - wiaze sie z nim mala historyjka , mianowicie ktoregos wieczoru na ul Swietokrzyskiej w warszawie zegnalam sie z kolezanka , cmoknelysmy sie jak to baby i kazda odwrocila sie w swoja strone, z tym ze ja w tym momencie wpadlam calym impetem w jakiegos bogu ducha winnego faceta ktory znalazl sie w tym momencie dokladnie za mna Wyrznelam go dosc mocno nosem jakos tak w okolice torsu , facet mnie podtrzymal zebym sila odrzutu nie usiadla na chodniku ustawil do pionu ominal i pobiegł dalej A ja...stalam na srodku ulicy z glupim wyrazem twarzy... dlatego ze ten mezczyzna tak nieziemsko i cudownie pachniał jakimis meskimi perfumami Najsmieszniejsze jest to ze wszystko trwalo moze 2 sekundy i nawet nie widzialam jego twarzy - nie wiem czy byl stary mlody, byl blondynem czy lysy, pamietam tylko ten zapach... Potem przez 2 tygodnie latalam do sephory i po kolei obwachiwalam meskie pachnidla az znalazłam Allure Men Chanel I koniec przepadlo - facet o ktorym nic nie wiem i w zyciu nie spotkam zostawil niezatarte pietno na mojej psychice - ten zapach doprowadza mnie do wariacji - absolutnie wymiekam (ps. kazdy moj mezczyzna kupował te perfumy - kazdy pachnial przepieknie itd. .... ale , to troche dziwne , zaden z nich nie tak nieziemsko jak tamten z ulicy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Po zapachu można poznać klasę faceta.Jak beknie to od razu czuć czy uwalił się wódą,browarem czy szlachetnym burgundem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts