Nina Mirgos 07.04.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Bardzo porządane jest aby Mężczyzna: 1. był romantyczny czasami..., a nie tylko te przyziemne codzienne realne problemy: dom, gary, pranie, sprzątanie... po kokardkę mam tego i na pysk padam... 2. umiał zaskakiwać, robił małe (i duże) niespodzianki... przewidywalny facet z czasem staje się potwornie nudny... 3. dawał kwiaty... nawet bez okazji... co z tego, żę ja mówię, że nie lubię dostawać kwiatów... pokażcie mi taką kobietę, która nie lubi... Dla kokieterii mówię!!! 4. był ogolony... uwielbiam gładkie powierzchnie... 5. dbał o to jak wygląda... skoro już ma żonę to nie znaczy, że może przestać zwracać uwagę na to czy: ma wypastowane buty, wyprasowane spodnie lub inny kaftan, w którym chodzi obecnie, nie ma przypadkiem rozdartego wyżej wymienionego kaftana i czy guziki rzeczony kaftan posiada w komplecie... - Żona też kobieta i nie przestaje poprzez małżeństwo być zupełnie aseksualna... 6. ładnie pachniał... i tak dalej...i tym podobne...i generalnie nie popadał w rutynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.04.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ty szczesciaro!!! Powiesz lepiej co ty robisz, ze on taki jest? Nic Taki już był, a ostatnio ma nową zaletę, ma świetny gust w doborze kolorów w domu i dodatków, nawet lepszy ode mnie Ale ma też swoje wady, tylko takie malutkie Nawet nie wiem czy można powiedzieć, że to zasługa wychowania, bo jego rodzina całkiem inaczej zyje i do wystroju domu nie przykłada żadnej wagi (nie wspominając o czystosci), chyba poprostu taki jest I JEST TYLKO MÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 07.04.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 I JEST TYLKO MÓJ do czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 07.04.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 dlaczego faceci są tacy zaje... fajni:> >>>>> > >>> 1. Ich tyłek nigdy nie jest czynnikiem decydującym podczas rozmowy o>>>>>>> > >> pracę.>>>>>>>> > >>> 2. Ich orgazmy są zawsze prawdziwe. Zawsze!>>>>> > >>> 3. Ich nazwisko zostaje.>>>>> > >>> 4. Garaż jest ich cały.>>>>> > >>> 5. Ich plany weselne troszczą się same o siebie.>>>>> > >>> 6. Nigdy nie mają ochoty odwieźć przyjaciela od bzykanka.>>>>> > >>> 7. Mechanicy samochodowi zawsze mówią im prawdę.>>>>> > >>> 8. Gucio ich obchodzi, że ktoś zauważa ich nową fryzurę.>>>>> > >>> 9. Gorący wosk nigdy nie wchodzi we włosy łonowe.>>>>> > >>> 10. Ta sama robota. większa płaca.>>>>> > >>> 11. Zmarszczki dodają charakteru.>>>>> > >>> 12. Nie muszą opuszczać pokoju aby poprawić sobie krocze.>>>>> > >>> 13. Suknia ślubna 2000 PLN; Wynajem smokingu 100 PLN.>>>>> > >>> 14. Ludzie nigdy nie gapią się na ich klatkę piersiową podczas rozmowy.>>>>> > >>> 15. Nowe buty nie tną, nie robią pęcherzy, nie deformują stóp.>>>>> > >>> 16. Jeden nastrój, zawsze!>>>>> > >>> 17. Rozmowy telefoniczne w 30 sekund.>>>>> > >>> 18. Pięciodniowe wakacje wymagają tylko jednej walizki.>>>>> > >>> 19. Sami otwierają słoiki.>>>>> > >>> 20. Dostają fory za każdy przejaw troskliwości.>>>>> > >>> 21. Bielizna kosztuje 5 PLN za trójpak.>>>>> > >>> 22. Jeśli mają 34 lata i są samotni, nikt tego nie zauważa.>>>>> > >>> 23. Mogą po cichu doznawać przyjemności z jazdy siedząc na miejscu>>>>>>> > >> pasażera.>>>>>>>> > >>> 24. Trzy pary butów w zupełności wystarczą.>>>>> > >>> 25. Mogą w ciszy oglądać piłkę nożną ze znajomymi przez wiele godzin ani>>>>> > >>> przez chwilę nie myśląc "Musi być na mnie zła.">>>>> > >>> 26. Nie używają podpasek.>>>>> > >>> 27. Jeśli inny facet przyjdzie na przyjęcie w takim samym ubraniu, mogą>>>>> > >>> zostać>>>>> > >>> najlepszymi przyjaciółmi na wiele lat.>>>>> > >>> 28. Nie muszą znać nazw więcej niż pięciu kolorów.>>>>> > >>> 29. Nie muszą się zastanawiać, w którą stronę kręcić nakrętką czy też>>>>>>> > >> śrubą.>>>>>>>> > >>> 30. Posiadają dar niezauważania zagnieceń na ubraniach.>>>>> > >>> 31. Ta sama fryzura potrafi przetrwać latami, a nawet dekadami.>>>>> > >>> 32. Ich brzuch zazwyczaj ukrywa duże biodra.>>>>> > >>> 33. Jeden portfel, jedna para butów, jeden kolor przez wszystkie pory>>>>>>> > >> roku.>>>>>>>> > >>> 34. Manicure robią przy pomocy scyzoryka.>>>>> > >>> 35. Zakupy Świąteczne dla 25 członków rodziny robią 24 Grudnia, w kilka>>>>> > >>> minut.>>>>> > >>> 36. Cały Świat jest dla facetów ubikacją.>>>>> > >>>>>>>> > >>> *****************>>>>> > >>>>>>>> > >>> Dziesięć rzeczy, które mężczyźni na pewno wiedzą na temat kobiet:>>>>> > >>> 1.>>>>> > >>> 2.>>>>> > >>> 3.>>>>> > >>> 4.>>>>> > >>> 5.>>>>> > >>> 6.>>>>> > >>> 7.>>>>> > >>> 8.>>>>> > >>> 9.>>>>> > >>> 10. Mają piersi.>>>>> > >>>>>>>> > >>>>>>>> > >>> pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 I JEST TYLKO MÓJ do czasu.... to nie ładnie koniku morski....Nie rób drugiemu...( raczej pisz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 07.04.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Przekornie to napisalem, fakt ale juz taki wredny charakter m,am ze nigdy nie dam sobie reki obciac za druga osobe reczyc moge tylko za siebie A niestey z racji zawodu bardzo czesto spotykam sie z takimi "idealnymi" malezenstwami do czasu az np. zona w szoku znajduje na kompie "idealnego " meza korespondencje z roznymi paniami fotki i takie tam.... (dobrze jak tylko korespondencje) jezzzu ile ja juz tego widzialem i wysluchalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.04.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 To masz ciekawą prace, coś dla Selimma (fotki oczywiscie....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.04.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 I JEST TYLKO MÓJ do czasu.... chciało by się.... Łapki precz od mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 07.04.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Jestem facetem i to hetero w 100% nie nastaje na twojego... powiem szczerze i tez troche zlosliwie zawsze fascynowalo mnie jak czesto zwlaszcza pamie mowia w odniesieniu do mezczyzny bardzo naciskajac na slowo : "MÓJ" i w stylu "nie oddam swojego " "lapy precz" tak jakby ten facet nieszczesny byl własnoscia kolejnym przedmiotem w domu, nalezacym bezwzglednie do kobiety.... ok ale to nie ten watek milej zabawy- ciekawie sie to czyta, naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 07.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 podziwiam jak ktos (czytaj : facet) wchodzi do kuchni i bez przepisu bez czytania improwizuje z tego co jest Aaaa to nie chwaląc się ja tak mam. No ale gotowanie to jedno z wielu moich hobby (bardzo żałuję, że nie zawodowo, bo wtedy dopiero bym się spełnił). Książek kucharskich na półkach od groma a i tak zawsze improwizuję na podstawie tego co przeczytałem. No ale schabowy z ziemniakami to jemy wyłącznie u kogoś w gościnie. Sam bym tego raczej nie popełnił, nie te upodobania kulinarne pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 OOO to mnie wrecz fascynuje sama nie jestem jakas ostatnia noga w kuchni ale brak kompletny kreatywnosci w tym temacie (moze to kwestia doswiadczenia bo w sumie od niedawna probuje cos tam upichcic) To niesmaowite jak facet probuje i lekka reka dosypuje tego czy tamtego bez przejmowania sie o proporcje (ktore ja skrupulatnie odmierzam łyzeczka ) czy dodaania czegos co zupelnie nie przyszlo by mi do glowy (np. paru sliwek do bigosu ) a efekt : powalajacy no i oczywiscie to ideal , ale musze przyznac lekko opdrzuca mnie od Pana ktory nawet wody na herbate nie umie, a jajecznica to wrecz gora nie do zdobycia , znalam kiedys takiego ktory dzwonil i pytal jak sie gotuje makaron bo mama wyjechala do sanatorium i nie zaprosila tym razem na obiad... no sorry facet nie musi byc mistrzem gotowania , nie musi nawet tego lubic (trudno) ale nie moze zachowywac sie jak ostatnia sierota w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.04.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ty szczesciaro!!! Powiesz lepiej co ty robisz, ze on taki jest? Nic Taki już był, a ostatnio ma nową zaletę, ma świetny gust w doborze kolorów w domu i dodatków, nawet lepszy ode mnie Ale ma też swoje wady, tylko takie malutkie Nawet nie wiem czy można powiedzieć, że to zasługa wychowania, bo jego rodzina całkiem inaczej zyje i do wystroju domu nie przykłada żadnej wagi (nie wspominając o czystosci), chyba poprostu taki jest I JEST TYLKO MÓJ To napisz może jakie ma wady, nie każ nam wierzyć, że jest chodzacym ideałem, bo tu 50 % pań płacze pewnie nad swoim smutnym losem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.04.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Jestem facetem i to hetero w 100% nie nastaje na twojego... powiem szczerze i tez troche zlosliwie zawsze fascynowalo mnie jak czesto zwlaszcza pamie mowia w odniesieniu do mezczyzny bardzo naciskajac na slowo : "MÓJ" i w stylu "nie oddam swojego " "lapy precz" tak jakby ten facet nieszczesny byl własnoscia kolejnym przedmiotem w domu, nalezacym bezwzglednie do kobiety.... ok ale to nie ten watek milej zabawy- ciekawie sie to czyta, naprawde tem mój to ma luz 6 miesięcy, więc te 2 nalezy bezwzględnie do mnie i mojej córci A to raczej faceci, sami lubią romansować i kobiety to tolerują, ale jak tylko żona to szału dostają - ja znam takie przypadki niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 07.04.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Nie wiedział jak się gotuje makaron? To przeciez takie proste - wsypujesz do zimnej wody i stawiasz na gazie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 07.04.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Nie wiedział jak się gotuje makaron? To przeciez takie proste - wsypujesz do zimnej wody i stawiasz na gazie ;-) Bleeee kleik Ci wyjdzie Wrzucasz oczywiście do wrzątku z łyżką oliwy...a solisz 3 minuty przed końcem Smacznego Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.04.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ooo, to solenie mnie zastanowiło ja sole na początku, bo potem juz o tym nie pamietałabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ooo, to solenie mnie zastanowiło ja sole na początku, bo potem juz o tym nie pamietałabym. ja identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 07.04.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Nie wiedział jak się gotuje makaron? To przeciez takie proste - wsypujesz do zimnej wody i stawiasz na gazie ;-) Bleeee kleik Ci wyjdzie Wrzucasz oczywiście do wrzątku z łyżką oliwy...a solisz 3 minuty przed końcem Sie nie znasz bo (czy inne albowiem): Po pierwsze primo - To się przecież nie da bo wypadało by się o te 3 min cofać w czasie ;-) Po drugie primo - Gotuje się dokładnie wg instrukcji na opakowaniu i tam nic nie ma o żadnej oliwie. Jak będę działał niezgodnie z instrukcją to utracę gwarancję producenta Ps. Nie musiałeś tak od razu prostować - może ktoś by to wziął na poważnie. Np. jeden mój znajomy, jeszcze w czasach studenckich, jak usłyszal że ściany sie białkuje to zakupił ... mleka (w końcu tam jest białko no nie ) i tym po ścianach. Bardzo go ździwiło że położona na tym farba odpadała płatami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 sole na poczatku o oliwie tez wiedzialam!!!(huraaa! ) - te 3 minuty przed koncem to wystarczy? musze sprobowac ale jak majka , znajac siebie bym zapomniala:D ps. bogus - i dokladnie tak mu powiedziałam!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.04.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 a mnie by fascynował mężczyzna, który oprócz tego wspaniałego gotowania, nie robił twórczego bałaganu w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts