Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was kręci w mężczyznach???

andre59

Recommended Posts

Bardzo porządane jest aby Mężczyzna:

1. był romantyczny czasami..., a nie tylko te przyziemne codzienne realne problemy: dom, gary, pranie, sprzątanie... po kokardkę mam tego i na pysk padam...

2. umiał zaskakiwać, robił małe (i duże) niespodzianki... przewidywalny facet z czasem staje się potwornie nudny...

3. dawał kwiaty... nawet bez okazji... co z tego, żę ja mówię, że nie lubię dostawać kwiatów... pokażcie mi taką kobietę, która nie lubi... Dla kokieterii mówię!!!

4. był ogolony... uwielbiam gładkie powierzchnie...

5. dbał o to jak wygląda... skoro już ma żonę to nie znaczy, że może przestać zwracać uwagę na to czy: ma wypastowane buty, wyprasowane spodnie lub inny kaftan, w którym chodzi obecnie, nie ma przypadkiem rozdartego wyżej wymienionego kaftana i czy guziki rzeczony kaftan posiada w komplecie... - Żona też kobieta i nie przestaje poprzez małżeństwo być zupełnie aseksualna...

6. ładnie pachniał...

i tak dalej...

i tym podobne...

i generalnie nie popadał w rutynę...

• Odpowiedzi 443
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ty szczesciaro!!! :wink:

Powiesz lepiej co ty robisz, ze on taki jest?

Nic :lol: :lol: Taki już był, a ostatnio ma nową zaletę, ma świetny gust w doborze kolorów w domu i dodatków, nawet lepszy ode mnie :-? :-? Ale ma też swoje wady, tylko takie malutkie :lol: Nawet nie wiem czy można powiedzieć, że to zasługa wychowania, bo jego rodzina całkiem inaczej zyje i do wystroju domu nie przykłada żadnej wagi (nie wspominając o czystosci), chyba poprostu taki jest I JEST TYLKO MÓJ :lol: :lol: :lol:

dlaczego faceci są tacy zaje... fajni:

>

>>>>> > >>> 1. Ich tyłek nigdy nie jest czynnikiem decydującym podczas rozmowy o

>>>

>>>> > >> pracę.

>>>

>>>>> > >>> 2. Ich orgazmy są zawsze prawdziwe. Zawsze!

>>>>> > >>> 3. Ich nazwisko zostaje.

>>>>> > >>> 4. Garaż jest ich cały.

>>>>> > >>> 5. Ich plany weselne troszczą się same o siebie.

>>>>> > >>> 6. Nigdy nie mają ochoty odwieźć przyjaciela od bzykanka.

>>>>> > >>> 7. Mechanicy samochodowi zawsze mówią im prawdę.

>>>>> > >>> 8. Gucio ich obchodzi, że ktoś zauważa ich nową fryzurę.

>>>>> > >>> 9. Gorący wosk nigdy nie wchodzi we włosy łonowe.

>>>>> > >>> 10. Ta sama robota. większa płaca.

>>>>> > >>> 11. Zmarszczki dodają charakteru.

>>>>> > >>> 12. Nie muszą opuszczać pokoju aby poprawić sobie krocze.

>>>>> > >>> 13. Suknia ślubna 2000 PLN; Wynajem smokingu 100 PLN.

>>>>> > >>> 14. Ludzie nigdy nie gapią się na ich klatkę piersiową podczas rozmowy.

>>>>> > >>> 15. Nowe buty nie tną, nie robią pęcherzy, nie deformują stóp.

>>>>> > >>> 16. Jeden nastrój, zawsze!

>>>>> > >>> 17. Rozmowy telefoniczne w 30 sekund.

>>>>> > >>> 18. Pięciodniowe wakacje wymagają tylko jednej walizki.

>>>>> > >>> 19. Sami otwierają słoiki.

>>>>> > >>> 20. Dostają fory za każdy przejaw troskliwości.

>>>>> > >>> 21. Bielizna kosztuje 5 PLN za trójpak.

>>>>> > >>> 22. Jeśli mają 34 lata i są samotni, nikt tego nie zauważa.

>>>>> > >>> 23. Mogą po cichu doznawać przyjemności z jazdy siedząc na miejscu

>>>

>>>> > >> pasażera.

>>>

>>>>> > >>> 24. Trzy pary butów w zupełności wystarczą.

>>>>> > >>> 25. Mogą w ciszy oglądać piłkę nożną ze znajomymi przez wiele godzin ani

>>>>> > >>> przez chwilę nie myśląc "Musi być na mnie zła."

>>>>> > >>> 26. Nie używają podpasek.

>>>>> > >>> 27. Jeśli inny facet przyjdzie na przyjęcie w takim samym ubraniu, mogą

>>>>> > >>> zostać

>>>>> > >>> najlepszymi przyjaciółmi na wiele lat.

>>>>> > >>> 28. Nie muszą znać nazw więcej niż pięciu kolorów.

>>>>> > >>> 29. Nie muszą się zastanawiać, w którą stronę kręcić nakrętką czy też

>>>

>>>> > >> śrubą.

>>>

>>>>> > >>> 30. Posiadają dar niezauważania zagnieceń na ubraniach.

>>>>> > >>> 31. Ta sama fryzura potrafi przetrwać latami, a nawet dekadami.

>>>>> > >>> 32. Ich brzuch zazwyczaj ukrywa duże biodra.

>>>>> > >>> 33. Jeden portfel, jedna para butów, jeden kolor przez wszystkie pory

>>>

>>>> > >> roku.

>>>

>>>>> > >>> 34. Manicure robią przy pomocy scyzoryka.

>>>>> > >>> 35. Zakupy Świąteczne dla 25 członków rodziny robią 24 Grudnia, w kilka

>>>>> > >>> minut.

>>>>> > >>> 36. Cały Świat jest dla facetów ubikacją.

>>>>> > >>>

>>>>> > >>> *****************

>>>>> > >>>

>>>>> > >>> Dziesięć rzeczy, które mężczyźni na pewno wiedzą na temat kobiet:

>>>>> > >>> 1.

>>>>> > >>> 2.

>>>>> > >>> 3.

>>>>> > >>> 4.

>>>>> > >>> 5.

>>>>> > >>> 6.

>>>>> > >>> 7.

>>>>> > >>> 8.

>>>>> > >>> 9.

>>>>> > >>> 10. Mają piersi.

>>>>> > >>>

>>>>> > >>>

>>>>> > >>> pozdrawiam...

Przekornie to napisalem, fakt :D

ale juz taki wredny charakter m,am ze nigdy nie dam sobie reki obciac za druga osobe

reczyc moge tylko za siebie

A niestey z racji zawodu bardzo czesto spotykam sie z takimi "idealnymi" malezenstwami do czasu az np. zona w szoku znajduje na kompie "idealnego " meza korespondencje z roznymi paniami fotki i takie tam.... (dobrze jak tylko korespondencje) :wink:

jezzzu ile ja juz tego widzialem i wysluchalem :lol:

Jestem facetem i to hetero w 100%

nie nastaje na twojego...

powiem szczerze i tez troche zlosliwie zawsze fascynowalo mnie jak czesto zwlaszcza pamie mowia w odniesieniu do mezczyzny bardzo naciskajac na slowo : "MÓJ"

i w stylu "nie oddam swojego " "lapy precz"

tak jakby ten facet nieszczesny byl własnoscia :lol: kolejnym przedmiotem w domu, nalezacym bezwzglednie do kobiety....

ok ale to nie ten watek :wink:

milej zabawy- ciekawie sie to czyta, naprawde

podziwiam jak ktos (czytaj : facet) wchodzi do kuchni i bez przepisu bez czytania improwizuje z tego co jest

Aaaa to nie chwaląc się ja tak mam. No ale gotowanie to jedno z wielu moich hobby (bardzo żałuję, że nie zawodowo, bo wtedy dopiero bym się spełnił). Książek kucharskich na półkach od groma a i tak zawsze improwizuję na podstawie tego co przeczytałem.

No ale schabowy z ziemniakami to jemy wyłącznie u kogoś w gościnie. Sam bym tego raczej nie popełnił, nie te upodobania kulinarne ;-)

pozdrawiam

Gerion

OOO to mnie wrecz fascynuje

sama nie jestem jakas ostatnia noga w kuchni ale brak kompletny kreatywnosci w tym temacie (moze to kwestia doswiadczenia bo w sumie od niedawna probuje cos tam upichcic)

To niesmaowite jak facet probuje i lekka reka dosypuje tego czy tamtego bez przejmowania sie o proporcje (ktore ja skrupulatnie odmierzam łyzeczka :wink: :lol: ) czy dodaania czegos co zupelnie nie przyszlo by mi do glowy (np. paru sliwek do bigosu :o :wink: )

a efekt : powalajacy :roll:

no i oczywiscie to ideal , ale musze przyznac lekko opdrzuca mnie od Pana ktory nawet wody na herbate nie umie, a jajecznica to wrecz gora nie do zdobycia , znalam kiedys takiego ktory dzwonil i pytal jak sie gotuje makaron :o bo mama wyjechala do sanatorium i nie zaprosila tym razem na obiad... no sorry facet nie musi byc mistrzem gotowania , nie musi nawet tego lubic (trudno) ale nie moze zachowywac sie jak ostatnia sierota w kuchni :-?

Ty szczesciaro!!! :wink:

Powiesz lepiej co ty robisz, ze on taki jest?

Nic :lol: :lol: Taki już był, a ostatnio ma nową zaletę, ma świetny gust w doborze kolorów w domu i dodatków, nawet lepszy ode mnie :-? :-? Ale ma też swoje wady, tylko takie malutkie :lol: Nawet nie wiem czy można powiedzieć, że to zasługa wychowania, bo jego rodzina całkiem inaczej zyje i do wystroju domu nie przykłada żadnej wagi (nie wspominając o czystosci), chyba poprostu taki jest I JEST TYLKO MÓJ :lol: :lol: :lol:

To napisz może jakie ma wady, nie każ nam wierzyć, że jest chodzacym ideałem, bo tu 50 % pań płacze pewnie nad swoim smutnym losem... :wink: :D

Jestem facetem i to hetero w 100%

nie nastaje na twojego...

powiem szczerze i tez troche zlosliwie zawsze fascynowalo mnie jak czesto zwlaszcza pamie mowia w odniesieniu do mezczyzny bardzo naciskajac na slowo : "MÓJ"

i w stylu "nie oddam swojego " "lapy precz"

tak jakby ten facet nieszczesny byl własnoscia :lol: kolejnym przedmiotem w domu, nalezacym bezwzglednie do kobiety....

ok ale to nie ten watek :wink:

milej zabawy- ciekawie sie to czyta, naprawde

tem mój to ma luz 6 miesięcy, więc te 2 nalezy bezwzględnie do mnie i mojej córci :lol: :lol: A to raczej faceci, sami lubią romansować i kobiety to tolerują, ale jak tylko żona to szału dostają - ja znam takie przypadki niestety :x

Nie wiedział jak się gotuje makaron? :o To przeciez takie proste - wsypujesz do zimnej wody i stawiasz na gazie ;-) ;-) ;-)

Bleeee kleik Ci wyjdzie ;-) Wrzucasz oczywiście do wrzątku z łyżką oliwy...a solisz 3 minuty przed końcem ;-)

Sie nie znasz ;-) bo (czy inne albowiem):

Po pierwsze primo - To się przecież nie da bo wypadało by się o te 3 min cofać w czasie ;-) ;-)

Po drugie primo - Gotuje się dokładnie wg instrukcji na opakowaniu i tam nic nie ma o żadnej oliwie. Jak będę działał niezgodnie z instrukcją to utracę gwarancję producenta ;-)

Ps. Nie musiałeś tak od razu prostować - może ktoś by to wziął na poważnie. Np. jeden mój znajomy, jeszcze w czasach studenckich, jak usłyszal że ściany sie białkuje to zakupił ... mleka (w końcu tam jest białko no nie ;-) ) i tym po ścianach. Bardzo go ździwiło że położona na tym farba odpadała płatami ....