_bogus_ 07.04.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A po trzecie primo - jak wrzucisz z tą łyżką oliwy to później ręce poparzysz wyjmując tą łyżkę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 07.04.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 a mnie by fascynował mężczyzna, który oprócz tego wspaniałego gotowania, nie robił twórczego bałaganu w kuchni Zwykle po sobie sprzątam i zmywam gary Bez przesady, choć włoskie gotowanie jest bardzo brudzące (ech te sosy pomidorowe), to źle się je wśród brudnych garów...takie to mało estetyczne Ale wątek zaczyna być kulinarny pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.04.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A po trzecie primo - jak wrzucisz z tą łyżką oliwy to później ręce poparzysz wyjmując tą łyżkę .... a sprawdzacie czy woda odpowiednio słona zanurzajac palec we wrzątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.04.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ty szczesciaro!!! Powiesz lepiej co ty robisz, ze on taki jest? Nic Taki już był, a ostatnio ma nową zaletę, ma świetny gust w doborze kolorów w domu i dodatków, nawet lepszy ode mnie Ale ma też swoje wady, tylko takie malutkie Nawet nie wiem czy można powiedzieć, że to zasługa wychowania, bo jego rodzina całkiem inaczej zyje i do wystroju domu nie przykłada żadnej wagi (nie wspominając o czystosci), chyba poprostu taki jest I JEST TYLKO MÓJ To napisz może jakie ma wady, nie każ nam wierzyć, że jest chodzacym ideałem, bo tu 50 % pań płacze pewnie nad swoim smutnym losem... Oj ma jak każdy z nas, jak go nie ma to wydają się smieszne, ale jak człowiek ma zły dzień to denerwują jak Jedną z nich są zakupy, może to moja wina bo ja naogól biegam po sklepie z wózkiem i raz dwa a on jak się zgubi to wiem, ze stoi przy regale z albumami zwierząt, moze tam tak stać i oglądać bardzo długo. Przyjezdza i robi mi porządki w papierach, przez co wyrzucił mi kilka gwarancji na buty i omały włos a bym straciła faktury z których się rozliczałam. Zawsze mówię papiery są moje ale i tak go korci, bo fakt poukładane to nie są. To tyle mi się przypomniało teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 to ja tez sie pochwale umie zupki pyszne gotować ale z knorra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 07.04.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A po trzecie primo - jak wrzucisz z tą łyżką oliwy to później ręce poparzysz wyjmując tą łyżkę .... a sprawdzacie czy woda odpowiednio słona zanurzajac palec we wrzątku? A jest jakiś inny sposób A Ty selimm to jeszcze się pochwal że sprzątasz .... tj. wyrzucasz torebkę po Knorze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 to ja tez sie pochwale umie zupki pyszne gotować ale z knorra Selek jak jeszcze powiesz ze te male torebeczki ze srodka otwierasz i wsypujesz do zupki to normalnie.... ps. bo teraz doczytalam w innym "wewatku" ten żółtowlosy siersciuchowaty leb dostaniesz zaraz !!! wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.04.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 kurcze czytam i czytam i widze ze musze sobie ksiazke kucharska sprawic a pozniej to juz z gorki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 kurcze czytam i czytam i widze ze musze sobie ksiazke kucharska sprawic a pozniej to juz z gorki .... Luzik - ksiazka kucharska , wykupienie polowy perfumeri, przeczytanie ton podrecznikow pt" jak zrozumiec zaskoczyc kobiete" kurs samoobrony , psychologi itp a potem i tak ci powie ze ja akurat glowa rozbolala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.04.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 kurcze czytam i czytam i widze ze musze sobie ksiazke kucharska sprawic a pozniej to juz z gorki .... Luzik - ksiazka kucharska , wykupienie polowy perfumeri, przeczytanie ton podrecznikow pt" jak zrozumiec zaskoczyc kobiete" kurs samoobrony , psychologi itp a potem i tak ci powie ze ja akurat glowa rozbolala zapomnialas o odsysaniu tluszczu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 sugerujesz ze powinnam pamietac o odsysaniou tłuszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.04.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 sugerujesz ze powinnam pamietac o odsysaniou tłuszczu? nie nie nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 i widzisz jakie haczyki czekaja mezczyzne w trakcie rozmowy z kobieta... trzeba byc czujnym jak...wazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.04.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 no to przeciez wiadomo od poczatku swiata ze jak kobieta pokaze płaczącą buzke to facet jest w stanie przepraszac nawet za to ze trawa jest zielona (wszelkie podobienstwo nazw niezamierzone..) ... a ty pokazalas az 3 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.04.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 wstyd mi, ale w mężczyznach, nic mnie nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 wstyd mi, ale w mężczyznach, nic mnie nie kręci hmm... jakos ci to wybaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 wstyd mi, ale w mężczyznach, nic mnie nie kręci hmm... jakos ci to wybaczymy ... o! dzięki Ci, dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 07.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A mnie się podoba pan swobodnie czujący się w marynarce. Chyba wiem skąd ta fobia , pamiętam dawno temu był taki serial z panem w roli głównej nazywał się ( pisownia tylko zbliżona do oryginału) Arsin Lupen. Byłam wtedy małą dziewczynką , ale tęsknota do tej szarmanckości , swobody i taktu do dziś mi pozostała. Taki współczesny Królewicz z bajki. Ciekawa jestem jakie skutki wywrą na dzisiejsze dzieci reklamy. Takie to są zgubne skutki nadmiernego oglądania telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 10.04.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 może nie kręci-ale na co zwracam uwagę: na zapach, na zadbane dłonie ( w tym także i paznokcie) oraz na umyte włosy. mdli mnie poprostu na widok faceta, który ma czarne długie pazury i tłuste włosy. No i musi miec w sobie to coś -nie mówię tu o wypchanym portfelu i samochodzie. ...no, nie musi być od razu ideałem-bo ideałów wśród mężczyzn nie ma , do doskonałości to juz bliżej kobietom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.04.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ...no, nie musi być od razu ideałem-bo ideałów wśród mężczyzn nie ma , do doskonałości to juz bliżej kobietom świeta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts