Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was kręci w mężczyznach???

andre59

Recommended Posts

• Odpowiedzi 443
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a mnie by fascynował mężczyzna, który oprócz tego wspaniałego gotowania, nie robił twórczego bałaganu w kuchni 8)

Zwykle po sobie sprzątam i zmywam gary ;-) Bez przesady, choć włoskie gotowanie jest bardzo brudzące (ech te sosy pomidorowe), to źle się je wśród brudnych garów...takie to mało estetyczne ;-)

Ale wątek zaczyna być kulinarny

pozdrawiam

Gerion

Ty szczesciaro!!! :wink:

Powiesz lepiej co ty robisz, ze on taki jest?

Nic :lol: :lol: Taki już był, a ostatnio ma nową zaletę, ma świetny gust w doborze kolorów w domu i dodatków, nawet lepszy ode mnie :-? :-? Ale ma też swoje wady, tylko takie malutkie :lol: Nawet nie wiem czy można powiedzieć, że to zasługa wychowania, bo jego rodzina całkiem inaczej zyje i do wystroju domu nie przykłada żadnej wagi (nie wspominając o czystosci), chyba poprostu taki jest I JEST TYLKO MÓJ :lol: :lol: :lol:

To napisz może jakie ma wady, nie każ nam wierzyć, że jest chodzacym ideałem, bo tu 50 % pań płacze pewnie nad swoim smutnym losem... :wink: :D

Oj ma jak każdy z nas, jak go nie ma to wydają się smieszne, ale jak człowiek ma zły dzień to denerwują jak :evil: Jedną z nich są zakupy, może to moja wina bo ja naogól biegam po sklepie z wózkiem i raz dwa a on jak się zgubi to wiem, ze stoi przy regale z albumami zwierząt, moze tam tak stać i oglądać bardzo długo. Przyjezdza i robi mi porządki w papierach, przez co wyrzucił mi kilka gwarancji na buty i omały włos a bym straciła faktury z których się rozliczałam. Zawsze mówię papiery są moje ale i tak go korci, bo fakt poukładane to nie są. To tyle mi się przypomniało teraz :lol:

A po trzecie primo - jak wrzucisz z tą łyżką oliwy to później ręce poparzysz wyjmując tą łyżkę ....

:lol: :lol: :lol:

a sprawdzacie czy woda odpowiednio słona zanurzajac palec we wrzątku? 8)

A jest jakiś inny sposób :o

A Ty selimm to jeszcze się pochwal że sprzątasz .... tj. wyrzucasz torebkę po Knorze ... :-)

to ja tez sie pochwale

umie zupki pyszne gotować

ale z knorra

:lol:

Selek jak jeszcze powiesz ze te male torebeczki ze srodka otwierasz i wsypujesz do zupki to normalnie.... :roll: :oops: :roll:

ps. :evil: bo teraz doczytalam w innym "wewatku" ten żółtowlosy siersciuchowaty leb dostaniesz zaraz :evil: !!! wiesz za co :lol:

kurcze czytam i czytam i widze ze musze sobie ksiazke kucharska sprawic :lol: :lol:

a pozniej to juz z gorki .... :lol: :lol:

Luzik - ksiazka kucharska , wykupienie polowy perfumeri, przeczytanie ton podrecznikow pt" jak zrozumiec zaskoczyc kobiete" kurs samoobrony , psychologi itp

a potem i tak ci powie ze ja akurat glowa rozbolala :wink: :p

kurcze czytam i czytam i widze ze musze sobie ksiazke kucharska sprawic :lol: :lol:

a pozniej to juz z gorki .... :lol: :lol:

Luzik - ksiazka kucharska , wykupienie polowy perfumeri, przeczytanie ton podrecznikow pt" jak zrozumiec zaskoczyc kobiete" kurs samoobrony , psychologi itp

a potem i tak ci powie ze ja akurat glowa rozbolala :wink: :p

zapomnialas o odsysaniu tluszczu .... :wink: :lol: :lol:

A mnie się podoba pan swobodnie czujący się w marynarce. Chyba wiem skąd ta fobia , pamiętam dawno temu był taki serial z panem w roli głównej nazywał się ( pisownia tylko zbliżona do oryginału) Arsin Lupen.

Byłam wtedy małą dziewczynką , ale tęsknota do tej szarmanckości , swobody i taktu do dziś mi pozostała. Taki współczesny Królewicz z bajki. Ciekawa jestem jakie skutki wywrą na dzisiejsze dzieci reklamy. Takie to są zgubne skutki nadmiernego oglądania telewizji. :-?

może nie kręci-ale na co zwracam uwagę: na zapach, na

zadbane dłonie ( w tym także i paznokcie) oraz na umyte włosy. mdli mnie poprostu na widok faceta, który ma czarne długie pazury i tłuste :o włosy.

No i musi miec w sobie to coś :oops:

-nie mówię tu o wypchanym portfelu i samochodzie.

:-?

...no, nie musi być od razu ideałem-bo ideałów wśród mężczyzn nie ma , do doskonałości to juz bliżej kobietom :) :)