jag_24 10.04.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Bardzo porządane jest aby Mężczyzna: 3. dawał kwiaty... nawet bez okazji... co z tego, żę ja mówię, że nie lubię dostawać kwiatów... pokażcie mi taką kobietę, która nie lubi... Dla kokieterii mówię!!! ... nic dodać nic ująć, wprost mi z ust to wyjęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.04.2006 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 to ja tez sie pochwale umie zupki pyszne gotować ale z knorra ... taaa... a co to jest "knorra" ? ... "bo siem zainteresowałem wef temacie" wstyd mi, ale w mężczyznach, nic mnie nie kręci ... mnie też ... niestety pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 13.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Cos wątek spadł... Czyżby juz wszystkie "kręcące" cechy zostały wymienione?? Ja sobie jeszcze cos przypomniałam. A własciwie nie wiem jak mogłam o tym nie wspomnieć. Najbardziej kręci mnie w mężczyznach PASJA. Od kiedy pamiętam miałam słabość do muzyków , a zawsze intrygują mnie faceci, którzy wyrózniają się jakąs umiejętnością, czy wiedzą na jakiś temat: nieważne czy to jest talent kulinarny, gra na skrzypcach, taniec czy znajomosć języka afrykańskiego plemienia (yyy, takiego kogoś nie znam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 13.04.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a mnie kręci to, że mnie adoruje, rozpieszcza, rozczula i uwielbia, czyli po prostu miłoć. Nie znam więkzego afrodyzjaka od miłoci wymalowanej w spojrzeniu. a tak z cech fizycznych - króciuteńkie włosy na karku, taki szorstki jeżyk. Uwielbiam głaskać tam i drapać, bo ma od razu "motylki w brzuchu" Oczy z iskierkš zawadiaki. Szacunek do innych, pienišdze - nie dlatego, że je ma, ale dlatego, że ma do nich normalne podejcie; mięnie, nie dlatego, że jest sportowcem, ale dlatego, że trenuje z dziećmi, umiech i umiejętnoć współczucia i troski o innych. Tzw. "sprawnoć ogólna" - och tak, ale dlatego, że nie myli tylko o sobie I wie, czego chce i niegrzeczny z niego chłopak Nie lubię ciepłych klusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 13.04.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zielonooka z tym zapachem to co jest , bo miałam prawie identycznš przygodę Facet z którym przetańczylimy całš noc i wogóle było fajnie... a zapach .......? no po prostu to był chyba jaki flakon z feromonami, nie Chanel I potem długo szukałam tego czego w drogeriach, ale nie znalazłam. Po roku telefonowałam z budki, a facet za mnš pachniał identycznie! Niewiele brakowało mi do tego, by go przepytać co to za boski zapach. Odrobina tytoniu, co słodkawego..raczej takie ciężkie nuty, orientalne (te fresch, sportowe - zupełnie nie kręcš ). Z gotowania - może umieć tylko wodę na herbatę, ważne, by wtargał zakupy z marketu i potrafił i chcial je zrobić, nawet z karteczkš w ręce Pasje - to prawda, inteligencja jest bardzo pocišgajšca. Ale nie znoszę erudytów - maruderów Kwiaty, prezenty...nie muszš byc drogie, ekskluzywne, ale dane z serca, ot tak, a nie na przekupienie Ciuchy...fajnie, jak ma swój styl, ale nie jest to takie ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zielonooka z tym zapachem to cos jest , bo miałam prawie identycznš przygodę Facet z którym przetańczylismy całš noc i wogóle było fajnie... a zapach .......? no po prostu to był chyba jaki flakon z feromonami, nie Chanel . razem przetanczyliscie?!?!? w trójce?! a tak juz bez zartow - popatrz ze panowie jakos nie chca uwierzyc ze zapach jest azzz takim afrodyziakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.04.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 to ja tez sie pochwale umie zupki pyszne gotować ale z knorra ... taaa... a co to jest "knorra" ? ... "bo siem zainteresowałem wef temacie" wstyd mi, ale w mężczyznach, nic mnie nie kręci ... mnie też ... niestety pozdrawiam niezmiernie serdecznie kurna to taka wyzsza szkoła kulinarna ..... ps. jakbys tak był bardzo ciekawy to wymienimy sie potrawami Ty mi ralada z modrą kapusta zrobisz a ja Ci w zamian zupke z Knorra przygotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.04.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 kurna to taka wyzsza szkoła kulinarna ..... ps. jakbys tak był bardzo ciekawy to wymienimy sie potrawami Ty mi ralada z modrą kapusta zrobisz a ja Ci w zamian zupke z Knorra przygotuje ... możemy się selimm wymienić, ... nie ma sprawy , ... mam tylko pytanko: ... czy ja tego "knorrrra" będę musiał zjeść ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 13.04.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zielonooka to było kilka ładnych lat temu, ale zapach rozpoznam do dzis I choc nie lubie paierosow, to tabaka w dobrych meskich perfumach jest po prostu feromenalna...hmm..znaczy sie fenomenalna Dlaczego panowie tego nie zauwazaja? nie mam pojecia. ja to nawet bardzo lubie przesiaknac tym zapachem, niech mi wejdzie w sweter i wlosy panowie, warto wydac te 200 zl na buteleczke dobrej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 1...ładne dłonie... no i zapach....D&G niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Kolejny głos za zapachem! Panowie czytaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 13.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ciekawy watek. Poniewaz konczy mi sie flakon , prosze drogie Panie o sprecyzowanie swoich preferencji zapachowych. Na liste wpisuje 1/ Allure Men Chanel 2/ D&G niebieski ........ Za kilka dni udam sie z lista do perfumerii i byc moze wybiore ktoras z propozycji. Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ciekawy watek. Poniewaz konczy mi sie flakon , prosze drogie Panie o sprecyzowanie swoich preferencji zapachowych. Na liste wpisuje 1/ Allure Men Chanel 2/ D&G niebieski ........ Za kilka dni udam sie z lista do perfumerii i byc moze wybiore ktoras z propozycji. Dziekuje i pozdrawiam ALLURE ! ale ja jestem pod tym wzgledem zboczona lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 13.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Allure czyli lekkie zboczenie , brzmi przekonujaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Szef...co knorr to knorr ...paluszki lizac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.04.2006 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 1...ładne dłonie... no i zapach....D&G niebieski Co oznacza pojęcie: "ładne dłonie"? Sprecyzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 13.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Selimm poderwales jakas kobiete na zupke z knorra? Znam ten smak , ale na kobiecie jeszcze go nie wyprobowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 zapach: armani - emporio ... ale to meski punkt widzenia wiec nie wiem czy o takie opinie ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Peleton - Aqua di Gio for men jeszcze godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ja lubie kazdy zapach Armaniego i kazdy D&G Jeszcze Azzaro Chrome , sama uzywam , ale meskie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts