Majka 07.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja mam pewnie skromniejszy alarm, tzn, jeden wyjec Reszta dośc rozbudowana. Zapłacilismy 6tyś. Ale my ze wsi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja mam pewnie skromniejszy alarm, tzn, jeden wyjec Reszta dośc rozbudowana. Zapłacilismy 6tyś. Ale my ze wsi, Ja tez ze wsi, ale fachowcy miastowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.04.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja mam pewnie skromniejszy alarm, tzn, jeden wyjec Reszta dośc rozbudowana. Zapłacilismy 6tyś. Ale my ze wsi, Ja tez ze wsi, ale fachowcy miastowi my wzięliśmy wiejskich, to i kwota była mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.04.2006 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Monika B - ja mam taniej, ale robiłem sobie sam więc się nie liczy A na poważnie - w ciemno to bym stawiał że cena 5 000 zł - 15 000 zł (w innym wątku pisałem o magicznych własnościach kwoty 5 000 zł ). Jak byś mi przesłała jakieś dane o projekcie (rzuty + info które szyby ewentualnie P2 lub wyżej) to mogę policzyć ile kosztowałby sprzęt (ceny jakie widzę w hurtowni). Oczywiście do tego dojdzie robocizna instalatora, ale z drugiej strony instalator ma rabaty w hurtowniach. Czyli będziesz miała jakieś wyczucie ile to u Ciebie może kosztować. Pozdrawiam W wolej chwili napewno prześlę. Teraz jetem zarobiona i ledwo dycham (ile może trwać koniec kwartału?). Musze też gdzieś złapać skaner. Będę wdzięczna za uwagi i pomoc. I wogóle bardzo Wam dziękuję! Ja też ze wsi więc musi być tanio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts