jurg 26.10.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ...... już nie musi być ażurowe. Przepisy się zmieniły parę lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzetuski 04.11.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam, jestem "świeżo ogrodzony", więc podaję w miarę aktualne ceny (śr. Polska) dla siatki: - montaż ogrodzenia z podmurówką: min. 30zł/m- montaż bez podmurówki (same słupki met w betonie): 15zł/m- wariant pośredni: obrzeża chodnikowe obsypane piaskiem z cementem + słupki w betonie: 18zł/m- słupek metalowy: od 23zł za niepomalowaną rurę 2,3m jeszcze jedna uwaga dot. siatek: moja siatka powlekana (i to niezła: betafence "resistor") po naciągnięciu skurczyłą się w pionie o ok 3 cm (!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulson 15.01.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 "jestem "świeżo ogrodzony", więc podaję w miarę aktualne ceny (śr. Polska) dla siatki: - montaż ogrodzenia z podmurówką: min. 30zł/m" Poproszę o namiar? Skąd ta firma?Pilnie szukam z okolic Warszawy! Pozdrawiamserdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 16.01.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 a jaki jest średni koszt mb ogrodzenia klinkier + sztachety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 21.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja mam płacić za ogrodzenie: 70 zł za mb podmórówki (beton z gruchy, wysokość 70cm, szerokość 25cm. Do tego obsadzenie słupków stalowych i naciągnięcie siatki. Oczywiście to sama robocizna. Drogo to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quincy 09.02.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Podciągam temat. Ile za montaż siatki bez podmurówki w dolnośląskim? Czy 23 zł to dużo? Materiał daję swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zotka 10.02.2008 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A może ktoś robi ogrodzenie z siatki PCV w okolicy Krakowa i zna ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakan 11.02.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 W tym roku równiez planujemy ogrodzić działke, czy ktos mmoże polecic ekipę- okolice piaseczna, góry Galwarii- solidną i niedrogą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 12.02.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 U nas za 22 metry ogrodzenia (jedna brama, 2 furtki) 3 poziomy cegieł z klinkieru, przęsła kute stalowe. Firma wyceniła na 22.000 zł z robocizną. Niestety ale chyba nas nie stać na takie ogrodzenie. Koszt ogrodzenia jest aktualnie bardzo wysoki i niestety nadal rośnie. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinek 25.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 aktualnie za tydzień stawiam ogrodzenie z paneli drut 5mm ocynk + lakier 2160 wysokie koszt 110m + furtka (do sąsiadów). wartość materiału około 13.700 + koszt robocizny 25 zł/mb bez żadnych podmurówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beratun 02.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja za podmorowke, slupki i siatke ocynkowana grubosci 3,5 mm placilem na gotowo 90 zl mb.+brama z profili z montazem 1500zl (cena okolice Warszawy), musialem tylko dac prad i wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kapibara 08.03.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 heheh pewno panowie budowlańcy zza wschodniej granicy tyrali?? Witam I tu się mylisz .Robiła to filma z podlubelskiej wsi .Firma produkuje słupki ,siatke i wszystko co do ogrodzenia siatką jest potrzebne .Gość ma swoich ludzi którzy robią ogrodzenia . Dodam że ja materiały kupiłem i innej firmie więc nie była to robota promocyjna za zakup materiałów u niego . pozdro D.RZ Witam masz może namiary na tę firmę? Szukam wykonawców, którzy mnie nie zrujnują pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagodas1 11.03.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Cześć Jestem w trakcie zmiany przodu ogrodzenia, mam do zbycia bramę z furtką metalową. U mnie na czas budowy się naprawdę sprawdziła. Cena do uzgodnienia. PozdrawiamJagodas1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts