soowka 01.02.2002 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2002 Mam możliwość zakupinia ziemi (2ha). Myślę o postawieniu tam domu za jakiś - raczej dłuższy- czas. Niestety ziemia jest podmokła. Przed wojną znajdował się tam duży staw. Teraz są dwa małe i do tego bardzo zaniedbane. Czy rekonstrukcja stawu coś pomoże? Czy ktoś zna jakąś firmę/człowieka który zna sie na takich sprawach i który pojechałłby obejżeć tę ziemię (woj. mazowieckie. Zastanawiam sie ile będzie kosztowało mnie osusznie ziemi i czy nie warto rozejżeć się za czymś innym. Będę wdzięczna za wszelkie porady i sugestie. Pozdrawiam wszystkich. soowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2002 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2002 Radzę poszukac fachowca w firmie zajmującej się robotami z zakresu melioracji,lub budownictwa wodnego.Myślę,że w kazdym mieście taka istnieje.W ciemno trudno cokolwiek doradzić,a mieszkam zbyt daleko.Zyczę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts