kombi 05.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jak w temacie ,,co z tą stalą ,, znów podrożała niedosyć że już była droga to jeszcze podnieśli do góry w czasie gdy rozpoczyna się sezon budowlany to się nazywa zarobić na budujących i nie tylko POPRZEDNIA podwyzka wiązała się z cchniczykami i innymi skośnookimi którzy potrzebowali dużo złomu ciekawo co teraz było pretekstem podwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 05.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jak w temacie ,,co z tą stalą ,, znów podrożała niedosyć że już była droga to jeszcze podnieśli do góry w czasie gdy rozpoczyna się sezon budowlany to się nazywa zarobić na budujących i nie tylko POPRZEDNIA podwyzka wiązała się z cchniczykami i innymi skośnookimi którzy potrzebowali dużo złomu ciekawo co teraz było pretekstem podwyżki nie pretekstem , tylko naprawdę tak jest . dla przykładu : Chiny potrzebują jedną trzecią produkcji światowej stali nierdzewnej !!!! na pewno możesz sobie wyobrazić jakie są tego skutki !! popatrz na ceny złomu który znowu idzie do góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 06.04.2006 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 zgadzam się z tobą cena złomu pomału idzie w górę ale przzynajmniej moim zdaniem nie powinno być tak szalonej podwyżki stali jak to się stało zajmuję sie zawodowo transportem stali i to co wyprawiają niektóre hurtownie stali w szczecinie to woła o pomste do nieba , przy okazji podwyżki marżą swoja nabijaja kasę dla siebie ale ich zywot moze być krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 07.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 to co wyprawiają niektóre hurtownie stali w szczecinie to woła o pomste do nieba , przy okazji podwyżki marżą swoja nabijaja kasę dla siebie ale ich zywot moze być krótki ja miałem pecha ok. dwóch lat temu , jak pierwszy raz stal bardzo podrożała . akurat wierciliśmy studnię . ciągle potrzebne były nowe rury i co raz były droższe . na 50 m. ugrzęzły na całego . a wody jak nie było , tak i nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 09.04.2006 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 witam znam ten ból zajmuje sie transportem stali do inwestoeów i nie tylko i wtedy to sie nasłuchałem ale co ja temu byłem winien NIC a jak pojechałem sprzedać troche swojego złomu pozbieranego na swoim placu to byłem zdziwiony ze troszke tego było na pace samochód nie przysadł a ja wziołem 1000 zł ale była radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 cos wiem o tym złomie - bo własnie tatus sie chwalił ze robił porzadeczki w garazu ,wywiózł co nieco i 5 stówek wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts