Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CO Z TĄ STALĄ

kombi

Recommended Posts

Jak w temacie ,,co z tą stalą ,, znów podrożała niedosyć że już była droga to jeszcze podnieśli do góry w czasie gdy rozpoczyna się sezon budowlany to się nazywa zarobić na budujących i nie tylko POPRZEDNIA podwyzka wiązała się z cchniczykami i innymi skośnookimi którzy potrzebowali dużo złomu ciekawo co teraz było pretekstem podwyżki

Jak w temacie ,,co z tą stalą ,, znów podrożała niedosyć że już była droga to jeszcze podnieśli do góry w czasie gdy rozpoczyna się sezon budowlany to się nazywa zarobić na budujących i nie tylko POPRZEDNIA podwyzka wiązała się z cchniczykami i innymi skośnookimi którzy potrzebowali dużo złomu ciekawo co teraz było pretekstem podwyżki

nie pretekstem , tylko naprawdę tak jest .

dla przykładu : Chiny potrzebują jedną trzecią produkcji światowej stali nierdzewnej !!!!

na pewno możesz sobie wyobrazić jakie są tego skutki !!

:evil: :evil:

popatrz na ceny złomu

:p :p

który znowu idzie do góry .

zgadzam się z tobą cena złomu pomału idzie w górę ale przzynajmniej moim zdaniem nie powinno być tak szalonej podwyżki stali jak to się stało zajmuję sie zawodowo transportem stali i to co wyprawiają niektóre hurtownie stali w szczecinie to woła o pomste do nieba , przy okazji podwyżki marżą swoja nabijaja kasę dla siebie ale ich zywot moze być krótki

to co wyprawiają niektóre hurtownie stali w szczecinie to woła o pomste do nieba , przy okazji podwyżki marżą swoja nabijaja kasę dla siebie ale ich zywot moze być krótki

ja miałem pecha ok. dwóch lat temu , jak pierwszy raz stal bardzo podrożała .

akurat wierciliśmy studnię . ciągle potrzebne były nowe rury i co raz były droższe .

:evil: :evil: :evil:

na 50 m. ugrzęzły na całego .

a wody jak nie było , tak i nie ma . :evil: :evil: :evil: :evil:

witam znam ten ból zajmuje sie transportem stali do inwestoeów i nie tylko i wtedy to sie nasłuchałem ale co ja temu byłem winien NIC a jak pojechałem sprzedać troche swojego złomu pozbieranego na swoim placu to byłem zdziwiony ze troszke tego było na pace samochód nie przysadł a ja wziołem 1000 zł ale była radocha