tzania 05.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Witam serdecznie.Mam problem z decyzją o warunkach zabudowy wniosek złożyłem w listopadzie decyzję dostałem w marcu na okres tymczasowy.Jak poszedłem po pozwolenie na budowę tam mnie wyśmiano i uświadomiono że z taką decyzją mogą dać powolenie np.5 lat a potem dom na plecy i wynocha.Złożyłem nowy wniosek czy to też tyle potrwa gdzie mogę zgłosić opieszałość urzędu.Sąsiadka 2 domy dalej dostała decyzję odmowną odwołała się do SKO i uchylono obecnie złożyła wniosek o pozwolenie i lada dzień odbiera a ja od listopada jestem w punkcie wyjścia.Plan ma być gotowy w lipcu i przewiduje usługi my mieszkańcy się nie zgadzamy.Ps.na mojej działce jest budynek mieszkalny drewniany od 100lat razem z rodziną jestem tam zameldowany postanowiłem na jego fundamentach postawić nowy drewniany i tak napisałem we wniosku odbudowa na istniejących fundamentach co mam robić by to przyśpieszyć do kogo pisać pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.04.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 O jezu, zmień proszę to uŻędowe bo aż w oczy kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzania 06.04.2006 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 O jezu, zmień proszę to uŻędowe bo aż w oczy kole To nowy chwyt reklamowy ma oko przyciągnąć jak trzeba to zmienię pozdrawiam.Ps. może masz mi radę co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts